İyi günler arkadaşlar.Evliliğmle ilgili bir derdimi anltmak istiyorum.Sizin fikirleriniz benim için önemli.şimdi ben 5yıllık evliyim eşimin ailesiyle dubleks evde yaşıyoruz.1ci kat onların 2ci kat bizim yemek içmek herşeyimiz ayrı.şimdi sorun şu ki benim ailem hiç bize gelmiyor.geldiklerinde rahat olamıyorlar.gelseler bile resmi yani çok sıkılıyorlar eşimin aileside yanımızda olduğu için.fakat eşimin kardeşleri haftada 2-3gün bizdeler her hafta çay sofrası açmam lazım kekler börekler bu artık bir görev gibi oldu her hafta böyle biz onlarda onlar bizde çay sofraları kuruluyor.problem şu ki Ben rahatsız oluyorum kendimi değersiz hiss ediyorum neden benim ailem de istediğim gibi evime gelemiyor.eşimde hiç davet etmiyor yada teklif ede bilir mesela kendi kardeşlerini davet ettiği gibi ama etmiyor.zaten ailesiyle bir evde yaşıyoruz.onların bu kadar içli
Dışlı olmaları ama benim ailemin evime onlar kadar rahat gelmemeleri beni çok kırıyor.nerdeyse eşimin kardeşleriyle hergün görüşüyoruz onlr bize geliyor biz onlara gidiyoruz.görümcem ayrı yaşadığı için annesi babası kardeşleri her hafta rahat rahat gidiyor evlerine çok samimi kendi evleri gibi oturuyorlar eğleniyorlar gerçekten çok imreniyorum