- Konu Sahibi pudrakokusu
-
1. Hayatım o arkadasın senın sırrını gıdıp senın tanıdıgın baska bırıne soyluyorsa o arkadası basından atma vaktın artık gelmıs
2. Sır olayına kadar arkadasının ıyı nıyetlıde olsa enerjısının sana zarar verdıgını dusunuyordum ama bu arkadasın senı kıskanıyor ve o yuzden sana bakıslarıyla negatıf olarak senı etkılıyor bence
3. Nazar falan bencede yoktur art nıyet vardır ınsan beynının cok guclu oldugunu dusunursek kı gercektır bakıslaeıyla zarar vermesı dogaldır helekı kıskanclık varsa
tabı bunlar benım dusuncem ben ınsan beynıne ınanırım ve beyın sınyallerıyle karsıdakıne zarar vermeyı ve ıslerının ters gıtmesıne neden olabılecegıne ınanırım. Sen ne dersen de hayatım ama ozelını gıdıp baska yere dedıkodu malzemesı yapıyorsa o sahıstan uzak durucaksın bence... Verdıgı zararlarsa cabası...
Kesinlikle benim etrafımda da böyle kişiler mevcut. En basit örneği; kuzenim. Bir şeyimi çok beğendiğinde dikkatli inceleğinde illa ki bir şey oluyor. (kopuyor,kırılıyor,lekeleniyor vs) Nedendir bende bilemiyorum açıkçası..
Gidip özelinizi başkalarına anlatmış,ya tamamen iletişiminizi kesin yada bir daha hiçbir sırrınızı yaşadıklarınızı anlatmayıp mesafenizi koruyun. Böylelerinden korkulur..
farklı bir bakış açısı getireyim konuya, ben bu konuda arkadaşınız gibiyim. bazı insanın kötü niyet olmaksızın gözü değebiliyor. mesela ben ne kadar iyi niyetli de "ay şuyun çok güzelmiş" desem o şey ya bozulur, kırılır ya kaybolur... o yüzden artık demeyi bıraktım gibi bir şey mesela.
burada onu kötü yapan ve mesafe koymanızı gerektiren şey sırrınızı başkasına anlatması..
kötü enerjiye inanmaya başlarsanız nazara da inanmaya başlıyorsunuz demektir.çünkü bu bilimsel olarak ispatlanmış bişeydir.insanların birbirlerine karşı etkileşimleri enerjileri olur.bu iyi niyetle de olsa kötü niyetle de olsa bi enerji söz konusu olduğunda buna nazar denir.arkadaşınız kötü niyetle belki bakmamıştır heveslenmiştir ama o enerji eşyalarınıza geçip kırılmasına neden olabilir.bazı insanların bu konuda çok yüksek enerjileri olur ve çok nazarı değer.benim annemin maşallah dediği 2 gün yaşıyo meselahiç bir hasetliği fesatlığı olmadığı halde elinde olamayan bişey bu.ama bunu engellemenin yolu var.mesela eşimin bi akrabasının kızıma nazarı değdiğini 3-4 denememden sonra karar verdim.hatta isim vermediğim halde bi başkasına anlatırken kim olduğunu anladı ''evet onunu nazarı kendi çocuğuna da çok değerdi''dedi.sonra o kişi kızımı her severken içimden nas felak okudum ve hiçbi sıkıntı yaşamadım.çare olarak bunu denemeni öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?