• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin fikriniz nedir?

Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
O donem 33 yasinda bir adamin 15 yasinda bir kiz cocuguna asik olmasi sapiklik zaten. Adamin karakteri daha burada belirti veriyorda maalesef siz anlayamamissiniz... Adam bildiginiz pedofili hastasi..

Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.

15 yaşında bir kıza aşık olup, bunu da 10 yıl içinde tutan adam ağır sapıktır, pedofilidir
İntikam alacağım diye daha çok zarar verirsin kendine, uzak dur

Adam büyümeni beklemeye başladığı ilk anda 33 yaşında sen 15. Adam pedofili yada seni kandırmış 10 yıldır istiyorum hikayesini.
Yakın tanıdığınız bu adam maalesef genç bir kızla ilişki sürüp işine gelmeyince kaçıp gitmiş. Ondan bir cacık olmaz. Sana aşık falanda değildir.
Ardına bakma. Ne intikamı? Hayatının kalanından bir saniye bile kaçırma böyle adamlar için.

Birkaç küçük tartışma dediğin,başka bir erkeğin sana hediye göndermesi değilmiydi.Sitem dediğin ağır ithamlar değilmiydi.Yeni sevgilin yokmuydu senin.

Ne işin var 18 yaş büyük adamla.Hemde sen 15 yaşındayken aşık olmuşmuş.Hiç mi mantıklı düşünemiyorsun allasen.

O seni beklemiş ya,sen de bekle bir 30 sene.Yalvarmak için olmasa da yaşlılıktan ayaklarına kapanır.Şunun şurasında ne kaldı.Gençliğini yediğin insana bak yahu.

Adam 33 yaşındayken 15 yaşındaki bir kıza nasıl aşık olmuş ya?
10 yıl büyümesini beklemek de neymiş?
43 yaşına kadar evlenmemiş mi?
bu kadar körü körüne aşık bir adamsa bir kaç küçük tartışmayla niye ortadan kayboluyor?
hadi gitti sonra neden dönüyor?
kafamda deli sorular..

:kusmuk:en 15 yaşındayken sana 35 yaşında adam aşık mı olmuş sapıklıktan başka birşey değil :KK12:
Baban yaşında adamla aşk yaşamak yorum yok intikam falan geç bunları belliki geri dönsün istiyorsun

Son düzenleme:
gece gündüz birlikteydik ama birlikte uyuyup uyanıyorduk çok aşıktık
Birlikte uyuyup birlikte uyanıyorsanız ve birden ortadan kayboluyorsa , sıkılmış ,kendine birlikte uyuyup uyanacağı yeni birini bulmuştur ..

Hangi intikamdan bahsediyorsun ? Adam baban yaşında ..

25 yaşımda bana aşık olacak olsa neyse de beni 15 yaşımda sevecek aşık olacak buyumeni bekledim diyecek korkarım ben o adamdan be.benim gözümde iyi bir izlenimi olmaz.öyle bişey yasadıysam da intikam almam.umursamamak görmezden gelmek en iyisi

Aynen sapık

yaş 25 3 yıllık ilişki.
25-3=22 yaşında ilişkiniz başladı.
adam 40 yaşındaymış.
10 yıldır sana aşıkmış.

yani;
22-10=12 senin yaşın.
40-10=30 adamın yaşı.

alkol vb bir sürü kötü huyu var ama en önemlisi PEDOFİL.

Senin yaşadığın da Stockholm Sendrom.

intikamı boşver. git tedavi ol.

Back
X