- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.231
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
Sağlık Bakanlığı açıklama yapmıştı daha önceden böyle bir uygulamamız yok, gelenlere itibar etmeyin diye
Evet antikor testi ulke genelinde bağışıklık tespiti icin bir harita olusturulacakmis vs. keske ben de reddetseydim her şeye hayir diyen ben kapima gelip kan isteyene evet dedim akil tutulması sanırımBizim binaya da geldiler ama covid19 için değil, antikor testi içindi sanırım. Biz de yaptırmadık, binadan yaptıranlar oldu.
Bu durumda dolandırıcılık kurbani olduğumu net sekilde anlardık ama oyle olmadıBen yaşamadım ama daha salgın yeni başladığı zamanlarda sosyal medyada okumuştum. Bu şekilde kapı çalıp insanları kapıda bayıltarak eve girildiğini, hırsızlık yapıldığını yazmışlardı.
Neyse ki bir şey olmamışBu durumda dolandırıcılık kurbani olduğumu net sekilde anlardık ama oyle olmadı
Benim arkadaşıma da yapıldı. arkadaşım yaptırdı. akşamına sonuç enabızdan açıklandı. bazı iller böyle bir uygulama yapıyor.
Teskkurler her sey yolunda öyleyseBenim arkadaşıma da yapıldı. arkadaşım yaptırdı. akşamına sonuç enabızdan açıklandı. bazı iller böyle bir uygulama yapıyor.
İzlemiyorum tvle aram yok izlemem haberleri okuyorum gözüme çarpmadı.Evet, Toplum bagisikligini olcmek icin 1 sure once baslamisti numune alma durumu, hatta Bakan, gecenlerde cok red aldiklari icin sure uzamisti, yeniden haneler belirlenmis vs.
Hic haber izlemiyor musunuz veya gundemi takip etmiyor musunuz?
Böyle bir uygulama var ama kurumların birbirinden haberi yok sanırım.Benim anlamadigim madem böyle bir uygulama yok nasil saglik bakanlığından mesaj geliyor?
Evet antikor testi ulke genelinde bağışıklık tespiti icin bir harita olusturulacakmis vs. keske ben de reddetseydim her şeye hayir diyen ben kapima gelip kan isteyene evet dedim akil tutulması sanırım
Bende var diye biliyordum 112nin yanlis bilgi vermesi de cok garip gercektenBöyle bir uygulama var ama kurumların birbirinden haberi yok sanırım.
Teyit icin arayan kisilere sikayet başvurusu duzenleniyor bu sebeple.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?