Sizin esiniz size böyle birsey söylese ne yapardiniz

görücü usulü evliliklerin çoğunda böyle oluyor illaki bir taraf diğer tarafı sevemiyor mantıken devam ediyor ama sevemiyor

genellemenize katılmıyorum. görücü usülü, arkadaş çevresi ya da farklı şekillerde de tanışma durumlarında, aynı evde yaşamadan tanıyamazsınız bir kişiyi. ki eskiden görücü usülünde adayların fazla birbiriyle içli dışlı olmasına izin verilmeden durum bir karar bağlanırdı. oysa günümüzde durum çok farklı gördüğüm kadarıyla. adaylar buluşup konuşuyor ve aileler de bu duruma karışmıyor. normal arkadaş çevresi ile tanışmış olmaktan bir farkı yok yani. sadece insanların gerçek yüzleri zamanla ortaya çıkıyor.

Son düzenleme:
sinir o-l-d-um r-e-s-m-e-n !
eşiniz sizi arkadası gıbı görüyo herhalde karsında bır bayanın ve esinin karısının oldugunu unutmus madem emanet görüyomuş çocuk nasıl yapmış ınsan emanete hıyanet edermı kusura bakmayın acık oldu bıraz ama cıdden cok kızdım deli oldum resmen esinizin 17 yasında yasadıgı sey pilatonik aşk sadece karşılıksız bır sey ne sevgısı ne bağlılığı ınsan bırseyler paylaşmadığı kısıye aşktan öte ne hisseder ya oda pilatonık yanı keşke esiniz o kızla çıkıp ayrılsaymış ozaman bu saplantısı olmazdı emın olun yasayamadıgı ıcın ıcınde kalmıs elde edılemedıgi sey kursagında klamış resmen.madem bole bır duygusu varmış sızın gunahınıza gırmeseymış keşke belki sızı cok seven bırıyle karşılasma ımkanınız vardı elinizden almış sızde bunu söleyin madem bu duşunceydın çok sevip sevileceğim biriyle karşılsma evlenme hakkımı nıye elimden aldın belkı bende cok sevecegım bırının karısı olacaktım bunu yasama sansımı aldın elimden de bıraz da onun içine otursun

esin sana boyle bisey demisse biraz geri kafali diyicem kusura bakmazsan benim anladigim kadariyla kiz yuz vermedigi icin unutamamis ama unutturmak senin elinde.sevgi emektir derler ya bu soz cok cok dogru gecmis gecer gider kalici sensin biraz suslen puslen guler yuzlu eve gelince guzel yemekler yap.senin hayatini bilmiyorum ama cazibeni ve yetenegini kullan bak nasil hersey duzelir sevginin karsiligini mutlaka alirsin yinede anlamazsa yapacak bisey yok

sevgiler..

cok asikmis madem,onun ustune de kimseyi sevememis
"o asik oldugun kiz ne sansli ki senin gibi birinin degil baskasinin kollarindadir "deyip suratina tukurur basar giderdim
terbiyesiz herif.

Son düzenleme:
adam yedi yıllık evli ve platonık asık oldugu kız oalyının ustunden 19 sene gecmiş buna ragmen bunları sölüyo eşine bunun susle püsle ne alaksı var anlamadım

valla bende olsam hiç yüz vermem hatta köpekler gibi peşimde koşturtur kendime aşık ederim. ama benimki daha kötüydü. severek ve kaçarak evlendik biz eşimle. bir kızım bir oğlum oldu. ama o ne yaptı giiti liseden bir kız buldu.4 sene çabaladım. hatta o kız davası yüzünden bacağımdan vurularak hastanelik oldum. tam 2.5 ay kadar yatağa mahkum oldum. lafta beni deliler gibi seviyordu. bir insan iki kişiyi nasıl sever yaa. neyse sonun da boşadım. oda hemen 2 ay sonra o kızıda kaçırdı ....ve evlendi. şimdide çocuklarıma nafakasını vermiyor. ama o kadınla kızına nasıl bilemem. ALLAH BELASINI VERECEK ama . neyse neden allattım diye sorarsanız. BETERİN BETERİ VAR ŞEKERİM. ALLAH SABIR VERSİN ne diyeyim. ama çok ta zoruna gidiyor ona her baktığında aklına gelip üzülüyorsan bence hiçte çekme. seninde bir hayatın var sonuçta. bir daha mı geleceksin dünyaya..

