Sizin de eşiniz dışarda telefonu kapıyomu

gayet fazla güzelsiniz bence hiç bişeye gerek yok yani. solaryum falan da pek anlamam, zaten ben beyaz ten severim :)
hayır yani eşiniz çok çok mu yakışıklı ne bu takıntı anlamadım bence takılacak bişeyiniz yok..
benden güzelsin yani daha ne diyeyim :KK70:
Teşekkür ederim ama bilmiyorum bana kilo almamı falan söylüyo ben de başka kadınları daha çok beğendiğini düşünüyorum madem kilo alamıyorum bari başka şekilde kendimi değiştireyim diyorum

Bence hic bişey yapma boyle cok hos bir bayansin.. sen esini degil esin seni kıskansin.. adamin ustune gitme rahat birak bu sefet o seni kiskanmaya baslar emin ol.. masallah guzelsinde yanii:)
O beni kimden kıskancak ki kimseyi gördüğüm yok :(

Kimseyi gormesi gerekmez seni kiskanmasi icin.. sen üstüne gitme surekli arama hatta sen kapat telini tartisinca.. yani biraz geri vites yap bak o zaman o nasi tipis tipis geliyor sana.. bu kadar guzel eşi var emin ol senin kiskancligin biterse bu onu kudurtur.:)

Teşekkür ederim ama bilmiyorum bana kilo almamı falan söylüyo ben de başka kadınları daha çok beğendiğini düşünüyorum madem kilo alamıyorum bari başka şekilde kendimi değiştireyim diyorum
başka uğraşlara hiç girme bence kilo al diyosa adam sadece kilondan rahatsızdır ama sen kendini bu şekilde seviyorsan bunu her zaman dile getir yani biraz kendini beğenmişlik yap, ama sen de kilondan rahatsızsan tek değişiklik kilo alman olmalı.
bir de nacizane tavsiyem tüm hayatınızı ''kocam beni beğensin''e endekslemeseniz başka uğraşlar bulsanız eminim ikiniz de daha mutlu olursunuz...

Bende öyleydim ,aslında halada öyleyim ama biraz daha iyiyim .
Nedenine gelince kocalarımıza çok baskı yapıyoruz şahsen ben öyleydim nerdesin ,kimlesin diye diye adamı delirtirdim. çok sıktım anlayacağın yapma yazık sen üzülürsün canım çünkü şüphe adamı öldürür benden söylemesi ;)

Bilmiyorum aldatılsam naparım :KK43: tabii ki evliliğimi drvam ettirmem ama hayatıma nasıl devam edeceğimi düşünmek bile istemiyorum her gece rüyalarıma giriyor ağlayarak uyanıyorum. İyi değilim sanırım :KK43:
Ama canım şimdi ortada birşey yokken varmış gibi senaryolar üretip hayatı zehretmenin ne mantığı var ki
Biraz içini ferah tut

Çok kurcalarsan kendinde bile hata bulursun
Adamdamı bulmayacaksın
Yapma

Rüyalarıda bundan görüyorsun zaten
Biraz olmaz öyle şey deyip boşversen aklını olabilirlerle meşgul etmesen inan tüyada görmeyeceksin

Seninki resmen kendine eziyet

Her konunda çok zayıfım çok zayıfım eşimde 1-2 kilo al diyo
Tayt giyiniyorum ama kalçam bile yok belli olmuyo diyodun
Gayet normal kilon bence, hiç safinaz gibi durmuyosun
Yüzünde iyi
Bence sen sabah akşam evde tek kafayı bozdun
Çık bi nefes al, sadece bakkala gitmekten bahsetmiyorum
Parka git yürü insan yüzü gör, arkadaşın yok mu bi çay sohbetine katıl
Hayatta eşinden başka insanlar da var gözünle gör bi..

valla bence bayagı güzel ve tatlısın yahuu neden özgüvensizsin? ayrıca 46 kiloya göre suratın falan gayt iyi görünüyo bende eskidn asırı zayıftım suratm cok zayıftı fiiziğin nasıl bilemiyorum tabi :D

Back
X