- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ne uzucu ya, sız yorgun diye yardım istemeyip mutlu olması ıcın cabalarken on dk göz teması kurup dinlememesı ne buyuk saygısızlıkYani mesela günlük yaşadıklarimi anlatıyorum dinliyor gibi yapıyor ama yorum yapmıyor yani ben dinledigine emin olamıyorum. Bir olayı anlatıyorum eğer konuyu uzatiyorsam muhabbet olsun diye sıkıldığını hissedebiliyorum karşılıklı konuşma değilde tel taraflı anlatma gibi oluyor
Çok doğru beni düşündügünüz için teşekkür ederim ama gerçekten doğru. Tek takıldıgim nokta ilgi/ilgisizliğiYanlış anlamayın ama ben onu eşiniz size ilgi göstersin diye değil kendiniz için demiştim. Çünkü çok yoruluyorum yardım etmiyor gibi yazmışsınız ya onun için yazmıştım. Siz tek bi noktaya takılı kalmışsınız eşinizin ilgisi. Dilediğiniz gibi olur umarım
Teşekkür ederim. Bende aynısıni düşünüyordum ve Başucu notum bu yazdıklarınız olacak artık..Ne uzucu ya, sız yorgun diye yardım istemeyip mutlu olması ıcın cabalarken on dk göz teması kurup dinlememesı ne buyuk saygısızlık
Fazla yumusak durmayın, bakın naif dusunceli olmak size bisey kazandırmamıs aksıne eksik hissediyorsunuz. Haketmıyorsunuz da bunu.
Belli ki sevgi dolu iyi bir insansınız.
Zaten bu gucu esınız sızın naıflıgınızden ve sevginizden almis. Biliyor bırsey demeyeceksınız kavga etseniz ilk adımı siz atacaksınız vs. Konusarak olmamıs, derdinizi insan gibi anlatmışsınız bisey degısmemis.
Simdı Geri cekın kendinizi.
Telefonla oynuyorsa sız gıdın mutfakta oturun mesela, neden oradasın derse ne fark eder telefonla oynuyorsun zaten diyin. Uyumak ıcın onu beklemeyin gıdın uyuyun. Gununuzun nasıl gectıgını sordugunda standart diyin ve muhabbeti bitirin.
Seksle ceza vermeyin evet ama, bu sure sevısmeyın. Ceza verir gıbı degıl de, kırıgım yorgunum grip olacagı heralde diyerek yaklasmayın.
Bası telefondayken bile hissettiği o sevgiyi biraz kısın ondan. Sogukluk neymıs bizzat gorsun?
Umursanmamak nasılmış hissetsin.
Bazi insanlara aynı dilden konusmak gerekiyor, tatlı dil rica minnet sevgi ask saygı pek umurlarında olmuyor. Ozaman iste napıyorlarsa aynılarını yaparak mecburi empati saglayacaksiniz.
Emin oldugu eksilmeyen o sevginizi biraz aldıgınız da peşinizde dolanacak eminim cunku adam naparsa yapsın guzel seviliyorTeşekkür ederim. Bende aynısıni düşünüyordum ve Başucu notum bu yazdıklarınız olacak artık..
Benim eşimde öyle değişmiyorMerhaba arkadaşlar. Hemen konuya geçmek istiyorum ve fikirlerinizi bekliyorum.
Eşimle 5 yıllık evliyiz bir çocuğumuz var.
İkimiz de çalışıyoruz. Ama o daha üst bir görevde çalışıyor ve benden sonra eve geliyor.
Çok çalışıyor ve işini çok önemsiyor.
Ona ve yaptığı işe Saygı duyuyorum ve sorun çıkarmamaya çalışıyorum.
Benim yaşadığım yerde ailem yok onunda ailesi yok işi için başka bir yerdeyiz.
Örneğin geç geliyor ev işlerine yardım etmiyor tüm ev işleri yemek çocuk bende ve o yoruluyor diye pek birsey dememeye çalışıyorum.
Ama zamani olduğunda da bana hiç yardım etmiyor. Kendi dağınıklıginida toplamiyor.
Bende dinlensin diye evde mutlu olsun diye sessiz kalıyorum arada bir söylesemde hiçbir işe yaramıyor. Yardımcı almıyorum alamamda.
Bu özellikle bu işe başladığından beri böyle.
Kendimi doldurmamaya gayret ediyorum.
Ama asıl sorun şu: Burada kimsem yok ve onunla zaman geçirmeyi özlüyorum ama elinde telefon ki zaten arayan oluyor işle ilgili 9 10 farketmiyor ya internette haber iş VS..
Verimli bir zaman geçirmek yok bir elini tutayım güzel bir söz söyleyeyim yok.. Premses gibi demeyin gerçekten insan sevildiğini duymak romantik zaman geçirmek İstiyor..
AZ önce balkonda oturuyorduk ve tüm gün neredeyse hiç görüşmedik eve geldik balkonda başbaşa oturuyoruz hava mis gibi.
Elinde telefon yorgun yorgun sanki iki arkadaş gibi. Birsey soruyorum 10 saniye sonra cevap veriyor. Ya da duymuyor ya da önemsemiyor.
