Sizin Eşleriniz de Böyle mi??

Ne uzucu ya, sız yorgun diye yardım istemeyip mutlu olması ıcın cabalarken on dk göz teması kurup dinlememesı ne buyuk saygısızlık
Fazla yumusak durmayın, bakın naif dusunceli olmak size bisey kazandırmamıs aksıne eksik hissediyorsunuz. Haketmıyorsunuz da bunu.
Belli ki sevgi dolu iyi bir insansınız.
Zaten bu gucu esınız sızın naıflıgınızden ve sevginizden almis. Biliyor bırsey demeyeceksınız kavga etseniz ilk adımı siz atacaksınız vs. Konusarak olmamıs, derdinizi insan gibi anlatmışsınız bisey degısmemis.
Simdı Geri cekın kendinizi.
Telefonla oynuyorsa sız gıdın mutfakta oturun mesela, neden oradasın derse ne fark eder telefonla oynuyorsun zaten diyin. Uyumak ıcın onu beklemeyin gıdın uyuyun. Gununuzun nasıl gectıgını sordugunda standart diyin ve muhabbeti bitirin.
Seksle ceza vermeyin evet ama, bu sure sevısmeyın. Ceza verir gıbı degıl de, kırıgım yorgunum grip olacagı heralde diyerek yaklasmayın.
Bası telefondayken bile hissettiği o sevgiyi biraz kısın ondan. Sogukluk neymıs bizzat gorsun?
Umursanmamak nasılmış hissetsin.
Bazi insanlara aynı dilden konusmak gerekiyor, tatlı dil rica minnet sevgi ask saygı pek umurlarında olmuyor. Ozaman iste napıyorlarsa aynılarını yaparak mecburi empati saglayacaksiniz.

Çok doğru beni düşündügünüz için teşekkür ederim ama gerçekten doğru. Tek takıldıgim nokta ilgi/ilgisizliği

Teşekkür ederim. Bende aynısıni düşünüyordum ve Başucu notum bu yazdıklarınız olacak artık..

Teşekkür ederim. Bende aynısıni düşünüyordum ve Başucu notum bu yazdıklarınız olacak artık..
Emin oldugu eksilmeyen o sevginizi biraz aldıgınız da peşinizde dolanacak eminim cunku adam naparsa yapsın guzel seviliyor
Tamam guzel sevilsın de, sevsin karsılıgında sarılsın. Karsılıklı olsun her duygudakı tatmin hepimiz insanız cunku.
Insallah sonucu ıstedıgınız gıbı olur
Daha kotusu olmaz endişe etmeyin, ya böyle kalır ya da daha iyisi olur.

Benim eşimde öyle değişmiyor

Teşekkür ederim inşallah

İkiniz de çalışıyorsanız neden o yorulmasın diye özellikle üstüne düşüyorsunuz? Onun işi fiziksel olarak sizden daha çok yorulduğu bir iş mi?

İkiniz de çalışıyorsanız neden o yorulmasın diye özellikle üstüne düşüyorsunuz? Onun işi fiziksel olarak sizden daha çok yorulduğu bir iş mi?
Mutlu ve huzurlu olmasını istiyorum. Ben daha erken eve geliyorum ama çocuk temizlik yemek is bitmiyorki.
Yaptığım herseyi severek yapıyorum sadece oda benim için birseyler yapsın sevgisini muhabbetini göstersin istiyorum.
Bu akşam hicbisey yapmadim heryer dağınık.
Bundan sonra da bir süre yapmayacağım zaten varsın darmadağınık kalsın heryer

Çok düşüncelisiniz ama böyle de siz mutlu değilsiniz her ne kadar ev işlerini severek yapsanız da. Halbuki evde yapılacak işleri beraber yapsanız başbaşa geçirecek daha çok vaktiniz olur.

Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
Çok ileri görüşlü anlayışlı biri işte

Ayyy ne piremses dicez sizi külkedisi yapmış bu adam. Yüz verince böyle oluyo işte
Ben geçen tatil günü çocuğu uyuturken uyuyakalmışım. Mutfakta bulaşık sabah erken kalkmış ve çocukla oturmuşlar 1 saat civarı. Beni uyandirdilar mutfağa bir baktım yemek masası heryer olduğu gibi bir bardak bile yer değiştirmemis. Topyabilirdin dedim. Bana dediği ne biliyor musunuz 'toplasam nolucak ki yine dağılicak kirlenicek'
Çok ileri görüşlü anlayışlı biri işte

Hıc is yapmamakla basla öyleyse.
Niye evı toplamiyorsun derse cevabın hazır "nasılsa dagılacak"

Hahah ya bu şey değil mi benim yatak toplamama bahanem Akşam gene yatıcaz nasıl olsa. Eşinize söyleyin o zaman tek kullanımlık mutfak malzemelerinden alsın bolca. O zaman tekrar kirlenmez ve dağılmaz. Ya da siz de toplamayın. Sorduğunda nasıl olsa tekrar kirlenecek yıkamadım bardağı kirli kirli iç suyunu diyin.

sen elinden geleni yapiyosun bence anlamayan kendisi o yuzden konusuncada degismiyosa kendini yipratma derim olan hep bayana oluyo zaten

Yatagımı bende toplamiyorum ortuyorum ustunu cıkıyorum

Bende sandım ki kahvaltı hazırladı beni oyuzden uyandırıyor. Aç tavuk misali
Yani artık bende salıyorum umrumda olmayacak sadece kendime yaşam alanı açacağım okadar

Canım tamamen kişisel fikrim olmakla beraber erkeklere piremses kadınlar yaranıyo sürekli bişiler isticeksin tatil, hediyeler sürekli bakımlı olup ev işine daha az kafayı yorcaksın. Daha ben fedakar cefakar kadına tapan erkek görmedim. Ona ölümü gösterip bayılmaya ikna ediceksin gercekren iyi olmak işe yaramıyor

Yatagımı bende toplamiyorum ortuyorum ustunu cıkıyorum

Ben bazen üstünü bile örtmüyorum ne yalan söyleyeyim. Evet çok düzenli tertipli duruyor ama bi ona üşeniyorum. Bir de ben aşırı uykum gelmeden yatağa gitmem yok yastığı kaldır yok örtüyü kaldır derken uykum kaçıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…