Sizin erkek arkadaşınız/eşiniz de böyle mi?

Koç burcu. Babam ve abimde koç burcu ve onlar da çok sakin. Annem de koç ama o sinirlidir. :27: Anneme çekmişim. :27:

Koç en zor erkek burcu bence.

Sakin olurlar ama sinirlendiklerinde bağırmazlar, susarak "konuşmak istemiyorum" diyerek tepki verirler.

Dediğim dediklerdir.

Kendi bildiklerini okurlar

Ayrıca içinden gelmeyen bişeyi ona asla yaptıramazsın :)

Koç en zor erkek burcu bence.

Sakin olurlar ama sinirlendiklerinde bağırmazlar, susarak "konuşmak istemiyorum" diyerek tepki verirler.

Dediğim dediklerdir.

Kendi bildiklerini okurlar

Ayrıca içinden gelmeyen bişeyi ona asla yaptıramazsın :)

Beş parmağın beşi bir değil sonuçta. Erkek arkadaşım böyle değil :) Acaba astroloji uzmanı mısınız? :27: Neyse bence konu dağılmasın. Konu ben değilim sonuçta.

Son düzenleme:
Bir zamanlar erkek olan bir arkadaşım bana "insanlar bana kızınca, onlara daha fazla kızıyorum. böylece bana gereksiz yere trip atamıyorlar" demişti. Haklıydı da. İnsanlar bize kızdığında, geri çıkıştığımız takdirde kendilerinin hatalı olduğunu düşünüp geri çekiliyorlar çünkü çoğunlukla. Sevgiliniz de bilmeden bu şekilde davranıyor olabilir.

benim nişanlımda tam tersi benim böyle olmamdan şikayetçi.. sesini biraz yükseltse benim sesim daha ağır basıyor o bir bağıyorsa ben iki bağırıyorum aslan gibi adam kedi gibi oluyor :D

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.

benim de eski erkek arkadaşım böyleydi.suçlu olsa bile asla kabul etmez bana ters çıkardı hatasını bildiği halde özür dilemezdi.arayı hep ben yapıyordum o suçlu oludğu halde ilk adımı ben atardım.pek önemsemezdim bu tarz şeyleri ama bi süre sonra insan gerçekten de bıkıyo dayanamaz hale geliyo çünkü bi tartışma olduktan sonra nasıl tepki vereceiğini biliyo ve ona göre davranıyo.bence haklı olduğun konularda asla ama asla taviz verme ve seni sakinleştirmiyosa aksine daha çok bağrıyosa kesin suçlu o ve üstü çıkmak için yapıyo.

Bazı insanlar gerçekten sinirlenme olayını abartıyorlar
Eskiden alttan alırdım sanki davranırdım ama artık surat asıyorum
Astıgım zaman da hiç çekilmez olur yüzüm ha, ben bile çekemem :P
Sonra bir bakıyorum sakinleşmiş ve benimle konuşmaya çalışıyor
Böyleyken böyle arkadaş.. (Tabi bu sevgilim veya eşim değil)

Kızlar merhaba,
Erkek arkadaşıma herhangi bi konu yüzünden kızdığımda ya da sitem ettiğimde aynı şekilde bana yükselerek karşılık veriyor. Beni sakinleştirmek ya da gönlümü almak için bi çabaya girmiyo. İş işten geçtikten sonra özür diliyo vs ama bi değeri kalmıyo açıkçası. Çünkü tartışıyoruz ve ben gerçekten yıpranmaya başladığımı hissediyorum. Sizin hayatınızdaki insanlar da böyle mi? Ve ben nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkür ederim herkese.

Benim eşimde flört döneminde ben sitem ettiğimde aynı şekilde karşılık verirdi, bir kaç gün sonra özür dilerdi yani aynı sizin bahsettiğiniz gibi. Bir zaman sonra bende yıprandığımı farkettim. Üzerine gitmedim sorunları çözme çabasına girmedim kendi adım atmaya başladı.
Şuanda da haklı-haksız tavır falan yaparsa 'yap tavrını zaten, rolleri mi değiştik kadın olan benim hatırlatırım' gibi ufaktan laf dokunduruyorum :1: o da devam ettirmiyor.

Kızlar merhaba,
Teşekkür ederim herkese.

