Sizin de hiç başınıza geldi mi? 😔

Evet benden 10 yaş büyük birini tanıstırmaya kalkmıslardı tabi küçüktüm de ailem kabul etmemişti
Niye yaparlar bunu anlamıyorum.. bu konularda insanlar daha dikkatli olmalı bence..
Bide bende aracı olmaya çalışan kişi sen daha fazla olabilirsin ama yine de görüşün diyerek ayrı bi saçmalamıştı..

Gelmedi ama tanıdığım cok genç ve güzel bir kizin başına geldi. Şuan evliler. Koca da tip yok, olanak yok, bir evde on kişi yaşıyorlar ama nasil oluyorsa çok aşık, çok mutlu. :) Önemli olan da bu galiba.

bana da 5 sene kadar önce oldu

bak yaşın geldi daha ne bekliyon seni şunla tanıştıralım eklesin görüşün bi falan

baktım çocuğa sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse düştüğüm hallere bak kimlere layık görülür oldum diye sanki ben adriana limayım :D

1 kere görüştüm istemeye istemeye eve geldim ağladım

eski sevgilim çok yakışıklıydı olmadı en sonunda amca kılıklı adama kaldım diye eskisine saydırdım durdum her şey çok farklı olabilirdi aptal diye ( bihter ziyagil modu )

arkadaşlar ailem nasıl zorluyo ama tipe bakma salaklık etme çok iyi çocuk üzmez seni falan onlara bile çemkirmiştim banane iyiliğinden abuk sabuk tiplere kakalamayı bırakın beni diye

neyse bi daha görüşmedim onla

başka sevgililerim oldu yine tek olumlu özelliği yakışıklılık olan

darbe üstüne darbeler yemeye devam ettim ağladım zırladım

baktım elde ne var sıfır

herkes bi şekilde yuvasını kurmuş iyi kötü hayatını yaşıyo kocaları da yakışıklı değil ama mutlular bense 35 olmuşum hala aynı yerdeyim

kendi kendime konuştum çık artık şu ergen moddan ne gördün yakışıklılardan aklını başına topla çürüyüp gitcen diye gazladım kendimi epeyce

her neyse çok uzatmayayım yazdım o 5 yıl önceki çocuğa

yaklaşık 1 yıldır ara ara görüşüyoruz gitgide ısınmaya başladım hatta yakışıklı bile gelmeye başladı gözüme :D

evlilik teklisi etse kabul edicem o durumdayım şuan :D

bana da 5 sene kadar önce oldu

bak yaşın geldi daha ne bekliyon seni şunla tanıştıralım eklesin görüşün bi falan

baktım çocuğa sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse düştüğüm hallere bak kimlere layık görülür oldum diye sanki ben adriana limayım :KK70:

1 kere görüştüm istemeye istemeye eve geldim ağladım

eski sevgilim çok yakışıklıydı olmadı en sonunda amca kılıklı adama kaldım diye eskisine saydırdım durdum her şey çok farklı olabilirdi aptal diye ( bihter ziyagil modu )

arkadaşlar ailem nasıl zorluyo ama tipe bakma salaklık etme çok iyi çocuk üzmez seni falan onlara bile çemkirmiştim banane iyiliğinden abuk sabuk tiplere kakalamayı bırakın beni diye

neyse bi daha görüşmedim onla

başka sevgililerim oldu yine tek olumlu özelliği yakışıklılık olan

darbe üstüne darbeler yemeye devam ettim ağladım zırladım

baktım elde ne var sıfır

herkes bi şekilde yuvasını kurmuş iyi kötü hayatını yaşıyo kocaları da yakışıklı değil ama mutlular bense 35 olmuşum hala aynı yerdeyim

kendi kendime konuştum çık artık şu ergen moddan ne gördün yakışıklılardan aklını başına topla çürüyüp gitcen diye gazladım kendimi epeyce

her neyse çok uzatmayayım yazdım o 5 yıl önceki çocuğa

yaklaşık 1 yıldır ara ara görüşüyoruz gitgide ısınmaya başladım hatta yakışıklı bile gelmeye başladı gözüme :KK70:

evlilik teklisi etse kabul edicem o durumdayım şuan :KK70:
çok tatlısın. Allah gönlünün muradını versin.

Buraya konu acmaya degecek kadar etkilendiyseniz bu durum basiniza 10 defa falan gelmis olmalı. ismail yk reyizin şarkısıyla noktayi koyuyorum beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez

Öncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?
Bilemiyorum abartıyorum acaba ama benim başıma geldi ve canımı çok sıktı..😔
Oldu tabiii...

Bir tanesi hem bana hiç bir yönden uymuyordu hem de anası gelip kapanırsan evlenirsiniz tarzı bir cümle kurmuştu. O zamanlar her haftasonu eğlence kulüplerine gidiyordum bir de. Kendimi başka bir dünyada falan sanmıştım. Bu kadar zıtlık olamaz herhalde :KK70:

İstemiyorum deyin ve geçin....

Daha fenasını yaşadım.
Bana birini getirdi aracı.
Oğlanın görüşmek istediği ben değil de arkadaşımmış.
Aracı yanlış anlamış.
Herkes çok utanmıştı, ben sinirlenmiştim :)

Arkadaşlar benim yazacaklarım yazmış.
Bana bunu mu layık gördüler egosunu bir kenara bırakın. O beğenmediğiniz insanların içinde ne kadar değerli insanlar var bir bilseniz.

Evet oldu fiziksel ozellikler bakimindan takilmadim ama yas olarak baya buyuktu benden tanismadim konuyu kapattik. Ara sira canim kankim acar konusunu bende kismet degilmis diyip gecerim. 😂 moralimde bozulmadi acikcasi kismetin nerden cikacagi belli olmaz sonucta ☺😊

bu konuda canınızı sıkmayın bence , size uygun gelmeyen biri başka biri için belkide dünyanın en iyi insanlarından biridir , karşı tarafta aranan özellikler kişiye göre değişir , istemiyorsanız görüşmezsiniz , hakkınızda hayırlısı

Back
X