Sizin evliliklerinizde mi böyle

Hikayelerinizi paylaştıgınız için teşekkür ederim ücüncü sahıs olarak okudugumda çok sinirleniyorum yaşadıklarımıza erkeklerin hemen hemen hepsi aynı hamura sahip anladıgım kadarıyla tabi ki kendi içlerinde ayrılıyorlar ama ortak noktalarda hep aynı tepkiler...bugün eşim geldi ben iş arkadasımla telefondaydım kapıyı acıp odaya geçtim konustuk baya uzun arkadasımla. Sonra eşimin oldugu odaya geçtim "selamun aleykum dedim ama duymadın sanırım" dedi ben de mecburen aleykum selam dedim sora karsı koltuga geçtim yattım.geldiginde pek bir hevesli gibiydi konusmak icin ama o da şimdi telefonuyla takılıyor haber okuyor ben de öyle...bakalım nasıl devam edicek ama çok kararlıyım kızlar.siz de benim gibi yapın ve lütfen artık kendinizden ödün vermeyin...

ben sürdüremiorum tavrımı biz lise 2 de tanıştık 6 senedir ilişki cıvıdı gelio zorla boynumdam öpüo bırakmıo gücü yetio bana doğal olarak zorla barıstınmı dio barıstım diyene kadar canımı sıkıo

Ne kadar iyi olursa olsun hiç kimse bir başkasına böyle davranamaz.
Ayrılmayı düşünmediğinizi varsayıyorum.
Blöf yapacaksınız, bu şekilde yaşamaya devam edemeyeceğinizi söyleyeceksiniz.
Tahminimce bir süre idare eder.
Kalıcı bir çözümüm yok ne yazık ki.
Eşinizin öfke kontrol problemi de olabilir ama. İkna edebilirseniz profesyonel destek alın.

profösyenel destek almayı düşünüyoruz arabann borcu bitince blöflerde evlilikden soğutuyo

cnm benimde eşim beni çok eleştiriyor. Mesela bu aralar hamilelik yüzünden iyice tembel oldum bi de eşim öğretmen eve hemen geliyor öğlen.. Bende sabahları uyukluyorum. Akşamdan sahur bulaşıkları kalmış oluyor inan onları makineye koyacak mecalim olmuyor hamilelik çok bulantılı geçti benim. işte beni çok eleştiriyor bekar evinde bile böyle değdik biz.. sen pissin hep pis diyor halbu ki hamilelilkten önce her hafta eşyaları çeker büyük temizlik yapardım heryer düzgün temiz oluyordu şimdi o günleri unuttu sürekli pismişim sanki hamile değilim keyfimden böyle üşengeç oluyorum gibi davranıp bana hakaretler ediyor geri zekalı kafan çalışmıyor gibi laflar bile çıkıyor ağzından... Hamile halimle öyle zoruma gidiyor ki anlatamam.. Eve erken gelmese ben öğlen 1 den sonra kendime gelip işleri yapıyorum zaten ama eve 12 de gelince o manzara oluyor bazen her zaman değil ama çoğu günler böyleyim halsizim çok.. Ne eşler var eve akşam 7-8 de geldiği halde evde eşine yardım ediyor hamile diye ama benim ki eve erken geldiği gibi bi de beni çok kırıp üzüyor hamile halimle. zaten öğlen kendime geliyorum bütün işleri yapıyorum zaten evi dağıtan o... akşamları çorbadan pilava salataya mezeye herşeyi yapıyorum ama iyiliklerimi çabuk unutuyor iş yapmayınca çok kallbimi kırarcasına eleştiriyor beni çok saygısızca... Ama sonra ben ağlayınca biraz zaman geçiyor gelip kendisi özür dilyor benden sürekli aynı şeyi yapıyor ve soğuyor insan....

anlıyorum seni hepimiz aynı şeyleri yasıyoruz bnde martta hamile oldumu öğrenmiştim düşük yaptım tabi ama o süreçte bile merhamet etmedi bnmkisi

erkeklerin çoğu böyle düşüncesiz ve kaba.. üzülme sende yemek yaparken soğanı rendele yada koyma. bakalım başka ne bahane bulcak.

Kalksın kendi yapsin çok biliyorsa yemek nefretlik bir durum azminize sevginize hayran kaldim kalk yemek hazırla begenmesin olacak iş degil

Fazlasıyla taviz vermişsin eşine .beğenmediyse gider başk bir şey yer umursama hiçbir zamann dediğini yaptırma derdinde 5 yıl olmuş ve değişmesi gerek mi diye sorunuzu tuhaf buldum açıkcası Adam anormal yani .egosit kompleksli biri çocuk gibi anneme söylerim ne demek Allah aşkına ya kaç yaşında insansınız yadırgadım açıkcası bu durumunuzu kimi yerlerde eşinizi fişekliyorsunuz

sahuru kim hazırlıyor?
Sahur da kalkıyorm sofra hazırlayıp eşimi uyandırıp ben yatıyorum geri sabah uyanıp tekrar eşimi kaldırıyorum ise yolluyorum sonra tekrar yatıyorum kalkınca 11 falan oluyor ve kendime gelene kadar saat 1-2 oluyor ve eşim öğlen 12 gibi geliyor akşamdan sahur sofrası ortada olduğu için (kendisi gece yiyip yatıyor toplamadan) oturma odası dağınık oluyor ben akşam erken yatıyorum o benden sonra yatıyor oturma odasını dağıtıyor yerlerde kırlent vs. Ben geldiğinde yatak odasında oluyorum maalesef ve o manzara ile karşılaşıyor her gün beni eleştiriyor.

Bu türden erkeklere canım cicim yapmayacaksın :tokat:Anlamıyorlar çünkü :KK67:Ne kadar sert ve kendinden taviz vermesen:sinirli: pamuk gibi olurlar:KK19: Daha kıymetli olursun:KK74::deli::işsiz:

kaynana gibi herşeye karışması ne sinir bozucu.bazen babamda karışır mutfak işine annem bi kızar sonra karışamaz.bende kızarım bazen.

Back
X