Sizin erkek arkadaşınız/eşiniz de böyle mi?

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.

ah be canım keşke bir taraftan bir taraf alttan alsa herşey daha güzel olur ama nerdeee

ah be canım keşke bir taraftan bir taraf alttan alsa herşey daha güzel olur ama nerdeee

Ben alttan aldım her zaman için ama onun bu tavırları artık beni de o kadar doldurdu ki istesem de alttan alamıyorum. Bu yüzden de daha fazla tartışıyoruz.

aynı benim sevgilimde böyle canım çok zor gerçekten yıpratıyo ama özür dileyince de bişey diyemiyo insan :(

eşim anlattığınız gibi değildir.. ben biraz öyleydim ama.. eşim evlenmeden önce "senden tek isteğim bana bağırma" demişti.. 1-2 fire hariç sözümü tuttum.. eşimi üzmemek için kendimi törpüledim.. eşlerden biri sinirlendiğinde diğeri alttan almazsa o ilişki çok hayırlı olmaz.. her zaman aynı kişi alttan alırsa da olmuyor maalesef.. karşılıklı.. sevgilinizle konuşarak bunu anlatmalısınız.. sürekli kıran ve özür dileyen kişi ile işiniz çok zor yoksa..

Ben alttan aldım her zaman için ama onun bu tavırları artık beni de o kadar doldurdu ki istesem de alttan alamıyorum. Bu yüzden de daha fazla tartışıyoruz.

seni anlıyorum.
sen ne kadar iyi niyetli olup (haklı da olsan)
alttan alırsın.sırf huzursuzluk çıkmasın dersin.

ama iyice tepene biner.:47:

ben seni anladım sanırım ,o sana kırıldıgında sen gönül almak için çabalıyosun alttan alıyosun, aynısını bekliyosun ama o yapmıyo

aynı benim sevgilimde böyle canım çok zor gerçekten yıpratıyo ama özür dileyince de bişey diyemiyo insan :(

Yani ben kızınca alttan alamıyo hatalı değilim diyo sonunda hatamı kabul edip özür diliyorum diyo ama ben biraz alttan alsın istiyorum cidden yoruldum

ben seni anladım sanırım ,o sana kırıldıgında sen gönül almak için çabalıyosun alttan alıyosun, aynısını bekliyosun ama o yapmıyo

Yani o bana kırıldığında alttan alabiliyorum kızdığı zaman sakinleştirmeye çalışıyorum falan ama artık çok doldum ben de sakinleşemiyorum sakinleştiremiyorum onun verdiği tepkiler gibi tepkiler vermeye başladım istemsiz olarak.

eşim anlattığınız gibi değildir.. ben biraz öyleydim ama.. eşim evlenmeden önce "senden tek isteğim bana bağırma" demişti.. 1-2 fire hariç sözümü tuttum.. eşimi üzmemek için kendimi törpüledim.. eşlerden biri sinirlendiğinde diğeri alttan almazsa o ilişki çok hayırlı olmaz.. her zaman aynı kişi alttan alırsa da olmuyor maalesef.. karşılıklı.. sevgilinizle konuşarak bunu anlatmalısınız.. sürekli kıran ve özür dileyen kişi ile işiniz çok zor yoksa..

Konuşunca kabul etmiyo işte öyle bi sorunumuz var ne zaman sitem etsem bi şeye kızsam o da aynı şekilde konuşmaya başlıyo.

Kızlar merhaba,
Teşekkür ederim herkese.

zamanla alisirsin canim :))
önemli olan sonradan özür dilemesi düsün birde onuda yapmassa :S
tabi ki en güzel davranis bu

Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı. (Hz Ömer(r.a))

Yani ben kızınca alttan alamıyo hatalı değilim diyo sonunda hatamı kabul edip özür diliyorum diyo ama ben biraz alttan alsın istiyorum cidden yoruldum

aynı dertten muzdaribiz :( sinirli yapıda erkekle uğraşmak çok zor ya da inatçı .. ama biz getiriyoruz bu hale şımartıyoruz başka kızlar burnundan getirir kıymetli olur :( en iyisi biraz zaman vermek oluyo öyle durumlarda ben öyle yapıyorum 2 gün falan; ama şunu hiç unutma o ne kadar yükselirse sen o kadar sakin ol ki hatasını anlasın

aynı dertten muzdaribiz :( sinirli yapıda erkekle uğraşmak çok zor ya da inatçı .. ama biz getiriyoruz bu hale şımartıyoruz başka kızlar burnundan getirir kıymetli olur :( en iyisi biraz zaman vermek oluyo öyle durumlarda ben öyle yapıyorum 2 gün falan; ama şunu hiç unutma o ne kadar yükselirse sen o kadar sakin ol ki hatasını anlasın

