• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin eşiniz de istemediğiniz bir şeyi yapmaya zorlar mı?

ama sen senin ailene yanlız giderken onun ailesine ikiniz gidiyorsunuz değil mi?
bu konuda da kısasa kısas madem de, ben senin ailene senle gidiuyorsam sende benim aileme benimle gel de
daha çok yenisiniz, bu kadar kolay pes etme, evlilik içinde de zamanla olgunlaşabilir insan, umarım senin eşinede öyle olur
ama açıkca görülüyorki senin ailene gıcık olmuş, aralarıındaki ilişkiyi sıcaklaştırmak lazım sanırım

dedim hatta bi kaç saat önce konuştuk bunları defalarca konuştuk hatta ben istediğim zamna giderim dior sen kadınsın bana uymak zorundasın diyor sanki meydan savaşı gücünü konuşturmaya çalışıyor hiç olgun deil hiç

Kendini ezdirme derim siz eşit iki insansınız sen ona zorla birşey yaptırmıyorsan o da sana yaptıramaz.

dedim hatta bi kaç saat önce konuştuk bunları defalarca konuştuk hatta ben istediğim zamna giderim dior sen kadınsın bana uymak zorundasın diyor sanki meydan savaşı gücünü konuşturmaya çalışıyor hiç olgun deil hiç

Valla canım bu iş pek beklemekle belki düzelir demekle düzeleceğe benzemiyor. Böyle ezilmeye devam etmek istiyorsan bu evliliğe devam et.

Kendini ezdirme derim siz eşit iki insansınız sen ona zorla birşey yaptırmıyorsan o da sana yaptıramaz.

nasıl bi yol izlemeliyim bilmiyorum.20 yıllık yengesiyle beni bir tutuyor yada arkadaşlarınının hanımlarıyla.onlar gitmiyormuşta hep kayınvalidede kalıorlarmış gibi saçma sapan kıyaslamalar.o öyleymişte şu şöyleymiş.bende kendi çapımda örnekler gösteriyorum o zaman buda böyle diyorum.beni ezmeye çalışıyor güç savaşı yapıyor benimle farkındayım ama yenilmiycem.:oklava:

Anladığım kadarıyla eşin evlilik terapisine de seninle gelmiyor. Bence resti çek ya sen de benle terapiye gelirsin ya da sana hayatta başarılar de.

zor canım malesef çok yaşanan durumlar eşitlik sağlamaya çalışıyo aklınca kötü niyeti olduğunu sanmıyorum çok rahatsız oluyosan konuş eşinle rahatsızlıklarını bir orta yol bulun ...benim eşim asla bişeyi yapacaksın falan tarzında konuşamaz zaten böyle bi durum yaşanırsa nolucanı bilir ...herşey mantıklı olduğu sürece kabul edilebilir ....keyfine göre iş yapmadım yapmamda kimsenin...

Aileden kaynaklanıyor sorunlar sanırım.Bazı aileler böyle eski kafalı oluyor.O da abisinden babasından aşağı kalırsa kılıbık olacağını falan zannediyor heralde. Ama günümüzde artık kadınlar eğitimli ve ekonomik özgürlüğü var çoğunun. Bunları aşamazsa ikiniz de mutsuz olursunuz haberi yok.Beğenmiyorsa kendine başka kadın bulsun.

zor canım malesef çok yaşanan durumlar eşitlik sağlamaya çalışıyo aklınca kötü niyeti olduğunu sanmıyorum çok rahatsız oluyosan konuş eşinle rahatsızlıklarını bir orta yol bulun ...benim eşim asla bişeyi yapacaksın falan tarzında konuşamaz zaten böyle bi durum yaşanırsa nolucanı bilir ...herşey mantıklı olduğu sürece kabul edilebilir ....keyfine göre iş yapmadım yapmamda kimsenin...

eşitlik sağlamaya çalışmak deilki eşitlik olcaksa ben her akşam onlardayım o benimle canı isterse bize geliyor benim diretmemle yani..bende onu baskı altına almalıyımıyım?

