Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ara ara ağlama krizleri oluyor bende. Nedeni belli ama arada coook coook ağlamaklı oluyorum kızlar. Cok dua ediyorum coook ama arada gelip geciyo sonra. Sizde de oluyor mu? Nasıl atlatilir ki böyle bir durum?
bol bol kelimei tevhid ve inşirah suresiiyi geliyor.. birde kendine gaz ver motive et bu depresif haller beni üzemez yıldıramaz ben güçlüyüm bunu yeneceğim diye ben öyle gazlıyorum kendimi:)yoksa oturur ağlarım çok fena
uzun yürüyüşlere çık hayatım sinirlerin bozulmuş, için daralmış senin. bende de oluyor bazen, sonra dur ya diyorum ben şöyle bikaç kilo vereyim. akşam yürüyüşlerine başlıyorum. böyle uzun ve bol tempolu..
sonra şeker gibi oluyorum. ne sinir ne stres ne sıkıntı kalıyor. hem kilo verdikçe de mutluluğum artıyor. tavsiyedir, üzme kendini de çık dışarı biraz =))
canım kesinlikle oluyor evet. iç sıkıntısı bir şeylerden memnun olmamak, bazı şeyleri kendine sıkıntı etmek sonucu oluyor. ama inş. büyük bir derdin yoktur. her ne olursa olsun tek çaresi dua edip Allah'a sığınmak. belli bir süre sonra geçer inş. belki hayatında yoluna rayına oturmamış bir takım şeyler olabilir sabret ve sürekli kendini eve hapsetme ondan da oluyor bazen