• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin de eşiniz annesine aşık mı?

Erkek anneyıde sevcek mutlaka,onun yerı apayrı.Ama ınsan karısınada ıkı güzel laf etmelı,senıde özledım demeli,bensiz sıkıldın,gelıyım guzel vakıt gecırırız demeli... Hep anne hep anne olup eşi dışlamak olmas ki :sm_confused:

canım ben olaya espiri katmak istedimşutarafagittialıntı yaptığım arkadaş "anneside nerden çıktı"demiş ya ona istinaden...ama tabii birazda amacını aşan bir cümle esasındaCADIARZU...çünkü anne zaten evaliyatından var..takii koçişin annesinin rahminde oluşumundan itibaren...bu durumda yıllar sonra bir nikahla o çocuğun hayatına giren gelin hanım kızımız "nerden çıktı"cümlesinin muhatabı durumunda kalıyorsengözlerimebaksanab...diğer taraftan tabiiki bir erkek annesini sevmeli bu aşk derecesindede olabilir bunun bir zararı yok :sm_confused:(sonuçta bizde onları büyütürken aşk derecesinde severek büyütüyoruz..öyleki babalarına duyduğumuz aşk,onlar dünyaya geldiği andan itibaren 2.dereceye düşüyor...:delphin:)...ama çok önemli bir ayrıntıyı göz ardı ediyoruz...eş ve anne sevgisi bir terazinin iki kefesine bile konamaz..o kadar farklı iki sevgiki bunlar...bir erkek eşine duyduğu aşkı annesine duyamaz,annesine duyduğu aşkıda eşine duyamaz...bu durumda doğal olarak bu iki kadın asla rakip olamazlar...yani endişe edilecek bir durum yok:sm_confused:herkes konumunu ve yerini bilsin yeter...biri diğerinin alanına göz dikmesin kafi...hayır nedir bu tahammülsüzlük anlamıyorum...:sm_confused: "benim koçiş bir bana bir çocuğumuza aşık derken"illede annesini olayın dışında bırakma gayretleri bu nasıl bir ruh hali anlamıyorum...siz annelerinizi bu kadar dışlayabiliyormusunuz...saçma ve çok bencilce..ayrıca bunu düşünen gelin hanımlar bir şekilde bunu açık ederler...o zaman o kayınvaldede nesini sevsin o gelinin:dilcikar:Allah korusun bir gün anlaşmazlık olduğunda o koçişlerden gidebiliyorsunuz....ama evladından gidebilen kaç anne var :sm_confused: dolayısıyla bir yerden çıkmıyorlar...hep varlar,gelinler olduğunda da varlar,gelinler gitsede yine varlar...yerimseniben...ama tabiiki evlatlar yuva kurucunca ister istemez bazı konularda devir teslim oluyor...olsunda zaten..biraz dinlenmek annelerinde hakkı sonuçta...birazda eşleri endişelensin değil miyerimsenibenkendi dünyalarını kursunlar,iyi anlaşıp birbirlerini sevsinler...bizleride arayı çok açmadan ziyaret edip sevgi ve saygılarını sunsunlar,torunlarımızı getirip sevdirsinler..eh arada da küçük hediyeler getirseler fena olmaz yani:tomato:...daha ne olsun sonrası selamet...

yok canım benim eşim bana ve kızına aşık :asigim::nazar:
annesine değil
tabiki annesinide çok sever sayar herkes olduğu gibi
ama senin eşin gibi değil seninki çok abartmış :1shok:

bak tek eşe değil,evladada aşk olabiliyormuş... o zaman niye anneyede aşk olmasınsositososito:kahve:

canım eşinin ailesine bağlı olması kötü bir şey değil ama durması gerektiği yeri bilecek sonuçta sen eşisin şuan öncelikli sensin.

Ay canım Allah Yardım Etsın Sana Tam Bı Ana Kuzusu seninkisi askerden gelince konus bencede adam askerde senı daha cok ozlemesı gerektıgı yerde yaptıgı seylere bak ya offff gıcık sey yaaa ama sen bunu ogren adamın huyu boyleyse artık ne bılıyım ıste offff cok zor cokkk

Erkek kadın eşitliği diye bas bas bağırıyorsunuz sonrada erkek adam böylemi yapar kız gibi diyorsunuz ilginc yani

neden canım erkeğinde annesi değil mi
erkeğinde duyguları yokmu özlediğini belirtemezmi
ben anne olsam oğlum 50 yasınada gelse yeri gelir dizime yatırır saçını okşarım erkek arkadasımda böyle yani hiçte kıskanmıyorum aksine hoşuma bile gidiyor ailesine bağlı erkekten zarar gelmez
ama bu arkadasın kocası eşini aileye sokmamış henüz ondan böyle aile dısı tutuyor

tabiki özledigini belirtir ama aradaki dengeyi saglayarak..yok cok ozledım..gelınce onları gezdırcem..senı gezdırmıycem..gıbı degil..aradki dengeyi kurmayı bılmelı..eşi farkında degil kızı kendi ailesinden soguttugunun..

valla benim eşim mesafelirdir ailesine ...onların aile yapısı biraz resmidir zaten öyle yetişmişler iyide olmuş ....

benim eşimde annesne düşkün ama
sizin bahsettiğiniz kadarda değil
niye onlarla iyi konuşuyorda size konuşmuyor niye onları özledide sizi özlemedi böyle kelimeleri insan eşine söylemezde kardeşine yada annesine söylemesi inanın aklımda soru işaretlerine neden oldu
nasıl davranacağıunızı inanın bilmiyorum sadece askerden dönüp size olan davranışlarını gözlemeniz gerekiyor böylece sonucu siz kendiniz görmüş olursunuz

Konu tarih olmuş ama , kızdım ne yapim kaydirigubbakcemile3

Annesine aşık ise, böyle erkekler evlenmemeli, annesiyle oturmalı, böyleyece birilerinin başını da yakmamış olurlar, mutlu mesut geçinir giderler.

Ailesini sevmek başka (ki sevmese zaten bir sıkıntı vardır), aşık olmak başka birşey.

Back
X