• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin de etrafınızda enerjisiyle olumsuzluklara sebebiyet verdiğine inandığınız insan

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
26
İzmir
Batıl inançları olan biri değilimdir hacıya, hocaya, nazara, büyüye filan inanmam fakat bu karşınızdakinin enerjisiyle mi alakalıdır nedir bir süredir tuhaflıklar yaşıyorum ve sizinle paylaşıp görüşlerinizi öğrenmek istiyorum çünkü farklı bakış açılarına sahip pek çok kadın var burada. Konuyu özetlemek istiyorum; Ofiste iyi anlaştığım bir bayan arkadaşım var beraber alışveriş yapar, gezer, eğlenir, sohbet ederiz yaklaşık 1 yıldır sık sık görüşüyoruz fakat bazı şeyler beni tedirgin ediyor. Geçenlerde kendime beyaz altından bir bileklik aldım beraber eğlenmeye gittiğimiz gece taktım bütün gece bilekliğimi çok beğendiğini söyleyip durdu ve eve geldiğimde bir baktım bileklik yok muhtemelen düşürdüm, dün yine sıradan gümüş bir kolye takmıştım sohbet ederken gözü hep boynumdaydı çok hoşmuş dedi ve bir iki dakika sonra baktım kolye içime düştü hiç bir zorlama olmadan durduk yere kopmuş bir de "ay bende de ne göz varmış" deyip güldü. Bunu cahilce ona bağlamak istemiyorum ama ondan negatif bir enerji aldığım da aşikar. Ne zaman birşeylerimi övse herşey ters gidiyor son olarak anlattığım mahrem bir sırrımı gidip başka bir arkadaşımıza anlattığını öğrendim, kız bana gelip "ona çok güvenme senin şuyunu buyunu bize anlatıp duruyor" dedi. Sizin de etrafınızda enerjisiyle olumsuzluklara sebebiyet verdiğine inandığınız insanlar var mı? Konu belki biraz basit kaldı fakat paylaşmak istedim. Bazı insanlarla enerjimin tutmadığına inanıyorum zaman zaman.

Son düzenleme:
1. Hayatım o arkadasın senın sırrını gıdıp senın tanıdıgın baska bırıne soyluyorsa o arkadası basından atma vaktın artık gelmıs
2. Sır olayına kadar arkadasının ıyı nıyetlıde olsa enerjısının sana zarar verdıgını dusunuyordum ama bu arkadasın senı kıskanıyor ve o yuzden sana bakıslarıyla negatıf olarak senı etkılıyor bence
3. Nazar falan bencede yoktur art nıyet vardır ınsan beynının cok guclu oldugunu dusunursek kı gercektır bakıslaeıyla zarar vermesı dogaldır helekı kıskanclık varsa

tabı bunlar benım dusuncem ben ınsan beynıne ınanırım ve beyın sınyallerıyle karsıdakıne zarar vermeyı ve ıslerının ters gıtmesıne neden olabılecegıne ınanırım. Sen ne dersen de hayatım ama ozelını gıdıp baska yere dedıkodu malzemesı yapıyorsa o sahıstan uzak durucaksın bence... Verdıgı zararlarsa cabası...

Kesinlikle benim etrafımda da böyle kişiler mevcut. En basit örneği; kuzenim. Bir şeyimi çok beğendiğinde dikkatli inceleğinde illa ki bir şey oluyor. (kopuyor,kırılıyor,lekeleniyor vs) Nedendir bende bilemiyorum açıkçası..

Gidip özelinizi başkalarına anlatmış,ya tamamen iletişiminizi kesin yada bir daha hiçbir sırrınızı yaşadıklarınızı anlatmayıp mesafenizi koruyun. Böylelerinden korkulur..

