- Konu Sahibi pudrakokusu
Batıl inançları olan biri değilimdir hacıya, hocaya, nazara, büyüye filan inanmam fakat bu karşınızdakinin enerjisiyle mi alakalıdır nedir bir süredir tuhaflıklar yaşıyorum ve sizinle paylaşıp görüşlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü farklı bakış açılarına sahip pek çok kadın var burada. Konuyu özetlemek istiyorum; Ofiste iyi anlaştığım bir bayan arkadaşım var beraber alışveriş yapar, gezer, eğlenir, sohbet ederiz yaklaşık 1 yıldır sık sık görüşüyoruz fakat bazı şeyler beni tedirgin ediyor. Geçenlerde kendime beyaz altından bir bileklik aldım beraber eğlenmeye gittiğimiz gece taktım bütün gece bilekliğimi çok beğendiğini söyleyip durdu ve eve geldiğimde bir baktım bileklik yok muhtemelen düşürdüm, dün yine sıradan gümüş bir kolye takmıştım sohbet ederken gözü hep boynumdaydı çok hoşmuş dedi ve bir iki dakika sonra baktım kolye içime düştü hiç bir zorlama olmadan durduk yere kopmuş bir de "ay bende de ne göz varmış" deyip güldü. Bunu cahilce ona bağlamak istemiyorum ama ondan negatif bir enerji aldığım da aşikar. Ne zaman birşeylerimi övse herşey ters gidiyor son olarak anlattığım mahrem bir sırrımı gidip başka bir arkadaşımıza anlattığını öğrendim, kız bana gelip "ona çok güvenme senin şuyunu buyunu bize anlatıp duruyor" dedi. Sizin de etrafınızda enerjisiyle olumsuzluklara sebebiyet verdiğine inandığınız insanlar var mı? Konu belki biraz basit kaldı fakat paylaşmak istedim. Bazı insanlarla enerjimin tutmadığına inanıyorum zaman zaman.
Son düzenleme: