• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin düşüncelerinize ihtıyacım var

Kızlar ben bat günümde com agrılı bir sancıyla doktora gıdip kan testi yaptırdım ..ama sadece pozitif diyordu tahlılde kan degerlerim yazmıyordu.
Ben eve gelir gelmez erken gebelik testlerinden yaptım cift cizgi cıktı gunu gecmemesine ragmen dünde normal gebelik testlerden yaptım onda silik cıktı bugunle sadece 2 gunluk gecikmm var normal mi?ben mi?evham yapıyorum degerlerim yazmıyordu kotü bişi mi? İlk gebeligim düsüncelerinize ihtaycm var ..
doktora gsterdim ilac verdi ıuıce tıtunsun diye ...
bu arada ben arabistandayım..

kuzum doğruncamı anlıycaksın gebe olduğunu
belli işte hayırlı olsun hamilesin
:)
sana verdikleri ilaçta folikasit tir
bebğin rahime yerleşmesini kolaylaştırır

kuzum doğruncamı anlıycaksın gebe olduğunu
belli işte hayırlı olsun hamilesin
:)
sana verdikleri ilaçta folikasit tir
bebğin rahime yerleşmesini kolaylaştırır
Evet cnm folik asitte kan degerlerini bilmiyorum die endişeleniyorum

Anladım da önce değerin ikiye katlanıp katlanmadığına bakılması lazım.

Valla canım artık değere keseden sonra bakıyo. Kese yok sıkıntılı gibiyse istiyo tekrar testini. 2 gebeliğimde de çok doktora gittim. Hele ilkinde ilk haftalar 4 ayrı dr gittim hiç yine test yaptır diyen olmadı.

Valla canım artık değere keseden sonra bakıyo. Kese yok sıkıntılı gibiyse istiyo tekrar testini. 2 gebeliğimde de çok doktora gittim. Hele ilkinde ilk haftalar 4 ayrı dr gittim hiç yine test yaptır diyen olmadı.

Ne kadar hamile gördüyem ilk bakılan değerden sonra 2. gün tekrar test isteniyor. Değer ikiye katlanmış mı diye bakılıyor. Bilemedim ki.

Ne kadar hamile gördüyem ilk bakılan değerden sonra 2. gün tekrar test isteniyor. Değer ikiye katlanmış mı diye bakılıyor. Bilemedim ki.

Eğer gebelik haftasıyla olması gereken değer birbirini tutmuyorsa mesela gebelik haftası 6 ama b- hcg değeri 200 civarı ise ister tekrar ama gebelik haftası 6 değer 1000 ve üzeriyse isteme ultrasona alır. Herhangi bir sorun yoksa ve ddeğer 1000 in üstündeyse kese ultrasonda görünür. Bazen değer 1000 e kadar çıkar sonra düşüşe geçer bı durumda ya düşük vardır yada boş gebelik söz konusudur. Bunun için 2. Yi istiyorlar yani haftayla değer örtüşmüyorsa.

Back
X