Sizin Eşleriniz de Böyle mi??

Aynen öyle oldu. Ne yapsam bilemiyorum. Bende biraz kendi içime dönmeye karar verdim bu akşam.
Bence sız onunla ılgılenmeyın bıraz kendınıze ozen gosterın bı kahve ıcmek ıcın arkadaslarınızla bulusun evde fılm falan ızleyın. Ilgısızlık ılgı getırıyor. Sız ona kendınızle basbasa kaldıgınızda da mutlu ımajı cızersenız ılla kı dıkkatını ceker.

Yardımcı neden almıyorsunuz alamıyorsunuz?

Evde dinlensin ve mutlu olsun diye neden sessiz duruyorsunuz kendısı sadrazam soyundan mı?
Ben severek yapıyorum bazen yoruluyorum ama halledebiliyorum. Ben bana merhametinden sefkatinden sevgisinden dolayı yardım etsin istiyorum.
Buarada birkaç kez yardımcı aldım ama yani öyle filmlerdeki gibi olmuyor :)
Kıyamıyorum gelene yardım ediyorum fıtratıma ters bir durum. Peşi sira bende iş yapıyorum.

Masayı topla cocugu uyutup gelcem demıssınız masayı toplamamıs size kahve yapmamıs bi de hissiz baktigını yazmıssınız ya, ondan sordum bunu.

Karı kocanın birbirini öpmesi sarılarak oturması adamın ev islerine yardım etmesi sınemaya piknige gitmek filmlerde olmuyor Luks degıl olagan seyler. Yani bunları yasayan milyonlarca cift var.

Merhaba, evli değilim ancak evliliklerde kadının susup pısmaya mecbur edilmesini hiç iyi karşılamıyorum. Eşinizin de sizin de elbette ilişkiyi güçlendirmek adına yapacakları vardır. Sizin bu konudaki konuşma talebinizi olumsuz karşılaması veya geçiştirmesi hiç adil değil evli olmadığımdan iç dinamikler hakkında detaylı yorum yapamam ama bir insan tarafından dinlenmiyorsam veya hayat arkadaşım dediğim insan beni görmezden gelip bahanelerle ilişkimizin bozulmasına seyirci kalıyorsa bu durumu sorgularım.

Son düzenleme:
Neler yapıyorsunuz ne planlıyorsunuz paylaşır mısınız? Bize de fikir olsa biraz. Ben de sevmem avm kafe filan insan konuştuğunu bile duymuyor gürültü kargaşa geliyor oralar bana da

Eğitim verilen evcil gibi düşünün, basit şeylerle başlamalısınız, Birden fazla komut karmaşık geliyor, yapmıyorlar (işlerine gelmiyor)
Örneğin: masadaki kirlileri toplayıp tezgaha alır mısın? Bunu her gün hatırlatacaksınız ki alışkanlık edinsin. 5 sene geriden geldiğinizi unutmayın. Hayatını kolaylaştırmış ve buna alıştırmışsınız. Sabırla isteyin. Kolay olmayacak. Sonraki adım yavaş yavaş makinaya yerleştirme. Bi masa toplamayı öğretmek günler alacak, anneleri paşalarına bunu öğretmediğini için, eşleri de hep işi yüklendiği için malesef süreç uzuuuuun emekler istiyor.
hayat zor.
/kahve meselesine gelince hadi bana da bi tane yap çocuk çok yordu deseniz yapmaz mıydı? Kahveyi içip masayı birlikte toplayalım deseydiniz ucundan tutmaz mıydı?

Evlilik rutini galiba bu genelde herkezden aynı şeyleri duyuyor ve korkuyorum

Konussanız dinlemez mi
Yani mesela günlük yaşadıklarimi anlatıyorum dinliyor gibi yapıyor ama yorum yapmıyor yani ben dinledigine emin olamıyorum. Bir olayı anlatıyorum eğer konuyu uzatiyorsam muhabbet olsun diye sıkıldığını hissedebiliyorum karşılıklı konuşma değilde tek taraflı anlatma gibi oluyor

Neler yapıyorsunuz ne planlıyorsunuz paylaşır mısınız? Bize de fikir olsa biraz. Ben de sevmem avm kafe filan insan konuştuğunu bile duymuyor gürültü kargaşa geliyor oralar bana da

Bisiklet surecegimiz parklara gideriz, göl kenari, deniz kenari, köy, Botanik ve korulari gezeriz, dağ evlerinde kahvalti filan ayarlariz. Deniz ve yeşil manzarali yerler.
Tarihi kasirlar, eski saraylar, müzeler, köşkler, kiliseler, camiiler, eski okullar gezeriz tabi bunlar birazda bulunulan şehirle alakali.

Firsat olursa arada civar sehirlere kaçariz haftasonu icin.
Yani gidip avmye kafeye tikilmaktansa bunlar daha iyi

Yanlış anlamayın ama ben onu eşiniz size ilgi göstersin diye değil kendiniz için demiştim. Çünkü çok yoruluyorum yardım etmiyor gibi yazmışsınız ya onun için yazmıştım. Siz tek bi noktaya takılı kalmışsınız eşinizin ilgisi. Dilediğiniz gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…