Ya ben alttan almaktan bıktım artık kendi de dedi sen alttan almasan bu kadar yürütemezdik biz diye. Ben bi şeye kızınca o da kızıyo cidden yoruldum :(

zamanla alisirsin canim :))
önemli olan sonradan özür dilemesi düsün birde onuda yapmassa :S
tabi ki en güzel davranis bu

Eşiniz kızgın iken, siz sakin olun. Biriniz ateş iken, diğeriniz su olmalı. (Hz Ömer(r.a))

Yok canım bazen haklı olduğuma o kadar emin olduğum konularda bile haksız çıkarabiliyo beni :) özür dilediği ancak haksız olduğunu kabul ederse

Konuşunca kabul etmiyo işte öyle bi sorunumuz var ne zaman sitem etsem bi şeye kızsam o da aynı şekilde konuşmaya başlıyo.

tam eniştem gibi.. bugün bizdeydiler,,, kendisine çoook uyuz olmuş biri olarak burada da çıktı sanki karşıma:)

ablamla durumları aynı sizinki gibi.. ablam azıcık gönlünü alsın diye bekler durur.. o tam tersi saldırıya geçer..

2 yıllık evliler, değişen birşey yok.. ama eniştem normalde de konuşma kabiliyeti zayıf biri.. karakteri de böyle.. ince düşünce yoksunu.. duygusuz demeye dilim varmıyor ama biraz öyle..

iletişim sorunu varsa çok zor oluyor.. allah yardımcın olsun.. ama ablam biraz biraz törpüledi son zamanlarda belki sen de tamamen değişmese de biraz törpülenmeye ikna edebilirsin..

Ya ben alttan almaktan bıktım artık kendi de dedi sen alttan almasan bu kadar yürütemezdik biz diye. Ben bi şeye kızınca o da kızıyo cidden yoruldum :(

aynen ya bende aynı şeyleri duydum sen olmasan biz biterdik çoktan iyiki böylesin falan ,,ama haklı olunca bile seni haksız çıkarır güç onda çünkü o hep haklı ooofff offff

aynen ya bende aynı şeyleri duydum sen olmasan biz biterdik çoktan iyiki böylesin falan ,,ama haklı olunca bile seni haksız çıkarır güç onda çünkü o hep haklı ooofff offff

Nasıl davranmak gerek bu türlere ya bilen biri yardım etse

Ben sinirlenince (ki cok asiyim) konusmaz susar, haklı bile olsa (rabbim ondan razi olsun) beni sakinlestirmeye çalışır ve ortam yatisinca kendini ifade eder.

Bazen (nadiren) oda kızdığı zaman ben susarim...

Karşılıklı alıştığımız da oluyor ama hangimiz daha öfkeliysek diger sonunda susuyor ve olay büyümüyor...

Dahada onemlisi ki en onemlisi diyebilirim
Simdiye kadar (1bucuk yil) ne kadar sinirlide olsak rencide edici saygisizlik içeren sözler ikimizdende çıkmadı. Sadece sesimiz yükselir.

Beni farkinda olmadan kirdigi zamanlarda ise uyarmakla kalmayip aynisini bende ona yapiyorum ki yanlışı görsün ve tekrarı olmasın diye. .. Çünkü iletisim onemli ama bazen kirildiginiz seyler karşımızdaki için sıradan olabiliyor bunu anlamasi icin gormesi lazim. Eger kendisi icin ufak bi seyse tekrarlamasi kaçınılmaz oluyor. Önüne gecmek icin aynısını yapın Buda bi tur zoraki empati:)

Tavsiyem once konuşun
Çözümü yoksa diretmeyin
Aynisini sizde yapın
En azindan ne hissettiginizdir bilmesi gereken
Bunu kendide yasayinca belki tekrarlamayacaktir

Son düzenleme:
Back
X