• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin annesine anne demeyen var mı?

Neden zor oluyor ki bende seslenme ihtiyacı olmuyor mesela hal hatır başka muhabbetimde yok.
ne bileyim ya, aynı ortamda bir şey söylemek gerekiyor bazen,
zaten farklı illerdeyiz, aslında bneim kendi kurun tum çok mu saygısızca oluyor diye kendimi üzüyorum bazen ama yok çıkmıyor ağzımdan onun saygısızlıklarından sonra
bazen telde konuşmak gerekiyor, öyle hitapsız çok garibime gidiyo

Ben demiyorum. Asla demem. Küçükken de tanırdım bir kere görmüştüm o zamanlar abla dedim büyüdüm kayinvalidem oldu isim+abla demeye devam ettim.

Açıkçası demek içimden gelmiyor.Sadece birkez demiştim ondada "bana anne diyen dillerini yerim" demişti:KK57:Birçok şey oldu düğün zamanı onları çoktan geçtim zaten evlilikte dördüncü yıla girdim...Ama hala bir ayrım var eşimle kız kardeşi arasında doğal olarak bu ayrım banada yansıyor... Geçende eşimin annesi bana ne zaman anne diyeceksin söyle artık dedi başta duymadım sonra yine tekrar etti zor söyleyemem içimden gelmedikçe dedim en son içinden gelmiyorsa öylesine de ben bunu yapamam dedim.Annemle onu bir kefeye bile koyamıyorum annem anneyse gerçekten onun adı nedir bilemiyorum gerçekten ona anne demeyi kendime yediremem bence haketmiyor.Var mı benim gibi düşünen?Bu arada merak eden olur ne diyorsun teyze falan mı diyenler için belirteyim ortadan konuşuyorum.
18 sayfalık yorumların ardından yazmak istedim.Kızım sözünüde kendisinden şuana dek birkez duydum oda çok yapmacıktı yanımda başka insanların olduğunu bildiği için konuştu onun harici oda ortadan konuşur yada ismimi söyler.
Ben demiyorum demicemde esim anne baba diyor benim aileme ama benim anne babam bi tane bana zaten anne babalik yapmadilar yapamazlarda sadece paraya ihtiyaçları olduğu zaman yavrum canim yalandan ağlamalar ozledimler falan ismi ile hitap ediyorum x hanım x bey aradaki mesafemi korucak herzaman

Ben demiyorum demicemde esim anne baba diyor benim aileme ama benim anne babam bi tane bana zaten anne babalik yapmadilar yapamazlarda sadece paraya ihtiyaçları olduğu zaman yavrum canim yalandan ağlamalar ozledimler falan ismi ile hitap ediyorum x hanım x bey aradaki mesafemi korucak herzaman
Hanım beyde kötü söz değil ki🤣

Ben de diyene kadar zorlandım. Dedikten sonra battı balık yan gider hesabı anne anne dedim hep. Kendini bişey sandı huysuzlastı filan. Kendi ogluna ettigi mırmırları yaptı bana. Ben de az diyecegim kırk yılın bi bası diyin sizde bence. Arada ufak x annecikler kondurun.

Back
X