- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
arkadaşlar kcanız toplu taşımadayken ya da çalışırken telefonda kavga edince sizi telefonu kapatmakla tehdit ediyor ve devam ederseniz kapatıyor mu üstelik kıskanç olduğunuzu bildiği halde ? Bunu yapsa ve saatlerce veya eve gelene kadar açmasa ne yapardınız söylüyorum "o zaman sen de ben dışardayken benle kavga etme" diyor ben ona nasıl güveneyim byle yaparsa siz napardınız bu durumda ? Vazgeçirenedim bu hareketinden
Düzenleme: arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Düzenleme: arkadaşlar bi sorum daha olacak ben çok paranoyağım aldatılma konusunda kocam genelde evden çıkarken en fazla 15-20 lirası okur bazen sadece bi sigara ve akbil doldurma parası olur kredi kartı falan da yok bazen bana diyor "benim cebimde beş kuruş para yok ben seni aldatacak olsam nasıl aldatayım" sizce bu durum bi engel mi geçim sıkıntısı yaşayanlar aldatamaz mı
Son düzenleme: