- 27 Kasım 2017
- 189
- 184
- 18
- Konu Sahibi filizada6798
-
Sizi alkişliyorum kamu spotu hanımbize komik gelemedi malasef burada çoook komik şeyler gördük ama bu başka he pedofili malasef ki sapıklar ve bunu normal şaşrmadan karşılayan hata sizin gbi komik bulan zihniyetler oldukça tvde daha çok çıkacak ve bu hastalık yada insani olmayan şeyin adını herkes malasefki öğrenecek
Çünkü daha düne kadar ne olduğunu bilmiyordunuz şimdi ise sankiNeden pedofili demiyorsunuz peki ?
Veya neden pedofili denmesi komik geliyor size ?
Tabiki normal bişey değil ama herkezin pedofili demesi komik geldi sadece
Sizi alkişliyorum kamu spotu hanım
Beni çok güzel kınadınız
Çünkü daha düne kadar ne olduğunu bilmiyordunuz şimdi ise sanki
çok bilgili ,eğitimli insanlarmişsiniz gibi bi imaj vermeye çalışıyorsunuz
Siz benim bu soylediklerimden pedofili nin anlamını bilmedigimi mi çikardinizseyredin bence belki birkaç birşey öğrenirsiniz kamu spotu nedir ya :))) pedofili nedir bilmiyosun ama kamu spotu diyebiliyosun tebrikler kamu spotundan başlayın öğrenmeye
Güle güleOo haklısın,özür dilerim,hemen mağarama döneyim ben.
pedofiliyi bilecek ve ne kadar kötü birşey olduğunu anlayacak kadar eğitimimiz ve algımız var ama sizin algı problenizin olduğu çok belii pedofiliyi normal ve komik buluorsunz herkes söylemişSiz benim bu soylediklerimden pedofili nin anlamını bilmedigimi mi çikardiniz
Çünkü daha düne kadar ne olduğunu bilmiyordunuz şimdi ise sanki
çok bilgili ,eğitimli insanlarmişsiniz gibi bi imaj vermeye çalışıyorsunuz
Konuyu tekrar okurmusunuz :))ilişki 3 yıllık.
kız 22 yaşındayken başlamış.
10 yıldır aşıksa 12 yaşında başlamış olur.
sapık uyar mı?Tabiki normal bişey değil ama herkezin pedofili demesi komik geldi sadece
o uymadı.Size öneride bulunmak haddime değil ama ben kart horoz derdim heralde
"size olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor"Konuyu tekrar okurmusunuz :))
Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?