• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin düşüncelerinize ihtıyacım var

Değerleri takip etmek doktorun işi sen hamileliğini yasa boşver napicaksin yok değer düşük yok yüksek bir sürü kafan karisir ne gerek var. ..
Burdaki doktorlar felaket igrenc ..
Bayram yaklastıkca bır doktor yok ...tövbe tövbe simdi ışınlanıp turkiyeye gelesim var .
imkansız ama

muhtemelen düşüktür fakat farklı bir ülkedesin onların sisteminde belki hcg ler yazılmıyordur..içini ferah tut bir bebeği yokeden annenin stresi oluyor başta ..bol bol dua et..keseni kasma..ben evladımı kaybettim stresten..kıssadan hisse alacak nefesi varsa ne yaparsan yap dünyaya gelecek zaten..bu sebeple tevekkül etmeni tavsiye ederim :KK66:çünkü daha çoook yeni mercimeğin :KK66:
Cok gecmiş olsun canım cok saol yorumun icin icimi ferah tutarımda kesesini bır göreyim ancak o aya 3 yıldır istyrdm oldu .kendiliginden cok sükür rabbim tekrr gebe kalmayı nasip etsin size butun istiyenlere aratmadan versin ..

Valla bende ilk test yapınca doktora gittim emin olmak için kadın kan testi yaptı değerlerin düşük, yok kese yok diye yüreğimi hoplatti. Allahtan ertesi gün kendi kadın doğumcuma gittim keseyi de gordu, değerlerim normalmis hatta ufaktan kalp atışı bile vardı. Kötü doktor burada da var.Allah hayırlı doktorlarla karsilastirsin...

Saol cnm peki kan degerlerimin cıkmaması pozitif yazıyordu sadece onlarda boyle ama ben kan degerlerimi ogrenmek istyrm..

Canım sen pozitif negatif testi yaptırmışsın kan değerleriN için ayrıntılı b-hcg yaptırmalıydın ikisi birbirinden ayrı şeyler

Valla bende ilk test yapınca doktora gittim emin olmak için kadın kan testi yaptı değerlerin düşük, yok kese yok diye yüreğimi hoplatti. Allahtan ertesi gün kendi kadın doğumcuma gittim keseyi de gordu, değerlerim normalmis hatta ufaktan kalp atışı bile vardı. Kötü doktor burada da var.Allah hayırlı doktorlarla karsilastirsin...
Amin canım inşallah ..

Yok canım hamilelik testi ypcz dedik bni oyle yonlendrdler ...

Tamam işte çeşit çeşit canım bu test aynı idrarda bakar gibi bakmışlar. Sen hormon seviyemi görmek istiyorum deseydin çok düşük de olsa değerini yazarlardı. Telefon aç şimdi arabistanda nasıl oluyo bilemem bi daha kan vericem b- hcg değerimin kaç olduğunu öğrenmek istiyorum de bakalım ordada aynı mı sistem.

Tamam işte çeşit çeşit canım bu test aynı idrarda bakar gibi bakmışlar. Sen hormon seviyemi görmek istiyorum deseydin çok düşük de olsa değerini yazarlardı. Telefon aç şimdi arabistanda nasıl oluyo bilemem bi daha kan vericem b- hcg değerimin kaç olduğunu öğrenmek istiyorum de bakalım ordada aynı mı sistem.
Korkarım sesiliaa :KK17::KK17:
ama doktora gsterdik oradki iyi dedi ilac verdi .
testimde cift cizgi cıktı gunu gecmemesine ragmen....

E tamam ne endişe ediyosun o zaman? Sen basit bi teste böyle yapıyosan nasıl doğuracaksın? Allah kocana sabır versin valla işi zor : ))
Güldürdün beni kocamda sabır cok bnde sabır yok..
Sancılanıyorum dıyorum gel doktora gidelim cnm smdi yenisin yat bunlar normal doktor dedi. Diyor sinir etti bni

Doktora gitsene askimesim kafan rahat eder .
Arabistanda yaşamak zor olmalı . :/

Back
X