• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

esin o kiza ulasamadigi icin,ergenlik doneminde fazla icine islemis herhalde reddedilmek.kizi da icinde buyuttukce buyutmus..tamam asik olmus olabilirde.son soyledikleri hic yenilir,yutulur gibi degil.
cok ayip etmis..

canim kusura bakma ama eski konularinida okudum senin zaten esinle sorunlarin varmis...araniz pek iyi degilmis sanirim birde ailenlede konusmuyorsun galiba acaba esin bu yuzden seni emanet tutuyorum demis olabilirmi?:26:

ben de aynısını yaptım :26: çok etkileniyorum çünkü böyle olaylardan bir an önce çözüme yönelik ipucu bulmak için :26: Fakat arkadaşın kendi ailesinin yolları da kapalı görünüyor gerçekten :59:

yurtdışındaymışsınız, dil durumunuz ve iş durumunuz var mı acaba? eski konulara bakınca iyi sabretmişsiniz diyorum... eğer eşiniz kapıya dayanıp hayatı zindan etme gibi bişey yapmazsa orada kendi hayatınızı kurmaya çalışsanız olmaz mı?.. :44:

her şeyden bir adım geri at güzelim elin iyisi olsaydı köpeğin dayısı bulunmazdı derler sessiz kalma kayınvalidene karşı koy tavrını beden dilini kullan eşine karşı ezdirme kendini bu konuda eşyamısın sen insansın bunu hatırlat onlara beden dilinle :41::47::57:

ben de aynısını yaptım :26: çok etkileniyorum çünkü böyle olaylardan bir an önce çözüme yönelik ipucu bulmak için :26: Fakat arkadaşın kendi ailesinin yolları da kapalı görünüyor gerçekten :59:

yurtdışındaymışsınız, dil durumunuz ve iş durumunuz var mı acaba? eski konulara bakınca iyi sabretmişsiniz diyorum... eğer eşiniz kapıya dayanıp hayatı zindan etme gibi bişey yapmazsa orada kendi hayatınızı kurmaya çalışsanız olmaz mı?.. :44:

bazen gerekli oluyor eski konulara bakmak...esiyle arasi bozuk belkide esi mutsuzlugunu belli etmek yada canini acitmak icin acti eskileri...bilemiyorum...

Görücü usulü evlilik... Görücü usulü olunca kumar gibi oluyor. Seni sever mi, saygı duyar mı mı mı mı .......... Öküz çıkar mı evet seninki biraz öyle çıkmış... Seni ona mahkum (gebe) görüyor gibi geldi bana rahatlığı şımarıklığı bundan sanki. Üfff gerildim ... Zor Bir durum. Allah sabırlar versin yardımcın olsun

arkadaşım çok zor biliyorum ama sen bence bu akşamlık da biraz sakinleşmeye çalış, yalnızsın şu an zaten sanırım, kendini biraz toparla, hatta uyumaya çalış, sabah ola hayrola, nasıl olsa işe gidecek, yarın sakin kafayla tekrar bir düşünür kritik yaparsın... Gelip buraya da yazarsın olan biteni, ama herkesin dediği gibi kabullenmiş gibi yapma, ilgi gösterme... Sanırım en doğrusu bu olur..

bazen gerekli oluyor eski konulara bakmak...esiyle arasi bozuk belkide esi mutsuzlugunu belli etmek yada canini acitmak icin acti eskileri...bilemiyorum...

tam bir dengesizlik icindeyim evet sorunlarim vardi ama son zamanlarda bir sorunum yoktu sorunum oldugu zamanlarda bosanmayi düsündüm ama esim bosanmayi kabul etmedi

sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz?

benim eşim böyle birşey dese, ben evi terk ederdim. hepimiz iyi kötü birşeyler yaşıyoruz. sinir anında kırıcı sözler sarf ediyoruz ama konu sevgisizlik yada başka bir insanla ilgili olursa ben kaldıramam:(

tam bir dengesizlik icindeyim evet sorunlarim vardi ama son zamanlarda bir sorunum yoktu sorunum oldugu zamanlarda bosanmayi düsündüm ama esim bosanmayi kabul etmedi

bi de böyle trip yapmazlar mı var ya.. :57:

ulan (desem ayıp olmaz sanırım), biri de kalksın da "evet, mutlu değilim, sevemiyorum, ama çocuklarımız var, sen de bana 7 yıl can yoldaşı oldun, istersen sana burada hayat kurman için yardım ederim, yine görüşürüz ve çocukları da yalnız bırakmayız, ben bu şekilde seni de mutsuz ediyorum, adam gibi medeni insanlar gibi ayrılalım, sen çocukları düşünme üstesinden geliriz, falan falan" desin beaaa.. :95:

tabi sıkar biraz böyle adam olmak..

