- 13 Aralık 2017
- 7
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi filizada6798
-
uzak dururdum sadece . intikam olayini dusunmezdim hicDüşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
böyle söylemeyin bana plan fikri verin lütfenuzak dururdum sadece . intikam olayini dusunmezdim hic
dünde aynı konuyu açtınız pedofili bir adama aşıksın öylemi sen daha 15 yaşındayken sana aşık olmuş 30 yaşüstü birisi bu gün daha beter sıvamışsın allah akıl ve ahlak versin size başka denecek birşey yokDüşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
gece gündüz birlikteydik ama birlikte uyuyup uyanıyorduk çok aşıktık
3 Yıl boyunca benımle takıldıgını düşünürdümDüşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?