sizin de fikirlerinizi almak istedim

Hemsireomur

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
17
13
18
öncelikle yanlış yere yazdıysam özür dilerim yakın bir zaman da evleneceğim ve Gelinliğimi seçtim ama gelin duvağımla gelin kuşağı mı seçemedim. Alışılmışlığın dışında bir şey istiyorum kırmızı istemiyorum Aklımdaki renk Mavi'nin bir tonu olsun istiyorum Sizce kırmızı takmasam mavi taksam alışılmış lığın dışında bir renk olduğu için tuhaf karşılarlar mı çok kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim.

O zaman kırmızı takacaksınız, adetin olayı o çünkü. Düğün boyunca üstünüzde kalmayacak herhalde rengi çok da önemli değil.

düğün konsepti mavi olacağı için gelinliğimdeki aksesuarları da konsepte uygun seçmek istedim ama galiba haklısınız adetleri Uyuyacaksam kırmızı takmam gerekiyor galiba.

Gelin cicegimle uyumlu mor bı renk takmistim biraz duruncada çıkardım düğünde.

düğün konsepti mavi olacağı için gelinliğimdeki aksesuarları da konsepte uygun seçmek istedim ama galiba haklısınız adetleri Uyuyacaksam kırmızı takmam gerekiyor galiba.
Aksesuar olarak takacaksanız istediğiniz rengi takın ama adetlere önem veriliyorsa niye kırmızı değil mavi ne demek ola ki derler mi?:KK45:

Back
X