demekki bitmemis sorunlariniz bilemiyorum esinizin neden boyle davrandigini dedigim gibi sabah ola hayrola belki bi pismanlik duyar belki sinirle soylenmis sozler bilemeyiz bunu en iyi esiniz bilir bence sizde uyuyup dinlenin ve sabah sakin kafayla bir kez daha dusunun...gelismeler olursa bizide haberdar edin lutfen
sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz?

benim eşim böyle birşey dese, ben evi terk ederdim. hepimiz iyi kötü birşeyler yaşıyoruz. sinir anında kırıcı sözler sarf ediyoruz ama konu sevgisizlik yada başka bir insanla ilgili olursa ben kaldıramam:(

evi terk etmek kolay ama ortada 2 cocuk var ve gidecek yer olmayinca insan ne yapacagini iki kez dusunuyor:44:

o zaman ne işiniz, ne aileniz yok:( ee bunlar olmayınca tabi düşünmekte haklısınız:(( allah yardımcınız olsun.

o zaman ne işiniz, ne aileniz yok:( ee bunlar olmayınca tabi düşünmekte haklısınız:(( allah yardımcınız olsun.

konu sahibi ben digilimm ama benim gibi dusundugunu tahmin ettigimden oyle yazdim kendi adima yani 2 cocugum olsa gitcek yerim olmasa 2kez dusunurum yani:44::44::44:

aslinda meslegim var kuaförüm ama evet gidecek yerim yok olmasinada gerek yok aslinda esimede söyledim daha önce cocuklara calisir bakarim ayrilalim ayri eve cikayim diye ama kabul etmedi bosanmayi

Tam bir dangalak!sende sakin ol canını dafazlasıkmaarkadaşım neticedegeçmiş bitmiş ve şu anda ilişkisi yok fakat tabiikide insanca bir konuşmamı hayıırrr!incinmemek mümkün mü oda hayyırr!çok incindiğinin farkındayım zaten senin yanında bu konuyu açması bile çok yanlış iki çocuğunun babası tabiiki de seviyorsundur.Ne olursa olsun sakin ol tartışma hatta bu konuda tartışmak dahi istemediğini bu konunun sana iletilmesinin bile çok çirkin olduğunu söyle çok kırıldığını bir daha bu konunun açılmasını istemediğini söyle ve bence kesin tavrını koymalısın...kimsenin çocukluk yıllarında yaşadığı sonun bile ne olacağını bilmediği plotonik aşkı için seni yıpratmasına izin verme kararlı ve kesin davran derim canınıda hiç sıkma umarım bir daha bu konu açılmaz....

sizi emanet olarak görüyor, çocuklarla da pek ilgilenmediğini söylemişsiniz bi yerde, e ne demeye ayrılmıyor bu adam? annesine ayıp olacak diye mi acaba, elalem ne der meselesi mi dersiniz? ne güzel mesleğiniz de varmış aslında... gerçi bekara boşanmak kolay ama, hayırlısı olsun hakkınızda yaa, üzüldüm ben gerçekten inşallah hayırlısı ile bir çıkış yolu, bir düzenli çare bulursunuz yaşamınıza...

şu anda duygularınız ön planda incindiğiniz için ani kararlar alabilirisniz.bir süre düşünün bakalım,artıları eksileri...hemen boşanmayı düşünmeyim öyle..çocuklarınıza yazıkk...tamam o bi hödüklük yapmış.şimdi sırada onun bu yaptığı yanlışı anlamasını sağlamalısınız.ama bunu siz sağlıyor gibi değilde o keşfetmiş gibi olmalı,gözüne sokmadan yani...erkeklik egosunu şişire şişire ya ben ne aptalmışım demeli.öyle kıskandırma falan da yapmayın bence çok belli olduğundan hiçbir işe yaramadığı gibi eşiniz bunun için yaptığınızı anlarsa daha da üstünüze gelir.kadının fendi erkeği yendi derler.yani kadınlar oyunla hile ile düz mantık düşünen bir erkeği rahatlıkla alt edebilir.

