Konu Sahibi son cümlelerinde bunu yazmış zaten ve bağımlı kaynana sendromlari da bu sebeple yaşanıyor bence.yazarsam yine tepkileri çekeceğim o yüzden yazmıcam ama kocadan alınmayan ilgiyi oğuldan beklemek...
25 aylık kızım dogdugundan beri böyledir yabancı bilmez , herkese gider arkadan aglamaz bi yere bırakınca anne diye tutturmaz yolda gördügü insanlara Soru sorar adın ne nereye gidiyorsun vs gibi bunun neyi kötü yada kötü bi durum mu Bilmiyorum hiç sorun etmedim
Just hiç özel bişey olmadı yani ne bilim 9 aylıktı kreşe bıraktıgımda belki ondan bu kadar girişken ve sosyaldir Çok sosyaldir yani herkesle konuşur ciddi ciddi sohbet eder ne yaptıkalarunı merak eder bebekken onu okula bırakırken onu Çok sevdigimi ve geri gelecegimi söylerdim ki hala her okula bıraktıgımda aynı şeyler i söylerim Tamam anne der süpriz getirmeyi unutma der :) bebeklikten beri onunla yetişkin gibi konuşurum herseyi anlatırım belki bu etkili olmuşdur
bu dediğinizin ucu Oedipus Sendromuna gider biliyorsunuz değil mi? o sizin kocanız değil, oğlunuz. kocanızdan göremediğiniz ilgiyi oğlunuzla kapatamazsınız. doğrusu zaten size bağımlı olmaması. bir oğlan çocuğunun anneci olması sandığınız gibi iyi bir şey değildir.ya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim
Bence ondan degil. Benimde her an ayni yatakta yanyana koynumda buyudu. Altini hep ben aldim corabindan tutun da herseyini ben ilgilendim, ama benimki de sosyal.Just hiç özel bişey olmadı yani ne bilim 9 aylıktı kreşe bıraktıgımda belki ondan bu kadar girişken ve sosyaldir Çok sosyaldir yani herkesle konuşur ciddi ciddi sohbet eder ne yaptıkalarunı merak eder bebekken onu okula bırakırken onu Çok sevdigimi ve geri gelecegimi söylerdim ki hala her okula bıraktıgımda aynı şeyler i söylerim Tamam anne der süpriz getirmeyi unutma der :) bebeklikten beri onunla yetişkin gibi konuşurum herseyi anlatırım belki bu etkili olmuşdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?