Bende aynısı yaptım sonra dayanamayıp söyledim.
'Yani insan sevgili iken yaptıklarını evlilikte de bekliyor diye bir el tutmak bir göz göze bakmak.' Ben böyle diyince kızdı başka şeyler söyledi iş yerinde mutlu değilim (ki işini severek yapıyor) eve gelince de ben surat aşıyormuşum mutlu olmuyormuş evde de gibi. Çok kırıldım zaten oda gidip yattı.
Bunlar çok enerji isteyen şeyler değil ki.. Sadece insanın içinde olucak ben sevilmeye aşık olan bir insanım. O ise artık asker arkadaşım modunda.
Bu durumdan nefret ediyorum.
Kendimi Yanliz hissediyorum.
Önemsememeye çalışıyorum.
Ama kendimi onun için artık özel hissedemiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ederim inşallahEmin oldugu eksilmeyen o sevginizi biraz aldıgınız da peşinizde dolanacak eminim cunku adam naparsa yapsın guzel seviliyor
Tamam guzel sevilsın de, sevsin karsılıgında sarılsın. Karsılıklı olsun her duygudakı tatmin hepimiz insanız cunku.
Insallah sonucu ıstedıgınız gıbı olur
Daha kotusu olmaz endişe etmeyin, ya böyle kalır ya da daha iyisi olur.
Mutlu ve huzurlu olmasını istiyorum. Ben daha erken eve geliyorum ama çocuk temizlik yemek is bitmiyorki.İkiniz de çalışıyorsanız neden o yorulmasın diye özellikle üstüne düşüyorsunuz? Onun işi fiziksel olarak sizden daha çok yorulduğu bir iş mi?
Çok düşüncelisiniz ama böyle de siz mutlu değilsiniz her ne kadar ev işlerini severek yapsanız da. Halbuki evde yapılacak işleri beraber yapsanız başbaşa geçirecek daha çok vaktiniz olur.Mutlu ve huzurlu olmasını istiyorum. Ben daha erken eve geliyorum ama çocuk temizlik yemek is bitmiyorki.
Yaptığım herseyi severek yapıyorum sadece oda benim için birseyler yapsın sevgisini muhabbetini göstersin istiyorum.
Bu akşam hicbisey yapmadim heryer dağınık.
Bundan sonra da bir süre yapmayacağım zaten varsın darmadağınık kalsın heryer
Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'İkiniz de çalışıyorsanız neden o yorulmasın diye özellikle üstüne düşüyorsunuz? Onun işi fiziksel olarak sizden daha çok yorulduğu bir iş mi?
Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'Ayyy ne piremses dicez sizi külkedisi yapmış bu adam. Yüz verince böyle oluyo işte
Haklısınız. Açıkça da konuşmuşsunuz ama kendisi anlamadığı gibi bir de kalbinizi kırmış. Muhtemelen işine gelmediği için böyle yapmıştır. Eşiniz ne olursa olsun sizi ihmal etmemeli. Günün nasıl geçti demek bu kadar zor olmamalı. Tipik bir İşkolik olmuş sanırım. Bence yardımcı alın, kendinize vakit ayırın. Sonuçta siz de yoruluyorsunuz , siz de çalışıyorsunuz.
Hıc is yapmamakla basla öyleyse.Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
Çok ileri görüşlü anlayışlı biri işte
Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
sen elinden geleni yapiyosun bence anlamayan kendisi o yuzden konusuncada degismiyosa kendini yipratma derim olan hep bayana oluyo zatenBen geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
Yatagımı bende toplamiyorumHahah ya bu şey değil mi benim yatak toplamama bahanemAkşam gene yatıcaz nasıl olsa. Eşinize söyleyin o zaman tek kullanımlık mutfak malzemelerinden alsın bolca. O zaman tekrar kirlenmez ve dağılmaz. Ya da siz de toplamayın. Sorduğunda nasıl olsa tekrar kirlenecek yıkamadım bardağı kirli kirli iç suyunu diyin.
Bende sandım ki kahvaltı hazırladı beni oyuzden uyandırıyor. Aç tavuk misaliHahah ya bu şey değil mi benim yatak toplamama bahanemAkşam gene yatıcaz nasıl olsa. Eşinize söyleyin o zaman tek kullanımlık mutfak malzemelerinden alsın bolca. O zaman tekrar kirlenmez ve dağılmaz. Ya da siz de toplamayın. Sorduğunda nasıl olsa tekrar kirlenecek yıkamadım bardağı kirli kirli iç suyunu diyin.
Canım tamamen kişisel fikrim olmakla beraber erkeklere piremses kadınlar yaranıyo sürekli bişiler isticeksin tatil, hediyeler sürekli bakımlı olup ev işine daha az kafayı yorcaksın. Daha ben fedakar cefakar kadına tapan erkek görmedim. Ona ölümü gösterip bayılmaya ikna ediceksin gercekren iyi olmak işe yaramıyorBen geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
Yatagımı bende toplamiyorumortuyorum ustunu cıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?