Sizin fikirlerinizi alayım?

Kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum.kendime soruyorum günlerce,acaba yanlış mı düşünüyorum .çok mu kıskancım ? Yaptığım yanlış mı diye ama İnanın bütün sorularım cevapsız kalıyor ben çok duygusal bir insanım ve kabul etmeliyim ki fazlasıyla takıntılıyım ve şunu da belirtmeliyim ki inanç yönünden de zayıfım belki diyorum kadere inansam bu kadar üzülmem herşeyin ama herşeyin kendi elimizde ve isteklerimizle olabileceğini düşünüyorum daha önceki konularım da fazlasıyla bahsetmiştim sevgilimden şimdi ki derdim ise arkdaşımın durumuna karşı sevgilime olan tutumum aşağıda anlatacaklarıma karşılık sevgilimle sürekli kavga ediyorum ve o da bana sen bu şekilde devam ettiğin sürece mutlu olamazsın diyor haklı mı acaba ? Arkadaşım diyorum ama sözde arkadaş kaç tane kazığını yedim bu zamana kadar bir yılda yirmi erkekle beraber olmuştur gezdi tozdu yedi içti hayatına baktı en son birisi geldi buna sırılsıklam aşık oldu ya da bana öyle geliyor ağzının içine bakıyor bir ay dolmadan nişanlandılar ve ben bu kızın bunları hakettiğini düşünmüyorum evet kıskanıyorum ve asıl sorum ise bir ay gibi kısa bir sürede insan evlenmeye karar verir mi ya da ben kıskandığım için mi böyle düşünüyorum sizlerle paylaşmak istedim
Kısaca size ne arkadaşınızın özel hayatından? Aynı zamanda istediği ile istediğini yapar bu şekilde yadırgamamak lazım.
kıskançlığınız bu boyuttaysa destek almalısınız bence.

evli 2 cocuk annesi bir kadinim. benim yaram senin gibi namus bekcilerinin bu ulkede var olmasi ile ilgili. kimin kiminle gezdiginin ne kadar erkekle ciktiginin cetelesini tutan kendine is donunce cirkinlesen cirkeflesenlerle yaram var.
bak ne de mukemmelsin.hemen bana da namus bekciligi yapiyorsun yaran var diyerek. bak ben yine ozetliyorum anlayabilir misin bilmiyorum ama Sana ne?
Off aynen SENDEN banane kimsin ki kimle ne yaparsan yap beni ne ilgilendiriyor normal hayatına dönebilirsin bb

Kız gezip tozup başkalarıyla çıkınca aşkı ve huzuru haketmiyor mu oluyor şimdi?
İstediğini yapar istediyle gezer tozar hayatını yaşar. Oh etmiş. Kimseyi de zerre ilgilendirmez.
Sizin onun adına mutlu olmanız gerekirken kusura bakmayın fesatlık yapıyorsunuz.
Gerçekten bu kafayla siz hayatta mutlu olamazsınız.
Milletin mutluluğuna, hayatına harcadığınız mesaiyi kendinize harcayın.
O zaman daha huzurlu olursunuz.
Sanırım hiç hoşlanmadığım, mahalle apt önünde çekirdek çitleyip gelen geçenin dedikodusunu yapan
insanlardansınız. Sizi birilerinin kendinize getirmeye ihtiyacınız var.

Kız gezip tozup başkalarıyla çıkınca aşkı ve huzuru haketmiyor mu oluyor şimdi?
İstediğini yapar istediyle gezer tozar hayatını yaşar. Oh etmiş. Kimseyi de zerre ilgilendirmez.
Sizin onun adına mutlu olmanız gerekirken kusura bakmayın fesatlık yapıyorsunuz.
Gerçekten bu kafayla siz hayatta mutlu olamazsınız.
Milletin mutluluğuna, hayatına harcadığınız mesaiyi kendinize harcayın.
O zaman daha huzurlu olursunuz.
Sanırım hiç hoşlanmadığım, mahalle apt önünde çekirdek çitleyip gelen geçenin dedikodusunu yapan
insanlardansınız. Sizi birilerinin kendinize getirmeye ihtiyacınız var.
Ben yeterince kendimdeyim herkes kendisine baksın

Seni ilgilendiren bir durum yok, erkek arkadaşınla bile oturdun bunu mu konuştun? Pes
Sen kendi ilişkine bak yaa, isteyen istediği sayıda insanla beraber olur kişiler bekar olduktan sonra sana ne bana ne, 50 kişiyle gezer 51.doğru kişidir yıldırım nikahıyla da evlenebilir

Bu tip habis duygular kimseye değil sana zarar verir önce ruhun sonra dışın çürür

Kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilemiyorum.kendime soruyorum günlerce,acaba yanlış mı düşünüyorum .çok mu kıskancım ? Yaptığım yanlış mı diye ama İnanın bütün sorularım cevapsız kalıyor ben çok duygusal bir insanım ve kabul etmeliyim ki fazlasıyla takıntılıyım ve şunu da belirtmeliyim ki inanç yönünden de zayıfım belki diyorum kadere inansam bu kadar üzülmem herşeyin ama herşeyin kendi elimizde ve isteklerimizle olabileceğini düşünüyorum daha önceki konularım da fazlasıyla bahsetmiştim sevgilimden şimdi ki derdim ise arkdaşımın durumuna karşı sevgilime olan tutumum aşağıda anlatacaklarıma karşılık sevgilimle sürekli kavga ediyorum ve o da bana sen bu şekilde devam ettiğin sürece mutlu olamazsın diyor haklı mı acaba ? Arkadaşım diyorum ama sözde arkadaş kaç tane kazığını yedim bu zamana kadar bir yılda yirmi erkekle beraber olmuştur gezdi tozdu yedi içti hayatına baktı en son birisi geldi buna sırılsıklam aşık oldu ya da bana öyle geliyor ağzının içine bakıyor bir ay dolmadan nişanlandılar ve ben bu kızın bunları hakettiğini düşünmüyorum evet kıskanıyorum ve asıl sorum ise bir ay gibi kısa bir sürede insan evlenmeye karar verir mi ya da ben kıskandığım için mi böyle düşünüyorum sizlerle paylaşmak istedim
Başkalarının hayatını bir kenara bırakıp kendinize odaklanmayı düşünmez misiniz? Adalet tanrıcası falan mısınız, nereden bileceksiniz kimin neyi hakedip neyi haketmediğini?

Back
X