Sizin eşiniz/sevgiliniz/ hayatınızdaki erkek?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Kızlar acıldımı boyle bır konu bılemıyorum
soru şu sızın hayatınızdaki erkek dışarıda başka bayanlara bakıyor mu, hiç rast geldıgınız oldu mu , hıc bu yuzden kavga ettınız mı?
veya nereye kadar normal karsılanabılır?

Son düzenleme:
hiç kimseye baktığını yakalamadım bugüne kadar

sürekli yanında değilim ama beraber çalıştığı kişiler de aynı şeyi söylüyolar her zaman

ben rast geldim canım canımı tabiki çok acıttı ama hiç birşey demedim çünkü bakmadan bakmaya fark var.Öyle süzüp baktığını görmedim ben yanındayken.
Bir keresinde bakıyorsun demiştim sen bakmıyor musun kafanı hep öne mi eğiyorsun erkek görünce dedi.Ama o baktığını far ettiğim an değilde kavga ettiğimi zbir zaman söylemiştim.Araya sıkıştırmıştım.
Abarttığımın farkına vardım gerçekten de öyle süzmüyordu.Göz yansıması sadece.Bana göre.

istisnalar hariç;
bir kadın yanından bebek geçtimi istemsiz olarak bakar
bir erkek yanından kadın geçtimi istemsiz olarak bakar
bunu bir araştırma da okumuştum

bence bakmak gayet normal bende eşim de kör değil
yakışlı olanada güzel olanada bakmak sevaptır.

Son düzenleme:
ben o boyle baktıgı zaman ona sıcak davranasım gelmıyor
ogun butun nesemı yıtırıyorum
elını bırakıyorum uzaklasıyorum

İlk zamanlarımızda en büyük kavga konumuzdu:mymeka:
Tecrübeyle sabit bu konuyu ne kadar gündeme getirirseniz o kadar algıda seçicilik oluşturuyor.Şimdi hiç umursamadığım halde eşim hiç bakmıyor.Ha ben yanındayken,ben yokken ne yapıyor bilmiyorum.

benim eşim bide bana gösteriyo diyo aşkım kadına bak giydiği eteğe bak yürüyüşüne bak yürümeyi bilmiyon giyme bari falan der söylenir
bazende ben ayyy aşkım şuna bak nasılda belli tanga giydiği löp löp sallanıyo diyorum böle bir ilişkimiz var bizimde

Sevgilim mutaasıp birisidir, yanında ben varken başka bir kıza baktığını görmedim, ama yokkende baktığını sanmıyorum. :)

canım sız gene hanı kendı aranızda bunu halletmıssınız
ben begenı ıle baktıgını dusundugumden rahatsızım

erkeklerin hepsi bakıyorlar bu bir gerçek
istemdışı olanı var olmayanı var
benim sevgilimin istemdışı baktığını yakalamışlığım var hatta sonra ben ona bakarım yakalandığını anlar toparlamaya çalışır ama kavga etmeyiz
benimde yanımdan güzel hatta açık seçik bi kız geçerse bakıyorum:kedi: istemdışı tabilülülülülülü
bunlar normal şeyler ama resmen kızları kesen her gördüğünün içine düşenler de var etrafta onlardan nefret ediyorum
özellikle kız arkadaşının elini tutup gözü başka kızlarda olanlara tam ifrit oluyorum
bide bu aralar bunu yapanlar arttı sanki sürekli yakalıyorum ben
sadece bana bakanları değil başkalarına bakanları da görüyorum yani

işte canım bende bundan cok rahatsızım yanı
zamanında bana bakan oyle erkeklerın sevgılılerıne uzuluyordum

tamam her gordugune bakmıyor da ara sıra goruyorum, esmer guzel bır kız gorse bakıyor maalesef
mafoldumben

yanı ustune gıtme mı dıyorsun saruboceq?
yanı hıc farkında degılmıs gıbı mı davranayım?

belkide sadece bakıp geçiyordur
eğer kafasını çevirip çevirip habire bakıyorsa kötübilmiyorumkismile

belkide sadece bakıp geçiyordur
eğer kafasını çevirip çevirip habire bakıyorsa kötübilmiyorumkismile

yok habıre bakmıyor yada hanı agzını yayıp saatlerce degıl
bakıp gecıyor

ama ben beyaz tenlıyım
hep esmer kızlara bakması sınırımı bozuyor
madem esmer begenıyordun ıkı yıldır benle ne işin var
ne diye benle evlenmek için uğraşıyorsun
sonucta burada esmer begense ve bu memlekette hıc esmer kız olmasa anlarım da
yanı Turkıye de bır suru kız var esmer , madem bastan gıdıp oyle bırı ıle cıksaydı dıye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…