Ayni seyi yap sen de: gözlerin dolarak, bi ahhh cekerek ilk askindan bahset ona;
görelim bakalim sadece yaninda emanet olarak mi durduruyormus seni :27:
(ilk askin esinse bile baskasi varmis gibi davran :27:)

böyle bir durumda kocası misillemeyi hakediyor ama ters teper...Allah vermesin kadını başkasıyla görüşmekten bile suçlu tutabilir...iftiraya maruz kalabilir..misilleme yapacaksa bu yolla değil yüz vermeyerek yapmalı...kendine bak çocuklarınla ilgilen..çık dışarı hava al sık sık gezebilme imkanın varsa gez...hatta acıma öylesine kendini rahatlatacak hoşuna giden şeyler al...ama ona kapalı kutu gibi ol içini açma sırlı ol...artık merakından çatlayacak taraf o olsun...nefret ediyorum böyle erkeklerden...neymiş 17 yaşındayken...hu hu hu dünyaya dönnn ne 17 si...
bence konu sahibi arkadaşım ona şunu hissettir 17 yaşındaki kız senin ne olduğunu anlamış da yanına dahi yanaşmamış şükret ki seni ben aldım yoksa ortalıkta kalır kimseyle evlenemezdin imajını hissettir ona!
ya bu erkekler üstlerine düşünce çok sevince neden bi popoları kalkar!!! neden kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başlar!!!!
benim eşim de öyle oldu bi aralar...üstüne çok düştüm sevgimi çook belli ettim aman havalara girdi jöleler briyantinler falan işyerine giderken sabahın 6 buçuğunda özene özene saçlar havaya dikiliyor....bi de arada "ne yakışıklıyım" diyor aynaya bakıp..öyle mi öyle ...bi süre sonra aldım havasını.."canım saçların dökülüyor senin bu jöleler yüzünden" ama 1 ay boyunca...akşamları da devam ettim ah canım nerde o eski resimlerindeki saçın bayağı gerilemiş :1:..dedim..hahhahaa baktım bir akşam yemekten sonra saçında pis bişi kokuyo ya da bana öle geldi kokulara hasssasım ;hahhaha meğer saçına özel bitkisel bakım yağı almış onu sürmüş..yok susam yağı falan....malum bi tarafları tutuştu..jöleyi falan sürmüyor..1 hafta sonra "hani jöle?diyorum "sabah sabah kim uğraşacak" diyor:60: hahhaaaa..:27:işte böyle psikolojik bişi uyguladım ama tekrar yapmalıyım bu ara tekrar başladı jöleye parfüm şisesini boca etmeye bir de! ya diyorum sık ama adabıyla ne gerek var o kadar...
sinir olurum dışarıda leşşş gibi parfüm kokanlara!bu parfüm konusunda da yapacağım inşallah bişi :27::27:yok öyle yağma evdeki karısına süslenme bir çaba gösterme işe giderken özene bözene git!!!:57:ben nasıl ona her zaman olmasa da sık sık süsleniyorsam o da bana süslensin!:47::47:

Son düzenleme:
şöyle koltuğa hülyalı hülyalı oturup off offf bir zamanlar benimde deli gibi aşık olduğum bi adam vardı ama senin gibi oduna düştük diceksin:52:

deme deme sakın ama hak etmiş

Eşiniz ya o kızı takip ediyor hala yada yolda bir yerde gördü aşk sandığı bir psikolojiye girdi.
Kestirip atılması kolay bir konu değil gururunuzla oynamış resmen. Sonuçta iki tane masum yavru varmış.:85:
Eminim onu elde edemediği ve reddedildiği için unutamamış.
Eğer kız kabul etseydi sizin şımarık kocanız onu bırakır gönlünü başka kıza kaydırırdı.:68:
Bir kaç zaman bakmayın ona, ilgilenmeyin. Muhtaçmışsınız gibi hissettirmeyin.
Siz ona bu şekilde hissettirdiğiniz sürece nasılsa beni bırakmaz deyip kendi borusunu öttürmeye çalışacaktır.
ALLAH sabır versin ne diyim... Bu tip bencil, kendi zevkinde yaşayan insanlarla uğraşmak zor...

Son düzenleme:
Back
X