Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla önce sesimi cikarmadim sadece surat ifadem degisti oda bunu farkina vardi kendisi laflariyla üstüme üstüme geldi neymis yanlis anlamamaliymisim bu bende eksiklik hissettirmemeliymis bunlar gerceklermis bunlari benimle degilde kiminle paylasacakmis en sonundada agzimi acmadigim halde arkadasi gibi dinledigim halde sadece surat ettim diye geri kafalisin deyince sonrada icimde duracagina kirginligimi bir kerede söyleyeyim dedim ondada sesimi bile yükseltmeden gayet sakin bir sekilde söyledim
normal hicbirsey yokken balkonda oturuyorduk havadan sudan sohbet ediyorduk kendisi direk eskiyi acti
normal hicbirsey yokken balkonda oturuyorduk havadan sudan sohbet ediyorduk kendisi direk eskiyi acti
öyle yikti parcaladi ama kafamda öyle sorular yöneliyorki bilemiyorum kafam karistikca karisiyor acaba cocuklar oldugu icinmi mecburi emanetmiyim bilemiyorum
bir derdi var besbelli ama ne ola:44::44::44:seni kiracagini bile bile soyledigi sozler enteresan sabah ola hayrola...belki dedigim gibi sinirlendigi icin soylemis olabilir...belki ozur diler alir gonlunu...7 senedir bisey dememis bugnmu gelmis aklina:44:bir kere daha anlatmisti ama onda böyle hayatimda bir kere birini sevdim diye degil
arada bir heyheyleri geliyor demek ki![]()
canım bence bu konuda onunla birdaha konuşma...merak ettiklerini sakın ona sorupta daha fazla kabartma onu..aradan 7 yıl geçmiş evlenip barklanılmış..üstüne çoluk çocuk yapılmış..sevgimi kalır bu zamana kadar...birkaç arkadaşın dediği gibi bundan sonra onunla fazla ilgilenme..çok fazla konuşma...ama bu konu yüzünden tavır yaptığını anlamasın..giyin süslen gez dolaş arkadaşlarınla...üzülmekte haklısın ama bunu ona belli etme canım..olur mu?
ailesi annesi beni görüp görücü usulü evlenmistim ama evlendikten sonra annesi öyle bir kiskanc olduki anlatamam evin tek oglu oldugu icin önceleri annesi ogluna cok bagli falan diyordum ama kayinvalideminki tam bir hastalik derecesinde baglilik izine gideriz kapidan girer girmez kayinvalidemin ogluna söyledigi laf bir senedir elin yaninda yatiyorsun ellesin izin boyuncada benim dizimin dibinden ayrilmayacaksin diyor
birde yedi sene degil aradan 19 sene gecmis esim simdi 36 yasinda 17 yasindayken olmus anlattigi
sinirlenecekte birsey yoktuki gayet normal bir gündü