Sizin çocuğunuzda bunu yapıyor mu?

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar kızımda 2 gündür fark ettim ona yapmasını istemediğim bir davranışta kızarken gözlerini bir yere döndürüp bakıyor bana bakmıyor. Bu normal mi? Dinlemiyor givi davranıyor. Ben konuşmamı bitirince dönüp başka şeyle ilgileniyor. Ya da ara ara 2 3 snlik dalıyor. Adını söylediğim an bana bakıyor sorun yok ama bilmedim korktum netten baktım epilepsi vs yazıyor endişe duydum çevrem normal bir davranış diyor hatta yadırgamadılar bile. 17 aylık kızım buarada. Birde gece uyku esnasında vurma gibi atma gibi bir şeyler yaptı okuyunca netten hepten korktum

İşine gelmiyor o yüzden bakmıyor annesi.

Epilepsi ne alaka
Hangimiz biri kendisine kızarken dikkatle onu dinler ki? Kızmak yerine kucağınıza alın ve sakin bir ses tonuyla neden yapmaması gerektiğini söyleyin
Kızmaktan kastım o zaten kalkıp bağırmıyorum tabiki. Mesela dün akşam yemek yaparken kucağımda idi. Saçımı çekti ve bana vurdu birden bire anlamadım ve onu yere indirdim bunu yapmamalıydın yanlıştı canım acıdı diye anlattım bu esnada mesela bana bakmadı mesela

Çünkü yaptığının yanlış olduğunu biliyor.

Yok artik ..bu internet yuzunden herkes paranoyak oldu..korkmayin allahaşkına ne güzel sizi anliyor suçlu oldugunu dusunup basini ceviriyirdur benim oglmda gozlerini deviriveriyor yapma hayir dedigim zaman

Peki arada dalması normal mi ki 2 kez oldu bu ama algısı açıktı çünkü aaa bak deyince döndü baktı mesela
Eee ne var ki bunda siz hiç dalmıyor musunuz mesela . İnternetten cidden birşeyler okumayın eğer birşey olduğunu düşünüyorsanız bi doktora danışın isterseniz

Yok artik ..bu internet yuzunden herkes paranoyak oldu..korkmayin allahaşkına ne güzel sizi anliyor suçlu oldugunu dusunup basini ceviriyirdur benim oglmda gozlerini deviriveriyor yapma hayir dedigim zaman
Ya ben zaten çok kaygılı enteresan birisiyim kızım konusunda havadan nem kapıyorum birde neti okuyunca Allahım al sana bir sebep daha. Demek suçunu biliyor ondan bakayım dikkat edeyim daha nasıl devam edecek

Çok pimpiriklisin yahu, internete basım ağrıyor yazsan beyninde tümör var çıkıyor neredeyse. 17 aylık çocuk ciddiyetle dinleyemez zaten. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum

Eee ne var ki bunda siz hiç dalmıyor musunuz mesela . İnternetten cidden birşeyler okumayın eğer birşey olduğunu düşünüyorsanız bi doktora danışın isterseniz
Doktorumuza yazdım adam cevap vermedi henüz bence beni dikkate almadı yetti arrıl bile demiş olabilir bu yorumlardan sonra belki de ben bir doktora gitsem iyi olacak benimde gözlerim sık sık dalar eşimin de öyle hatta belki de genetik

Hahaha kusura bakmayın ama evet sizin gitmeniz lazım sanki ya lütfen internetten okuyup canınızı böyle sıkmayın ben asla bu tarz şeyler okumam mesela . Çünkü aklımı peynir ekmekle yemedim

Çok pimpiriklisin yahu, internete basım ağrıyor yazsan beyninde tümör var çıkıyor neredeyse. 17 aylık çocuk ciddiyetle dinleyemez zaten. Bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum
Kızımda şükür bir şey yokta bende sorun büyük bence teşekkür ederim yorum için. Aslında netten genelde araştırma yapmam ama bir bakayım belki bir davranış şekli ya psikolojik olarak nasıl davranmam gerektiğini görürüm dedşm neler geldi başıma

17 aylık bebegın isine gelmemezlıgı olmaz. Ancak sureklı azarlanıyorsa cocuk ıcsellestırılmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…