- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
İşine gelmiyor o yüzden bakmıyor annesi.Kızlar kızımda 2 gündür fark ettim ona yapmasını istemediğim bir davranışta kızarken gözlerini bir yere döndürüp bakıyor bana bakmıyor. Bu normal mi? Dinlemiyor givi davranıyor. Ben konuşmamı bitirince dönüp başka şeyle ilgileniyor. Ya da ara ara 2 3 snlik dalıyor. Adını söylediğim an bana bakıyor sorun yok ama bilmedim korktum netten baktım epilepsi vs yazıyor endişe duydum çevrem normal bir davranış diyor hatta yadırgamadılar bile. 17 aylık kızım buarada. Birde gece uyku esnasında vurma gibi atma gibi bir şeyler yaptı okuyunca netten hepten korktum
Kızmaktan kastım o zaten kalkıp bağırmıyorum tabiki. Mesela dün akşam yemek yaparken kucağımda idi. Saçımı çekti ve bana vurdu birden bire anlamadım ve onu yere indirdim bunu yapmamalıydın yanlıştı canım acıdı diye anlattım bu esnada mesela bana bakmadı meselaEpilepsi ne alaka
Hangimiz biri kendisine kızarken dikkatle onu dinler ki? Kızmak yerine kucağınıza alın ve sakin bir ses tonuyla neden yapmaması gerektiğini söyleyin
Uyku esnasında da atınca vücudu hemen neti de okuyunca anaaaa falan oldum korktum kurdum kurdumİşine gelmiyor o yüzden bakmıyor annesi.
Çünkü yaptığının yanlış olduğunu biliyor.Kızmaktan kastım o zaten kalkıp bağırmıyorum tabiki. Mesela dün akşam yemek yaparken kucağımda idi. Saçımı çekti ve bana vurdu birden bire anlamadım ve onu yere indirdim bunu yapmamalıydın yanlıştı canım acıdı diye anlattım bu esnada mesela bana bakmadı mesela
İnşallah ya neden bu kadar endişe duydum anlamadım. Net insan korkutuyorSizin hoşunuza gitmeyen birşey yaptığı için size bakmıyormuş işte. Epilepsi olduğunu sanmam
Aslında aklıma gelmedi benim nette yazdım bir an o çıktı ondan korktum ve hemen sorgulamaya başladım ama kızım konusunda fazla kaygı var o ayrıAnormal bir şey yok ortada. Fazla kaygılı bir insansınız basit bir şeyden epilepsiye varmalar filan.
Peki arada dalması normal mi ki 2 kez oldu bu ama algısı açıktı çünkü aaa bak deyince döndü baktı meselaEpilepsi ne alakaişine gelmediği için dinlemiyor bunda birşey yok kocaman insanlar bile yapıyor bunu
Eee ne var ki bunda siz hiç dalmıyor musunuz mesela . İnternetten cidden birşeyler okumayın eğer birşey olduğunu düşünüyorsanız bi doktora danışın istersenizPeki arada dalması normal mi ki 2 kez oldu bu ama algısı açıktı çünkü aaa bak deyince döndü baktı mesela
Ya ben zaten çok kaygılı enteresan birisiyim kızım konusunda havadan nem kapıyorum birde neti okuyunca Allahım al sana bir sebep daha. Demek suçunu biliyor ondan bakayım dikkat edeyim daha nasıl devam edecekYok artik ..bu internet yuzunden herkes paranoyak oldu..korkmayin allahaşkına ne güzel sizi anliyor suçlu oldugunu dusunup basini ceviriyirdur benim oglmda gozlerini deviriveriyor yapma hayir dedigim zaman
Doktorumuza yazdım adam cevap vermedi henüz bence beni dikkate almadı yetti arrıl bile demiş olabilir bu yorumlardan sonra belki de ben bir doktora gitsem iyi olacakEee ne var ki bunda siz hiç dalmıyor musunuz mesela . İnternetten cidden birşeyler okumayın eğer birşey olduğunu düşünüyorsanız bi doktora danışın isterseniz
Hahaha kusura bakmayın ama evet sizin gitmeniz lazım sanki ya lütfen internetten okuyup canınızı böyle sıkmayınDoktorumuza yazdım adam cevap vermedi henüz bence beni dikkate almadı yetti arrıl bile demiş olabilir bu yorumlardan sonra belki de ben bir doktora gitsem iyi olacakbenimde gözlerim sık sık dalar eşimin de öyle hatta belki de genetik
Kızımda şükür bir şey yokta bende sorun büyük benceÇok pimpiriklisin yahu, internete basım ağrıyor yazsan beyninde tümör var çıkıyor neredeyse. 17 aylık çocuk ciddiyetle dinleyemez zaten. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?