Aileden kaynaklanıyor sorunlar sanırım.Bazı aileler böyle eski kafalı oluyor.O da abisinden babasından aşağı kalırsa kılıbık olacağını falan zannediyor heralde. Ama günümüzde artık kadınlar eğitimli ve ekonomik özgürlüğü var çoğunun. Bunları aşamazsa ikiniz de mutsuz olursunuz haberi yok.Beğenmiyorsa kendine başka kadın bulsun.

abisi yok babsı vefat etmişte.amcası var yengesi çok çektirmiş çok şımarıkmış yengesi sanırım ona benzemekten korkuyor ama ne kadar korkarsa başına gelecektir hiç kaçışı yok bunlar gelecek bir bir burnundan:):oklava:

ne gerek var ya ömür boyu sen ordan oraya taşınacakmısınız eşiniz sürekli gece vardiyası olacak bencede sen hiç bir yere gitme . bana eşim yapmak istemediğim şeyi zorla yaptıramaz hakkı yok ben ona yaptırıyormuyum he annemin evine gelince o benim ennem giderim ben ona annesine gitme diyormuyum

Son düzenleme:
canım ya zor bir durum sizin cicim aylarınızı yaşıyor olmanız gerekir geçende nişanlımda bana aynısını yaptı benim annem hastalanmıştı kendi meyva aldı soydu hazırladı anneme şimidede onun annesi hasta birkaç gün sonra aradım diye ben ne yapıyorum sen ne yapıyorsun dedi 1 saat dırdır yaptım hemen kıyaslama yapıyorlar senin konunuda okuyunca korktum şimdi bence kendini bu konuda ezdirme birkere tamam bende giderim dersen arkası kesilmez

canım ya zor bir durum sizin cicim aylarınızı yaşıyor olmanız gerekir geçende nişanlımda bana aynısını yaptı benim annem hastalanmıştı kendi meyva aldı soydu hazırladı anneme şimidede onun annesi hasta birkaç gün sonra aradım diye ben ne yapıyorum sen ne yapıyorsun dedi 1 saat dırdır yaptım hemen kıyaslama yapıyorlar senin konunuda okuyunca korktum şimdi bence kendini bu konuda ezdirme birkere tamam bende giderim dersen arkası kesilmez

Arkadaşın dediği doğru gitmiycem de ve gitme bu kadar basit. Kafana silah mı dayıycak?Bir kavga çıkarır iki kavga çıkarır baktı fikrini değiştiremiyor susar oturur.

belki zamanla canım bende düşünüyorum o zamn bende gitmim die.kayınvalidmi üzmemek adına biraz sabretcem çünkü çok yi bana karşı.şimdi çalışıyorum zaten ev hanımı olsam hiç gitmiycem.eşim benden evel annesine gider beni orda bekler ev hanımı olsam oda gitmez yada gider dolaşır gelir neticede yalnızlar baba yok başlarında die.şimdilik böyle idare edicem içim içimi yiyerek..

canım annemlerde 1 gece kaldım die hemn ertesi gece orda kalmamı istiyor saçmalığa bakarmısn.sen şimdiden gardını al sartlarını isteklerini söle yolun çok başındasın kabul ettirmen daha kolay.gitmiyorum desemde zorla götüremez ama bu defada benide göndermez arada kavga gürültü zaten iyi günümüz yok napim mecburum. şimidlk

Evinde erkek olmayan kadınların hergün bir erkek akraba tarafından ziyaret edilmeleri mi gerekiyor? Hiçbirşey anlamadım.Benim 77 yaşındaki anneannem ve eşimin 70 küsur yaşındaki anneannesi çocuklarından farklı şehirlerde yıllardır kendi evlerinde yaşıyorlar.

Evinde erkek olmayan kadınların hergün bir erkek akraba tarafından ziyaret edilmeleri mi gerekiyor? Hiçbirşey anlamadım.Benim 77 yaşındaki anneannem ve eşimin 70 küsur yaşındaki anneannesi çocularından farklı şehirlerde yıllardır kendi evlerinde yaşıyorlar.

güzelim inat inat ne alaka kendi anneanneside 75 yaşında yalnız yaşıyor.evlatları kontrol ediyolar arıyolar onuda yapsınlar yanide.sanki onlar tek kalsa ne olcak saçmalık işte.

annesi arar teyzesi arar gel şu iş yapılcak bu iş yapılcak die oda kendini bişe sanıyor işte.evin erkeği evin direği babası tüm vasıflar kendinde.zaten annesi diyor benim oğlumun evlilik vaktine vardı die.bende gördüm nişanlıyken ama salak kafam işte sevdim die başıma iş aldım hakettim ben bunları.

Valla canım bence seni kaybedebileceğine gerçekten inandırmadığın sürece bir erkeği değişmesini de pek bekleme. Ne zaman aa bu kız bana mahkum değil onu zorlarsam mutlu etmezsem eşit olduğunu hissettirmezsem çeker gider bunu anlar ancak o zaman düzelir.Ama bu kız beni ne yaparsam yapayım çeker diye düşünürse kendini değiştirmez.

Back
X