- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi moveon1881
Aynen uygun değilse tanışmazsınız ona da sebep olmazsınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye yaparlar bunu anlamıyorum.. bu konularda insanlar daha dikkatli olmalı bence..Evet benden 10 yaş büyük birini tanıstırmaya kalkmıslardı tabi küçüktüm de ailem kabul etmemişti
çok tatlısın. Allah gönlünün muradını versin.bana da 5 sene kadar önce oldu
bak yaşın geldi daha ne bekliyon seni şunla tanıştıralım eklesin görüşün bi falan
baktım çocuğa sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse düştüğüm hallere bak kimlere layık görülür oldum diye sanki ben adriana limayım
1 kere görüştüm istemeye istemeye eve geldim ağladım
eski sevgilim çok yakışıklıydı olmadı en sonunda amca kılıklı adama kaldım diye eskisine saydırdım durdum her şey çok farklı olabilirdi aptal diye ( bihter ziyagil modu )
arkadaşlar ailem nasıl zorluyo ama tipe bakma salaklık etme çok iyi çocuk üzmez seni falan onlara bile çemkirmiştim banane iyiliğinden abuk sabuk tiplere kakalamayı bırakın beni diye
neyse bi daha görüşmedim onla
başka sevgililerim oldu yine tek olumlu özelliği yakışıklılık olan
darbe üstüne darbeler yemeye devam ettim ağladım zırladım
baktım elde ne var sıfır
herkes bi şekilde yuvasını kurmuş iyi kötü hayatını yaşıyo kocaları da yakışıklı değil ama mutlular bense 35 olmuşum hala aynı yerdeyim
kendi kendime konuştum çık artık şu ergen moddan ne gördün yakışıklılardan aklını başına topla çürüyüp gitcen diye gazladım kendimi epeyce
her neyse çok uzatmayayım yazdım o 5 yıl önceki çocuğa
yaklaşık 1 yıldır ara ara görüşüyoruz gitgide ısınmaya başladım hatta yakışıklı bile gelmeye başladı gözüme
evlilik teklisi etse kabul edicem o durumdayım şuan![]()
Oldu tabiii...Öncelikle merhabalar..
Size hiç uygun olmayan birini (fiziksel,karakter,yaş vs) tanıştırmaya çalışan birileri oldu mu?
Bilemiyorum abartıyorum acaba ama benim başıma geldi ve canımı çok sıktı..![]()
Canım 10 defa başıma gelseydi alışırdım bu duruma herhaldeBuraya konu acmaya degecek kadar etkilendiyseniz bu durum basiniza 10 defa falan gelmis olmalı. ismail yk reyizin şarkısıyla noktayi koyuyorum beni begeneni ben begenmem benim begendigimse beni begenmez