- 15 Aralık 2014
- 183
- 653
- 103
illa ki vardır bunu bilemeyiz ama şuan şikayetçi olduğu konu eşinin hastane refakatçi olarak kalması değil mi? biz de ona yorum yapıyoruz. tüm aile detaylarına değil.Mevzu zaten kayinpeder neden hasta oldu ve ameliyat oldu olmasaymis degil. Ama baska kimseler de varken devamli bir kisiden birseyler talep edilmesi, sikinti.
Mevzu sadece bu ameliyat degildir eminim. Oyle olsa adam bunalip tasinmak istemez. Konu sahibi yazmis zaten is yerinden devamli izin aldigi icin sikinti yasiyor esim diye.
Baska konularda da devamli adamdan beklenti icindeydiler muhtemelen. Oyle olmaz işte.
Bakın konuyu ne değiştirdim ne de başka birşey eşimin her şeye çağırılmasından şikayetçiyim evet 3 kişiler hepsi sapasağlam hayati bir mesele de değil her şeyde kargoya bir şey verileceği zaman bile eşimi ararlar yani aklınıza gelebilecek herşey şu konuda ise hastanede kalmasından rahatsız değilim rahatsız oluğum konu kızı ve karısı gezmelerde arkadaşlarıyla beni arayıp şunu al canımız istedi gelirken bunu deyip gamsız olduklarını göstermeleri ve eşimi hiö düşğnmeyip sonuçta kendi oğulları oraya buraya heryere gönderip birde hasta olduğu halde iş yeriyle kavga etmesine rağmen yine de jiç bişey demeyip kv ben sevmem ben kalamam ben burada uyuyamam deyip yanında kalmaması canımı sıkan bunlar her yere eşim koşamaz onun da sorumlulukları var hayati bir meselede gitmese ben gönderirim ama eften püften şeylere de yani insafsizlık
çok merak ettim kayınpeder ne ameliyatı oldu ve kaç gün kalacak hastanede?