görücü usulü evliliklerin çoğunda böyle oluyor illaki bir taraf diğer tarafı sevemiyor mantıken devam ediyor ama sevemiyor
görücü usulü evliliklerin çoğunda böyle oluyor illaki bir taraf diğer tarafı sevemiyor mantıken devam ediyor ama sevemiyor
adam yedi yıllık evli ve platonık asık oldugu kız oalyının ustunden 19 sene gecmiş buna ragmen bunları sölüyo eşine bunun susle püsle ne alaksı var anlamadımesin sana boyle bisey demisse biraz geri kafali diyicem kusura bakmazsan benim anladigim kadariyla kiz yuz vermedigi icin unutamamis ama unutturmak senin elinde.sevgi emektir derler ya bu soz cok cok dogru gecmis gecer gider kalici sensin biraz suslen puslen guler yuzlu eve gelince guzel yemekler yap.senin hayatini bilmiyorum ama cazibeni ve yetenegini kullan bak nasil hersey duzelir sevginin karsiligini mutlaka alirsin yinede anlamazsa yapacak bisey yok
sevgiler..
valla bende olsam hiç yüz vermem hatta köpekler gibi peşimde koşturtur kendime aşık ederim. ama benimki daha kötüydü. severek ve kaçarak evlendik biz eşimle. bir kızım bir oğlum oldu. ama o ne yaptı giiti liseden bir kız buldu.4 sene çabaladım. hatta o kız davası yüzünden bacağımdan vurularak hastanelik oldum. tam 2.5 ay kadar yatağa mahkum oldum. lafta beni deliler gibi seviyordu. bir insan iki kişiyi nasıl sever yaa. neyse sonun da boşadım. oda hemen 2 ay sonra o kızıda kaçırdı ....ve evlendi. şimdide çocuklarıma nafakasını vermiyor. ama o kadınla kızına nasıl bilemem. ALLAH BELASINI VERECEK ama. neyse neden allattım diye sorarsanız. BETERİN BETERİ VAR ŞEKERİM. ALLAH SABIR VERSİN ne diyeyim. ama çok ta zoruna gidiyor ona her baktığında aklına gelip üzülüyorsan bence hiçte çekme. seninde bir hayatın var sonuçta. bir daha mı geleceksin dünyaya..
esin sana boyle bisey demisse biraz geri kafali diyicem kusura bakmazsan benim anladigim kadariyla kiz yuz vermedigi icin unutamamis ama unutturmak senin elinde.sevgi emektir derler ya bu soz cok cok dogru gecmis gecer gider kalici sensin biraz suslen puslen guler yuzlu eve gelince guzel yemekler yap.senin hayatini bilmiyorum ama cazibeni ve yetenegini kullan bak nasil hersey duzelir sevginin karsiligini mutlaka alirsin yinede anlamazsa yapacak bisey yok
sevgiler..
giyinip süslensem püslensem ben ev kadini aldim cocuklara annelik yapcak bulasik yikiycak yemek yapcak baska birsey yapmayacak süslü birini istesem manken alirdim neleri var der yemek hep yaparim yaptigimi yer yaptiginda neki sana ihtiyacimmi var bende yaparim ne olacak maksat karin doyurmak degilmi der ne yapacagimi sasirdim ne öyleye geliyor ne böyleye yüzünede söyledim normal degilsin uzaydanmi geldin dedim en sonunda yoksa patlayacaktim
canım o kadar umutsuz olma.. belli olmaz bu işler.. bir bakmışsın, çark tersine dönmüş..
önce normalmis gibi söyledi ve sonra ben direk birsey demedim susarak dinledim bakti ben susuyorum sonra ban diyorki yanlis anlama bu sende eksiklik yaratsin diye anlatmadim seninle 50-60 yasina kadarda yasasam bunu baska kime anlatacagim sen karim oldugun icin anlatiyorum diyor bende icimde tuttum tuttum ama üzüntüden titreme girdi tir tir titriyorum ne olursa olsun bende cevabini verecegim dedim kendime tabiki eksiklik yaratir sen yedi senelik esine bir kere olsun icten seni seviyorum demedin dedim bu bir kadinda ne kadar zor bir durum biliyormusun dedim ve aradan kac sene gecmis hala gözlerin dola dola anlatiyorsun üstüne birde simdiye kadar bir kisiyi sevdim bir kere sevdim bir kere baglandim diyorsun dedim kirildigimi belli ettim ve bana seni sevmek zorunda degilimki diye yanit veriyor sinir üstüne sinir yikim üstüne yikim yedi senedir evliyim esimi seviyordum ve cok bagliydim ama bu sözlerden sonra öyle kirildim öyle sogudumki anlatamam birde tabiki hayal kirikligi esimin beni sevdigini saniyordum ama tam bir hüsran ve hayal kirikligina ugradim essekten düsmüse benzedim
merhaba benim esim bana bunu ikinci söyleyisi ve bana öyle dokunduki anlatamam esim 17 yasindayken ayni okuldan birini sevmis ve okul dört katliymis dördüncü kata kizi cikarip seni seviyorum demis ve daha sonrasinda kiz buna yüz vermemis hatta ilk annesine bile ben o kizla evlenmek istiyorum demis kayinvalidemde ilk defa oglumdan evlenme istegini o yasta duydum der ama kiz buna hic yüz vermemis hala esim anlatirken bile gözleri doluyor karnimda kelebekler ucustu cok sevdim dedi ve o bana ders oldu hayatimda bir daha kimseyi sevmeyecegim ve asla baglanmayacagim diye kendine söz vermis bana anlatirkende bana dokunan kismida en son kismi olmustu oda hayatimda 36 yasindayim bir kere sevdim bir kere baglandim bir kere tattim o duyguyu dedi ve ben yedi senelik evliyim iki cocugum var bana yedi senelik evliligimde hic böyle ictenlikte birkez olsun bile seni seviyorum demedi ama aradan bayagi bir zaman gecmesine ragmen hala gözlerinin dolarak anlatmasi cok canimi acitti ve bu kirilganligimi kendisine söyledigimde ban cevabi evet ben seni sevmedim beraber yasiyorsak sevmek zorundamiyim ben seni emanet diye yanimda durduruyorum dedi ben severek evlenmedim görücü usulü evlendim ama ben yedi senelik evliligimde onu sevdim ona baglandim simdi buna karsilik ne yapmaliyim kafam cok karisik siz kendinizi benim yerime koyarsaniz bir kadinin tepkisi ne olur yada sizin tepkiniz ne olur birde ben tepki gösterdim diye geri kafali oldum sizce öylemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?