Sizin fikirlerinize güveniyorum o yüzden soruyorum

Çok haklisin teşekkür ederim rahatlatiyo böyle cevaplar oyle yapıcam artık

Yap d

Yapmasaydin yaz diyen mi oldu sana

sen ne kadar saygısız bir insansın öyle. senin seviyene göre o zaman sana da "konu açmasaydın yorumları begenmeyeceksen, aç diyen mi oldu sana " denir. neyse yukarıdaki hakaretinden dolayı kibledim zaten.
ipini kopartan üye oluyor.

He ya bi siz seviyorsunuz zaten. Sevgi dediğin şey karşındaki insanın kararlarına, yaşanmışlıklarına, hayatındaki insanlara saygı duymayı gerektirir. Sizinkinin adı sevgi değil kusura bakma.
Ben gayette saygı duydum hatta ilk olarak hiçbir şekilde karışmadım karışmazdım hatta beraber de bir seyler yapardık ama sonradan işler değişince sevgilime sevgilisi yokmuş gibi muamele yapılınca öyle davranilinca bende istemedim mantıksız bir şey yok bunda

Ahhahahahahahaha

Herkesin ilişkiye bakış açısı ve yaklaşımı farklıdır ben burda sorunum hakkında fikir istedim senden yargılarını savurmanı istemedim sana bu hakkı ne verebiliyor

Herkesin ilişkiye bakış açısı ve yaklaşımı farklıdır ben burda sorunum hakkında fikir istedim senden yargılarını savurmanı istemedim sana bu hakkı ne verebiliyor

E siz konu açmışsınız ben de bu hakkı buldum mantıken :) fikrim zaten tavrınızın yanlış olduğu yönünde bunu vurguladım.. anlamanız gerekirdi sinirlenmeniz değil

E siz konu açmışsınız ben de bu hakkı buldum mantıken :) fikrim zaten tavrınızın yanlış olduğu yönünde bunu vurguladım.. anlamanız gerekirdi sinirlenmeniz değil
Kime göre yanlış sana göre yanlış olan bana göre gayet doğru ve mantıklı ki yazmışım herkesin ilişkiye bakış açısı farklıdır diye aynı şeyi 2. Kere dedirttin umarım şimdi anlarsın

Keşke bana gerizekalı derken alıntılayarak yazsaydınız, böyle ortaya gitti hakaretiniz yazık :)

Kuyruk acım yok çok şükür. Ne sevgilim için arkadaşlarımı satan bir insan oldum, ne de satmasını istedim. Dolayısıyla problemim yok :)

Takmayan haliniz bu mu?

Neyse size seviyesizliklerinizle başarılar :)

Neden arkadaşlarıyla görüşmesini istemiyorsun?
Kızlar sana kötü bir sey mi yaptı? Tutumlarını mi beğenmedin?
Yoksa sadece cinsi mi?

Sürekli foto koyan kıza ben de sinir olurdum :) fakat kız senin sinir olduğunu farkettiği için yapıyor orası ayrı bir olay.

Şöyle anlatayım,
Eşimin de samimi olduğu 3 tane kız arkadaşı vardı. Kızların ikisini çok sevdim birini hic sevmedim.
İlk tanıştığımız andan itibaren kız bana çok itici ve yapmacık geldi. Gel zaman git zaman kızın sürekli eşime (ozamanlar sevgiliydik) mesaj atmasına ayrı gıcık oldum. Hayatimli, bitanemli mesajlar atıyor.
Tamam çok samimiler fakat artik hayatında ben varım. Dedim ki uyar şu kızı.

Neyse bu laftan anlamadı. Arada başka olaylarda oldu, ya bu hayatından çıkacak ya ben dedim, çıkarttı böylelikle. Sonra o kizin çalıştığı yerde evli adamla flört ettigini duyunca iyice soğudu kendinden.

Yani kızların sevgilinize karşı tavırları böyleyse tamam ama bir anda hepsini hayatindan çıkarması çok abes. Hatta gerçekçi değil.

Hoş çıkarmış ama kiz hala fotoğraf koyabiliyorsa bu da sevgilinin verdiği tavizden dolayıdır.
Sevgilin bir konuşma daha yapacak anlaşılan .

1 ay sabredebilecek misin? Ben sanmıyorum.

Ben fikir istedim başka bir şey demedim demekki gerizekalı sensin nede güzel üstüne cuk diye aldın He ayrıca bilmediğin konular da hakkında fazla fazla yorum yapman da ayrı bi ironi bir kere olay hakkında mantıklı bir şey söyledin sonra sana neyse ağır konusmiycam ayyy terbiyesiz dersiniz hahahaha

Yalnız bu şekilde hakaret ederseniz banlanirsiniz haberiniz olsun :)
elestirilere açık olmak lazim

Tutumları hiç hoş değil bakın gerçekten size anlatabilirim çünkü ben ilklerde hiç bir şekilde karışmadım karışmazdım da ama benden daha çok samimi olmaya çalışmaları ayrıca beni yok saymalari beni düşündürdü bende istemedim tabikide bir anda olmaz ben biliyorum sevgilimin de hatası var kızlarla bu konu hakkında konuşmadığını da biliyorum soylicem anlatcam geldiğinde zaten inanin sadece fikir almak istedim yoksa benj artık sinir etmiyor çünkü farkındayım sinir etmeye çalıştığının. Ve benimle Başınız dan geçen olayı paylastiniz teşekkür ederim çok haklısınız

Siz çocuk olabilirsiniz ama karşınızda çocuk yok. Dolayısıyla bu "üstüne cuk diye aldın" diye kıvırmaları bırakın lütfen, sözkonusu mesajınızın benimkine cevaben olduğu zaten ortada. Bir laf ediyorsanız arkasında durun, yok sonradan böyle "ay alındın mı" diye kıvıracaksanız hiç etmeyin :)

Olay hakkında mantıklı bulduğunuz yorumumu da doğru anlamamışsınız, bu mesajınızda belli oluyor.

İstediğiniz gibi konuşabilirsiniz, yaşınız gereği saygısızlığı, seviyesizliği "ay ne güzel cevap verdim" diye görüyor olabilirsiniz, normaldir.

Her neyse, size iyi geceler.

Senin eleştirilerini ciddiye alacak değilim tabikide dalga geçicem güldüm yemin ederim ahahaja

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…