meraba kızlar beni yazılarımdan bilenler bilir.ben 7 aylık evliyim ve eşimle sürekli bi didişme halindeyiz.bi türlü yoluna koyamadık bazı şeyleri.dün pazardı evdeydik.yiğenim hastalanmıştı ve ziyaretine gidelim dedim.tel et dedi.olmaz gidelim dedim.hayır dedi.bende sinirlendim benden önce düşün bazı şeyleri senin demen gerekir ben diyorum gitmiyorsun diye kavga ettik.sorumsuz dedim ona evlilik sadece yatbmakla kalkmakla olmaz dedim.herşeyimi paylaşmalısın dedim benimle.neyse uzatmim iş büyüdü.o bana ben ona derken ben dahada sinirlenip üstümü giyim ben gidiyorum dedim.oda git gelme bu iş burda bitsin dedi.bende biterse bitsin evlilik için fedakarlık etmeye değişmeye niyetin yoksa benimde yapacak bişeyim yok dedim.ben kendim gitmek istedim bırakmadı.babanı ara gelsin alsın dedi.yok dedim ben gidicem.bırakmadı.ağlama krizlerine girdim bi şekilde beni yatıştırdı.neyse sakinleştim kaldım öyle ama içimdedki herşeyi döktüm.sonunda özür diledi.beni söz dinlememekle suçluyor ve benim sözüm geçecek diye diretiyor.ayrıcada ailemlede görüşmelerim kısıtlı.of of herşey herşey çok kötü dayanamıyorum artık ben bu baskılara bana bi akıl verin napim ben ya.:çok üzgünüm: