Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim kusura bakma ama eski konularinida okudum senin zaten esinle sorunlarin varmis...araniz pek iyi degilmis sanirim birde ailenlede konusmuyorsun galiba acaba esin bu yuzden seni emanet tutuyorum demis olabilirmi?:26:
ben de aynısını yaptım :26: çok etkileniyorum çünkü böyle olaylardan bir an önce çözüme yönelik ipucu bulmak için :26: Fakat arkadaşın kendi ailesinin yolları da kapalı görünüyor gerçekten![]()
yurtdışındaymışsınız, dil durumunuz ve iş durumunuz var mı acaba? eski konulara bakınca iyi sabretmişsiniz diyorum... eğer eşiniz kapıya dayanıp hayatı zindan etme gibi bişey yapmazsa orada kendi hayatınızı kurmaya çalışsanız olmaz mı?.. :44:
bazen gerekli oluyor eski konulara bakmak...esiyle arasi bozuk belkide esi mutsuzlugunu belli etmek yada canini acitmak icin acti eskileri...bilemiyorum...
tam bir dengesizlik icindeyim evet sorunlarim vardi ama son zamanlarda bir sorunum yoktu sorunum oldugu zamanlarda bosanmayi düsündüm ama esim bosanmayi kabul etmedi
demekki bitmemis sorunlariniz bilemiyorum esinizin neden boyle davrandigini dedigim gibi sabah ola hayrola belki bi pismanlik duyar belki sinirle soylenmis sozler bilemeyiz bunu en iyi esiniz bilir bence sizde uyuyup dinlenin ve sabah sakin kafayla bir kez daha dusunun...gelismeler olursa bizide haberdar edin lutfentam bir dengesizlik icindeyim evet sorunlarim vardi ama son zamanlarda bir sorunum yoktu sorunum oldugu zamanlarda bosanmayi düsündüm ama esim bosanmayi kabul etmedi
sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz?
benim eşim böyle birşey dese, ben evi terk ederdim. hepimiz iyi kötü birşeyler yaşıyoruz. sinir anında kırıcı sözler sarf ediyoruz ama konu sevgisizlik yada başka bir insanla ilgili olursa ben kaldıramam![]()
o zaman ne işiniz, ne aileniz yokee bunlar olmayınca tabi düşünmekte haklısınız
( allah yardımcınız olsun.
Ayni seyi yap sen de: gözlerin dolarak, bi ahhh cekerek ilk askindan bahset ona;
görelim bakalim sadece yaninda emanet olarak mi durduruyormus seni
(ilk askin esinse bile baskasi varmis gibi davran)