Yanlış anlama canm ama çevremdekiler tarafından hep cok güzel olarak nitelendirildim hep yarısmaşara katılmam teklif edildi buna ragmen ben o kadar hakaret duyuyorum ki anlatamam cok pis seyler sof sevgimden dayanıyorum . Sürekli oluyor bu . Ona göre hic haklı değilim . Gayet edepli bir kızım ve iki üniversitede cok ii bölünlerde öğrenim görüyorum . Buna ragmen yasadıklarımı bir bilsen . Bu seninki hiç birşey canm

Kızlar merhaba,
Teşekkür ederim herkese.

Yanlış anlama canm ama çevremdekiler tarafından hep cok güzel olarak nitelendirildim hep yarısmaşara katılmam teklif edildi buna ragmen ben o kadar hakaret duyuyorum ki anlatamam cok pis seyler sof sevgimden dayanıyorum . Sürekli oluyor bu . Ona göre hic haklı değilim . Gayet edepli bir kızım ve iki üniversitede cok ii bölünlerde öğrenim görüyorum . Buna ragmen yasadıklarımı bir bilsen . Bu seninki hiç birşey canm
Aynı zamandada ilişkim 4 yıllık . Her tartısmada ona cıkma teklifi eden kızları görsem kendimden tiksiniceğimi söylüyor . Bu en güzeli .buraya yazamıyorum anlıyorsundur

Aynı zamandada ilişkim 4 yıllık . Her tartısmada ona cıkma teklifi eden kızları görsem kendimden tiksiniceğimi söylüyor . Bu en güzeli .buraya yazamıyorum anlıyorsundur

Canım hem konu sahibine hem sana söylüyorum katlanma. Ben anlamıyorum neden her şeye biz kadınlar katlanıyoruz. Sana böyle laflar söyleyen bir adamın yanında ne için duruyorsun, neden üzdürüyorsun kendini.
Konu sahibi, canım ne kadar alttan alırsan o kadar üzerine gelir. İlişkilerde kaba tabirle biri efendi, biri köledir. Alttan alma ama bağırıp, çağırmada. Sinirlendiğin, kızdığın şeyi sakinleş sonra anlat. Sorun sevmiyor genelde erkekler, sevgilinde sorundan kaçmak için böyle bir yol edinmiş. Sakin davranarak bunu uygulamasına izin verme.

Canım hem konu sahibine hem sana söylüyorum katlanma. Ben anlamıyorum neden her şeye biz kadınlar katlanıyoruz. Sana böyle laflar söyleyen bir adamın yanında ne için duruyorsun, neden üzdürüyorsun kendini.
Konu sahibi, canım ne kadar alttan alırsan o kadar üzerine gelir. İlişkilerde kaba tabirle biri efendi, biri köledir. Alttan alma ama bağırıp, çağırmada. Sinirlendiğin, kızdığın şeyi sakinleş sonra anlat. Sorun sevmiyor genelde erkekler, sevgilinde sorundan kaçmak için böyle bir yol edinmiş. Sakin davranarak bunu uygulamasına izin verme.
Tesekkür ederim . Zaten dr falan gittim benı cok yırattı major depresyon cıktı simdide panik atagım basladı . Yıprandım bende gerçekten cok fazla ama ne yapıcagımı bilemiyorum bırakamıyorm

bizim ilişkimizde altı yıllık haksız da olsa taviz vermez çoğu zaman başlarda zor oldu ama zamanla alıştım huy işte kolay kolay değiştiremiyoruz

bana bağırmaz ama kaprislerimi çekmez. ben de kapris yapmıyorum :) huzur vermeye çalışıyorum sorun çıkarmaya değil. zaten hayatımızın her yönü sorunlu, iş hayatı zor aile hayatı zor, en azından özel hayatımız yani ilişkimiz güzel olsun

her insanın hataları var herşeyde kavga etmeye kalksak çok yıpranırdık

Son düzenleyen: Moderatör:
Tesekkür ederim . Zaten dr falan gittim benı cok yırattı major depresyon cıktı simdide panik atagım basladı . Yıprandım bende gerçekten cok fazla ama ne yapıcagımı bilemiyorum bırakamıyorm

Al benden de o kadar. Ben de bir senedir depresyon tedavisi görüyorum. Kansızlık var dedim panik atak çıktı. :( Böyle sevgi olmaz kuzum. Asla olmaz. Onun için sen neler yaparsın o hep fazlasını ister. Yavaş yavaş soğumaya çalış canım.

Canım yok benimki o kadar değil yani o tarz hareketleri olsa zaten bi dakika durmam yanında. Bizim sorunumuz çok fazla yükseliyoruz ben yükselince o da yükseliyo

Back
X