hikayenizin tamamını çok merak ettim doğrusu

giyinip süslensem püslensem ben ev kadini aldim cocuklara annelik yapcak bulasik yikiycak yemek yapcak baska birsey yapmayacak süslü birini istesem manken alirdim neleri var der yemek hep yaparim yaptigimi yer yaptiginda neki sana ihtiyacimmi var bende yaparim ne olacak maksat karin doyurmak degilmi der ne yapacagimi sasirdim ne öyleye geliyor ne böyleye yüzünede söyledim normal degilsin uzaydanmi geldin dedim en sonunda yoksa patlayacaktim

hasretciğim,

türk erkeklerinin yüzde doksanı senin eşinin sana dediği gibi düşünür.. kadın figürü odur evliliklerinde. ama çok az kısmı bunu dillendirir arkadaşım.. senin talihsizliğin, bunlar sözlü duymak olmuş..

tamam öyle düsünebilir ama her akildan gecen her düsünülende agizdan cikmazki benimde aklimdan gecenler ve düsüncelerim farkli neler düsünmüyorumki ama her düsüncemide dile getirmiyorum kirilir üzülür diye hep kendi kendime duvarla konusuyorum ne söyleyeceksem üc kere düsünüp öyle dile getiriyorum

Ya zaten adam adam değilmiş ki bildiğin yontulmamış kalasmış. Seni sevse ne olur sevmese ne olur işine bak sen, keyfine bak, ye, iç gez, harca kazandığı parayı kalasın. Umurunda bile olmasın bu saatten sonra kalası yontayım desen ömrün gider yonta yonta bi bakarsın sen bitmişsin ama onun yontulması bitmemiş.

yedi sene caba gösterdim yontmaya ugrastim ama hep farkli algiladi yasim 27 ama ben sanki 50 yasindayim o kadar hayattan koptumki artik hicbirseyden zevk almiyorum simdi tek düsüncem iki kücük kizim onlari birakip gidemem yanimda götüreyim diyorum bu seferde onlarin babasiyla birlikte ayni ortamda büyümelerini istiyorum onlarin sucu neki daha cok kücükler kisacasi artik kendimi hicmi hic düsünmüyorum herseyim iki kizim icin zaten bir tek yarim aklim kaldi hep dua ediyorum allahim aklimida alma diye dayanacak gücüm kalmadi ama kendimi zorlamaya calisiyorum

canım o kadar umutsuz olma.. belli olmaz bu işler.. bir bakmışsın, çark tersine dönmüş..

Bütün sayfaları ve yakarışlarını okudum...
Bu mesaj da aklıma kazındı...
Ne diyebilirim ki...
Bu hayata kendinizi siz mahkum ediyorsunuz.
Allah yardımcınız olsun.
Bana kalsa size bu söylediği diğer yaptıklarıyla kıyaslanınca devede kulak kalıyor.
Sevmeyebilir, sevmeden çocuk da yapabilir önemli olan saygısı olsun.
Ama size saygı duyduğunu hiç sanmıyorum.
Size kadın gibi değil araç gibi bakıyor.
Daha 27 yaşındasınız çok ama çok gençsiniz.
Hayat sevmeyi geçtim saygı duyulmadığınız ortamda yaşanmayacak kadar kısa.
Çocuklarıyla ilgilenmeyen bir baba ve ilgisiz bir koca, terbiyeden yoksun bir adam ve fesat bir kayınvalide ile ömrünüzü bitirmek istiyorsanız size kolay gelsin başarılar dilerim...

dediğim gibi türk erkeklerinin yüzde doksanı, kadını o şekilde görür.. sadece bunun dillendirilmemesi gerektiğini bildikleri için riyakarca aşık adam, sevgi dolu eş rolü keserler..

şimdi fark ettim ki almanyada yaşıyorsunuz. avrupa insanı daha realist ve duygusuzdur. mantık önplandadır, daha açık ve nettir. sistem onları bu şekilde eğitir çünkü. eşiniz bu sebeple açık sözlü davranmış olabilir..

açıkcası üzüldüm durumuna sevipte sevilmemek çok kötü yerinde olmak istemezdim ama bende tepki gösterirdim. Evlisin ve çoçuğun var daha fazla eskiye dair birşeyler sorma.Madem başkasını seviyormuş neden seninle evlenmiş?

Eşiniz de olsa neden sizi yaralayacak konuşmalar yapmasına izin veriyosunuz ki? Diyelim ki verdiniz sizde ona geçmişinizden bir anınızı anlatın yoksa da uydurun bakalım bir daha ağzına alabiliyo mu?

eşiniz yeri yurdu belli olsun diye evlenmiş
deseydiniz ya amma takıntılıymışsın bunca yıl aşk mı olur
görende bi şey yaşadınız sanır
kız zekiymiş valla.seni kim napsın
bunları söylerken dalga geçerek söyleyin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…