Sizin erkek arkadaşınız/eşiniz de böyle mi?

tam eniştem gibi.. bugün bizdeydiler,,, kendisine çoook uyuz olmuş biri olarak burada da çıktı sanki karşıma:)

ablamla durumları aynı sizinki gibi.. ablam azıcık gönlünü alsın diye bekler durur.. o tam tersi saldırıya geçer..

2 yıllık evliler, değişen birşey yok.. ama eniştem normalde de konuşma kabiliyeti zayıf biri.. karakteri de böyle.. ince düşünce yoksunu.. duygusuz demeye dilim varmıyor ama biraz öyle..

iletişim sorunu varsa çok zor oluyor.. allah yardımcın olsun.. ama ablam biraz biraz törpüledi son zamanlarda belki sen de tamamen değişmese de biraz törpülenmeye ikna edebilirsin..

Yok canım benimki duygusaldır romantiktir ama fevri biraz. Bunun dışında bi de aşırı kıskançlıkları var ve sinir işte. bilmiyorum napcam evlenmek istediğim adam o ama son zamanlarda kafamda acabalar da dolanıyo.

Yok canım benimki duygusaldır romantiktir ama fevri biraz. Bunun dışında bi de aşırı kıskançlıkları var ve sinir işte. bilmiyorum napcam evlenmek istediğim adam o ama son zamanlarda kafamda acabalar da dolanıyo.

bazı insan öyle oluyor,,, çabuk sinirlenir çabuk söner sonra pişman olur.. aşırı kıskançlık zor ama.. iyice düşün.. unutma insan sevdiği için değil sevdiğiyle mutlu olmak için evlenir..

Yok canım bazen haklı olduğuma o kadar emin olduğum konularda bile haksız çıkarabiliyo beni :) özür dilediği ancak haksız olduğunu kabul ederse

bilmiom tatlim benim esim bu konuda biraz farkli,
birseyde hakliysam kesinlikle taviz vermiyorum aslinda verilmesi daha iyi de :) (hakli oldugun halde tamm deyip uzatmamak)
ama esim farkina variyo ben susmucam ozaman o tamm tamm sen haklisin diyor susuyor
ama ben biliyorum ki öylesine söyledini yeterki susayim :D

bence sende baktin ki basa cikamiyorsun esimin taktigini yap :D

bazı insan öyle oluyor,,, çabuk sinirlenir çabuk söner sonra pişman olur.. aşırı kıskançlık zor ama.. iyice düşün.. unutma insan sevdiği için değil sevdiğiyle mutlu olmak için evlenir..

Çabuk sönmez o sinirlenir ve uzatabildiği kadar uzatır. Haklısın gerçekten çok kıskanç o anlasın diye ben de ona aynı bana yaptığı şekilde davranıyorum kıskançlık konusunda onun hoşuna gidiyo :D

Biz inatlasma konusunda bir cok odule layik gorulduk, sagolsunlar hakkimizi verdiler:9:
Neyse, iki taraf da dik kafali ise biraz topurlensede o karsilikli atisma hali devam eder...
Bu yapinizla ilgili...
Biz de pek degismedi, umarim sizin farkli olur:34:

eskiden benim öfkemin gecmesini bekler sonra konusurdu, simdi direkt bagırarak cevap veriyor ama cok stresli donemler yasıyor...
yani bu sıralar yasadıgınız birseyin dolaylı etkisi olabilir.
eger hicbir sorun yoksa o zaman onunla sakince konusup orta yolu bulmayı denemeniz lazım. arada yine sesler yukselecektir ama en azından bundan iki tarafın da sucluluk duyması iliskinin bozulmamasını saglar.

aynı problemi son 1 yıldır eşimle ben de yaşamaya başladım daha önce tartıştığımızda ya da hata yaptığında özürler dileyip çiçeklerle gelen adam şimdi ben trip yapsam on katını bana yapıyor. işine gelmeyen birşey söylediğimde bağırıp çağırmaya başlıyor. e bi tarafın da alttan alması gerektiğine göre artık bi bakıyorum o kişi hep ben olmuşum. en güzeli sakin olmaya çalışmak diyorum bu sefer de tepeme çıkıyor. dengeyi bulmak lazım saygı kalmayınca maalesef böyle bir durum söz konusu oluyor. bu tarz insanlarla ancak huyuna giderek anlaşabilirsiniz ilişkinizi devam ettirmek istiyorsanız tatlı dilli olun. tabi hep huyuna git nereye kadar o da var...

artık erkekler dır dır çekmek istemiyor . nerdee o alttan alan üstüne titreyen erkekler yok öle birşey kime baksam hep kadın alttan alıyor ... o yüzden üstüne gitme bence .. ilşkini yıpratırsın sadece ..

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.

