Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

sevgi duymak zorunda olmadığını ama en azından saygı duymak zorunda olduğunu hatırlatın bence bi.
bkz: emanet tutuyorum.

valla önce sesimi cikarmadim sadece surat ifadem degisti oda bunu farkina vardi kendisi laflariyla üstüme üstüme geldi neymis yanlis anlamamaliymisim bu bende eksiklik hissettirmemeliymis bunlar gerceklermis bunlari benimle degilde kiminle paylasacakmis en sonundada agzimi acmadigim halde arkadasi gibi dinledigim halde sadece surat ettim diye geri kafalisin deyince sonrada icimde duracagina kirginligimi bir kerede söyleyeyim dedim ondada sesimi bile yükseltmeden gayet sakin bir sekilde söyledim

valla önce sesimi cikarmadim sadece surat ifadem degisti oda bunu farkina vardi kendisi laflariyla üstüme üstüme geldi neymis yanlis anlamamaliymisim bu bende eksiklik hissettirmemeliymis bunlar gerceklermis bunlari benimle degilde kiminle paylasacakmis en sonundada agzimi acmadigim halde arkadasi gibi dinledigim halde sadece surat ettim diye geri kafalisin deyince sonrada icimde duracagina kirginligimi bir kerede söyleyeyim dedim ondada sesimi bile yükseltmeden gayet sakin bir sekilde söyledim

konu nerden acildi da bu noktaya geldi daha oncede bahsetmismiydi???

sanki bilerek seni kırmaya çalışıyor gibi, ya da böyle yaparak bir şey ifade etmeye, bir şeyler yapmaya çalışıyor gibi geldi bak şimdi... :44:
derdi ne ola ki? :44:

normal zamanlarda tavırları nasıldır gündelik hayatınızda?
ailesini sormuştum bir de, ailelerinizle durumlarınız nasıl?

Allah yardimcin olsun çok üzücü bir durum, bendemi böyle olurum diye dü$ündüm, çünkü bende hayatimda bir kere sevdim halada seviyorum ama platonik, imkansiz bir a$k, bu yüzden mantik evliligi veya görücü usülü evlenmek istiyorum, ama acaba e$ime haksizlik olurmu bende böyle dermiyim diye bir dü$ünce aldi beni, ben en iyisi hiç evlenmeyim :43:

öyle yikti parcaladi ama kafamda öyle sorular yöneliyorki bilemiyorum kafam karistikca karisiyor acaba cocuklar oldugu icinmi mecburi emanetmiyim bilemiyorum

canım bence bu konuda onunla birdaha konuşma...merak ettiklerini sakın ona sorupta daha fazla kabartma onu..aradan 7 yıl geçmiş evlenip barklanılmış..üstüne çoluk çocuk yapılmış..sevgimi kalır bu zamana kadar...birkaç arkadaşın dediği gibi bundan sonra onunla fazla ilgilenme..çok fazla konuşma...ama bu konu yüzünden tavır yaptığını anlamasın..giyin süslen gez dolaş arkadaşlarınla...üzülmekte haklısın ama bunu ona belli etme canım..olur mu?

ailesi annesi beni görüp görücü usulü evlenmistim ama evlendikten sonra annesi öyle bir kiskanc olduki anlatamam evin tek oglu oldugu icin önceleri annesi ogluna cok bagli falan diyordum ama kayinvalideminki tam bir hastalik derecesinde baglilik izine gideriz kapidan girer girmez kayinvalidemin ogluna söyledigi laf bir senedir elin yaninda yatiyorsun ellesin izin boyuncada benim dizimin dibinden ayrilmayacaksin diyor

bir kere daha anlatmisti ama onda böyle hayatimda bir kere birini sevdim diye degil
bir derdi var besbelli ama ne ola:44::44::44:seni kiracagini bile bile soyledigi sozler enteresan sabah ola hayrola...belki dedigim gibi sinirlendigi icin soylemis olabilir...belki ozur diler alir gonlunu...7 senedir bisey dememis bugnmu gelmis aklina:44:
arada bir heyheyleri geliyor demek ki :57:

:46::46::46::46::46::46::46:

canım bence bu konuda onunla birdaha konuşma...merak ettiklerini sakın ona sorupta daha fazla kabartma onu..aradan 7 yıl geçmiş evlenip barklanılmış..üstüne çoluk çocuk yapılmış..sevgimi kalır bu zamana kadar...birkaç arkadaşın dediği gibi bundan sonra onunla fazla ilgilenme..çok fazla konuşma...ama bu konu yüzünden tavır yaptığını anlamasın..giyin süslen gez dolaş arkadaşlarınla...üzülmekte haklısın ama bunu ona belli etme canım..olur mu?

canim ben hicbirsey sormadimki o anlatirkende gözyaslarimi belli etmeden aglaya aglaya dinledim hic agzimi acmadan

o anda sakin davranmayıp sinir krizi geçirip kavga çıkarmak gerekti aslında.. çok yumşak davranınca cepte sanıyo demek kii.. ne yapılır ki şimdiden sonra bilemedim.

birde yedi sene degil aradan 19 sene gecmis esim simdi 36 yasinda 17 yasindayken olmus anlattigi
sinirlenecekte birsey yoktuki gayet normal bir gündü

canim kusura bakma ama eski konularinida okudum senin zaten esinle sorunlarin varmis...araniz pek iyi degilmis sanirim birde ailenlede konusmuyorsun galiba acaba esin bu yuzden seni emanet tutuyorum demis olabilirmi?:26:

ailesi annesi beni görüp görücü usulü evlenmistim ama evlendikten sonra annesi öyle bir kiskanc olduki anlatamam evin tek oglu oldugu icin önceleri annesi ogluna cok bagli falan diyordum ama kayinvalideminki tam bir hastalik derecesinde baglilik izine gideriz kapidan girer girmez kayinvalidemin ogluna söyledigi laf bir senedir elin yaninda yatiyorsun ellesin izin boyuncada benim dizimin dibinden ayrilmayacaksin diyor

yuhhh diyorum daha da bişey demiyorum bu kadına.. madem öyle neden evlendirdin ki? kucağında büyütseydin..
çok şımarık yetişmiş demek ki adam...

kusura bakma da tam bir hödükmüş kocan:37:
17 yaşındayken hissettiği bir duygu 36 yaşına kadar etkisini sürdüremez
kaşdı ki hiçbişey yaşamamışlar
şımarmış senin kocan:35:
azcık kendini degerli gör, havalara gir, kendini begenmişlik yap :19:

Back
X