1. Hayatım o arkadasın senın sırrını gıdıp senın tanıdıgın baska bırıne soyluyorsa o arkadası basından atma vaktın artık gelmıs
2. Sır olayına kadar arkadasının ıyı nıyetlıde olsa enerjısının sana zarar verdıgını dusunuyordum ama bu arkadasın senı kıskanıyor ve o yuzden sana bakıslarıyla negatıf olarak senı etkılıyor bence
3. Nazar falan bencede yoktur art nıyet vardır ınsan beynının cok guclu oldugunu dusunursek kı gercektır bakıslaeıyla zarar vermesı dogaldır helekı kıskanclık varsa

tabı bunlar benım dusuncem ben ınsan beynıne ınanırım ve beyın sınyallerıyle karsıdakıne zarar vermeyı ve ıslerının ters gıtmesıne neden olabılecegıne ınanırım. Sen ne dersen de hayatım ama ozelını gıdıp baska yere dedıkodu malzemesı yapıyorsa o sahıstan uzak durucaksın bence... Verdıgı zararlarsa cabası...

Zaten benim sırrımı gidip ofis içerisindeki diğer arkadaşlarımıza gizli gizli anlattığını öğrenince aramıza mesafe koydum artık soğuk davranıyorum onula hiç bir yere gitmiyorum uzun sohbetlerde bulunmuyorum eğer reelde olsa çoktan dönmüştüm sırtımı ama aynı iş yerinde çalışıyoruz mecburen yüzyüze bakıyoruz tek yapabileceğim artık samimi olmamak ve sadece iş arkadaşı gibi davranmak olacak. Yine de onunla aynı ortamda bulunmak bile bütün enerjimi düşürüyor.

Kesinlikle benim etrafımda da böyle kişiler mevcut. En basit örneği; kuzenim. Bir şeyimi çok beğendiğinde dikkatli inceleğinde illa ki bir şey oluyor. (kopuyor,kırılıyor,lekeleniyor vs) Nedendir bende bilemiyorum açıkçası..

Gidip özelinizi başkalarına anlatmış,ya tamamen iletişiminizi kesin yada bir daha hiçbir sırrınızı yaşadıklarınızı anlatmayıp mesafenizi koruyun. Böylelerinden korkulur..

Açıkçası ben de korkuyorum artık ondan bakışları bile bir tuhaf samimiyetimi kestim ama yine iş ortamında konuşmak zorunda kaldığım durumlar oluyor maalesef

farklı bir bakış açısı getireyim konuya, ben bu konuda arkadaşınız gibiyim. bazı insanın kötü niyet olmaksızın gözü değebiliyor. mesela ben ne kadar iyi niyetli de "ay şuyun çok güzelmiş" desem o şey ya bozulur, kırılır ya kaybolur... o yüzden artık demeyi bıraktım gibi bir şey mesela.

burada onu kötü yapan ve mesafe koymanızı gerektiren şey sırrınızı başkasına anlatması..

farklı bir bakış açısı getireyim konuya, ben bu konuda arkadaşınız gibiyim. bazı insanın kötü niyet olmaksızın gözü değebiliyor. mesela ben ne kadar iyi niyetli de "ay şuyun çok güzelmiş" desem o şey ya bozulur, kırılır ya kaybolur... o yüzden artık demeyi bıraktım gibi bir şey mesela.

burada onu kötü yapan ve mesafe koymanızı gerektiren şey sırrınızı başkasına anlatması..

Bu açıdan bakmadım tabi hiç... bilmiyorum ama diyorum ya farklı bir his bu ve benim hislerim çok kuvvetlidir aynı ortamda bulunduğumda bile bir kasvet çöküyor üstüme diğer konuda zaten gerekeni yaptım mesafemi koydum

kötü enerjiye inanmaya başlarsanız nazara da inanmaya başlıyorsunuz demektir.çünkü bu bilimsel olarak ispatlanmış bişeydir.insanların birbirlerine karşı etkileşimleri enerjileri olur.bu iyi niyetle de olsa kötü niyetle de olsa bi enerji söz konusu olduğunda buna nazar denir.arkadaşınız kötü niyetle belki bakmamıştır heveslenmiştir ama o enerji eşyalarınıza geçip kırılmasına neden olabilir.bazı insanların bu konuda çok yüksek enerjileri olur ve çok nazarı değer.benim annemin maşallah dediği 2 gün yaşıyo mesela :52: hiç bir hasetliği fesatlığı olmadığı halde elinde olamayan bişey bu.ama bunu engellemenin yolu var.mesela eşimin bi akrabasının kızıma nazarı değdiğini 3-4 denememden sonra karar verdim.hatta isim vermediğim halde bi başkasına anlatırken kim olduğunu anladı ''evet onunu nazarı kendi çocuğuna da çok değerdi''dedi.sonra o kişi kızımı her severken içimden nas felak okudum ve hiçbi sıkıntı yaşamadım.çare olarak bunu denemeni öneririm