Bende var aynısından. Hemde sevgili değil, koca :1:

Atsan atılmaz cinsten :34:

Henüz ben de tam çözemedim ne yapmam gerektiğini ama bikaç gündür alttan alıyorum, şakalaşıyorum, tatlı tatlı sitem ediyorum.

Atar yapmaya gelmiyo, ayrıca bende de laz damarı var, geri vites yok ikimizde de, benim işim de zor aah ah :)

Alttan al, sitemlerini tatlı tatlı yap. O da düzelir zamanla

şimdiye kadar senin erkek arkadaşının zıttında davranan bir erkek görmedim çevremde. çok nadir vardır heralde... hatasını anlayacak da özür dileyecek de, bağırıp çağırmayacak, üste çıkmaya çalışmayacak vs. çook zor :ssz:
zamanla alışırsın zaten erkekleri iyice tanıdıkça :31:
kafanı fazla yorma istersen alttan almaya da çalışma yani haklıysan sonuna kadar tartışmasını bil bana kalırsa:26:

iş işten geçtikten sonra özür diliyor demişsin bence buna şükret. hiç dilemeyenleri de var emin ol

Son düzenleme:
aynı problemi son 1 yıldır eşimle ben de yaşamaya başladım daha önce tartıştığımızda ya da hata yaptığında özürler dileyip çiçeklerle gelen adam şimdi ben trip yapsam on katını bana yapıyor. işine gelmeyen birşey söylediğimde bağırıp çağırmaya başlıyor. e bi tarafın da alttan alması gerektiğine göre artık bi bakıyorum o kişi hep ben olmuşum. en güzeli sakin olmaya çalışmak diyorum bu sefer de tepeme çıkıyor. dengeyi bulmak lazım saygı kalmayınca maalesef böyle bir durum söz konusu oluyor. bu tarz insanlarla ancak huyuna giderek anlaşabilirsiniz ilişkinizi devam ettirmek istiyorsanız tatlı dilli olun. tabi hep huyuna git nereye kadar o da var...

Benimki o an bağırıp çağırıyo, kalbimi kırıyo, hem de çok basitsebeplerden.

Sonra da 'özür dilerim' demek yoook. Sadece hediyeler, çiçekler vs. Artık eve haftada 2 kere çiçek gelmeye başladı, o dereceyiz şuan.

Ama seviyorum eşşek sıpasını :)

Benimki o an bağırıp çağırıyo, kalbimi kırıyo, hem de çok basitsebeplerden.

Sonra da 'özür dilerim' demek yoook. Sadece hediyeler, çiçekler vs. Artık eve haftada 2 kere çiçek gelmeye başladı, o dereceyiz şuan.

Ama seviyorum eşşek sıpasını :)

oh ne güzel, keyfini çıkar :) allah bozmasın inşallah hep böyle devam eder. :16:

Benim erkek arkadaşımda böyle bir durum yok. Kendisi çok sakindir ve iyi huyludur. Bizim ilişkimizin kötü huylu ve sinirli olan tarafı benim ne yazık ki.
Bence bir gün tartışmadığınız gayet iyi olduğunuz bir sırada bu konuyu ona aç ve anlat içindekileri. Böyle yapmana çok kırılıyorum aslında daha sakin davransak konuşarak çözsek daha iyi olmaz mı falan de. Kalbimi kırdığında gönlümü almanı bekliyorum ama yapmıyorsun üzülüyorum vs. de, anlat böyle derdini.

oh ne güzel, keyfini çıkar :) allah bozmasın inşallah hep böyle devam eder. :16:

Ya bağırıp çağırmasın da çiçek olmasa da olur.

Abisi diyo ki "sizin çocuğunuzu düşünemiyorum, çok saldırgan olur :D"

Normalde zerre kadar sinirlenemezdim adam beni 6 ayda agresif yaptı yaa :)

Benim erkek arkadaşımda böyle bir durum yok. Kendisi çok sakindir ve iyi huyludur. Bizim ilişkimizin kötü huylu ve sinirli olan tarafı benim ne yazık ki.
Bence bir gün tartışmadığınız gayet iyi olduğunuz bir sırada bu konuyu ona aç ve anlat içindekileri. Böyle yapmana çok kırılıyorum aslında daha sakin davransak konuşarak çözsek daha iyi olmaz mı falan de. Kalbimi kırdığında gönlümü almanı bekliyorum ama yapmıyorsun üzülüyorum vs. de, anlat böyle derdini.

Sakin erkek görmedim ben hiç :D ajdhgashjdgashj

Benim eşimde ağladığım zaman sinirlenir. Yani bir konuda haksız mesela, ona anlatmaya çalışırım anlamaz, bende sinirimden ve üzüntümden diğer odaya gidip ağlamaya başlarım ama bu defa neden ağlıyorsun der ve sinirlenir. Bende istiyorum ki ağlıyor gerçekten çok kırılmış demek ki deyip alttan alsın biraz ama nerdeee :19::2::2::2:

Son düzenleme:
Back
X