- 15 Nisan 2017
- 215
- 377
- 33
- 30
- Konu Sahibi filizada6798
Ciddi ciddi intikam almayı mı düşünüyorsunuz? Böyle pislik bir pedofili için hem de. Midem bulandı 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O donem 33 yasinda bir adamin 15 yasinda bir kiz cocuguna asik olmasi sapiklik zaten. Adamin karakteri daha burada belirti veriyorda maalesef siz anlayamamissiniz... Adam bildiginiz pedofili hastasi..Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
Birkaç küçük tartışma dediğin,başka bir erkeğin sana hediye göndermesi değilmiydi.Sitem dediğin ağır ithamlar değilmiydi.Yeni sevgilin yokmuydu senin.Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
25 yaşındasınız
adam 43 yaşında
size olan aşkını on yıl sonra anlatıyor
Hangi konu oDün de aynı konuyu açmıştınız.
Bugün hediye kısmı yazılmamış
Yarın adam 30 yaşına iner !?
Sevdiğin adam Pedofili !!!
Önce bunu kabul etmekle başla![]()
Dün konu açmıştı konu sahibiHangi konu o
Pedofili sapık derimadam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor.
Birlikte uyuyup birlikte uyanıyorsanız ve birden ortadan kayboluyorsa , sıkılmış ,kendine birlikte uyuyup uyanacağı yeni birini bulmuştur ..gece gündüz birlikteydik ama birlikte uyuyup uyanıyorduk çok aşıktık
25 yaşımda bana aşık olacak olsa neyse de beni 15 yaşımda sevecek aşık olacak buyumeni bekledim diyecek korkarım ben o adamdan be.benim gözümde iyi bir izlenimi olmaz.öyle bişey yasadıysam da intikam almam.umursamamak görmezden gelmek en iyisi
en 15 yaşındayken sana 35 yaşında adam aşık mı olmuş sapıklıktan başka birşey değil
Baban yaşında adamla aşk yaşamak yorum yok inikam falan geç bunları belliki geri dönsün istiyorsun
yaş 25 3 yıllık ilişki.Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.