kötü enerjiye inanmaya başlarsanız nazara da inanmaya başlıyorsunuz demektir.çünkü bu bilimsel olarak ispatlanmış bişeydir.insanların birbirlerine karşı etkileşimleri enerjileri olur.bu iyi niyetle de olsa kötü niyetle de olsa bi enerji söz konusu olduğunda buna nazar denir.arkadaşınız kötü niyetle belki bakmamıştır heveslenmiştir ama o enerji eşyalarınıza geçip kırılmasına neden olabilir.bazı insanların bu konuda çok yüksek enerjileri olur ve çok nazarı değer.benim annemin maşallah dediği 2 gün yaşıyo mesela :52: hiç bir hasetliği fesatlığı olmadığı halde elinde olamayan bişey bu.ama bunu engellemenin yolu var.mesela eşimin bi akrabasının kızıma nazarı değdiğini 3-4 denememden sonra karar verdim.hatta isim vermediğim halde bi başkasına anlatırken kim olduğunu anladı ''evet onunu nazarı kendi çocuğuna da çok değerdi''dedi.sonra o kişi kızımı her severken içimden nas felak okudum ve hiçbi sıkıntı yaşamadım.çare olarak bunu denemeni öneririm

Geceleri okuyorum uyumadan bildiğim sureleri ama konuyla alakalı mıdır, faydası olur mu bilmem o.o

Bu konuları tartışmak yasak biliyorum ama nazar büyü falan diye ifade ettiğiniz şeyler dinimizde var olan şeyler...inanıp inanmamak bizlere kalmış tabi..
ama 'kötü enerji' deyince daha mı entel oluyor nedir buna herkes inanıyor nedense anlamış değilim... :31:

Sadece sirlarini baskalarina anlatmasi elle tutulacak bir sorun burda bence. Nazarmis, enerjiymis, gozmus, butun bunlar ispatlanacak seyler degil. Belki son derece iyi niyetli begendi, ama tesadufen esyalarina zarar geldi. Belki kiskandi, gozu degdi de esyalarina zarar geldi. Bunu bilemezsin. Bilmeden de arkadasi kotu niyetli, ya da kiskanc diye yargilamamak lazim.
Ben sadece sirlarimi baskalarina veriyor diye arami biraz acardim, daha sir vermezdim. Ama otekileri bosverirdim, olacagi varmis.

canim zaten guvenilir arkadas degilmis koyver gitsin evet negatif insanlari hemen anlarim mesala arkadasim gecen gun arkadasini tanistirdi soyle iyi boyle iyi can dostum falan ama bana daha tanimadan negatif geldi hic sevmedim hoslanmadim uzaklasmaya calistim ama bayan hergun ariyor hemde 3 yada 4 kez esim bile hoslanmadi oderece ustelik neye baksa kopuyor kiriliyor benmi nyanlis anliyorum kopacagi vardda onami tesaduf geliyor anlamadim gitti bid komsum uzerimdeki etegi cok begenmisti icim gitti dedi bende veremedim esim dogum gunu hediyesi almisti neyse kkomsu oyle dedikden sonra yemege ciktik esimle etek dikis yerlerinden sokul allahim heryerim acildi neyseki yedek arabada esyam olur utancimdan:43:

Nazar, büyü vs olduğunu söylemedim zaten başıma gelen olumsuzlukları da cahilce ona bağlamıyorum demiştim konumda da... ama hani insan birine ısınamaz ya bakışlarından, laflarından, kötü enerji yaydığını anlar ya, gözü tutmaz ya... işte öyle bir his benimki nitekim sırrımı paylaştığını duyunca zaten hislerimde yanılmadığımı anladım artık iş meseleleri dışında bir diyalog geçmiyor aramızda görüşleriniz için teşekkür ederim hanımlar :)

Back
X