sizin fikriniz nedir?

filizada6798

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2017
7
0
1
33
Düşünün 25 yaşındasınız asla aklınıza bile gelmezken aniden yakın bi tanıdığınız size aşık oluyor siz de ona ama adam 43 yaşındasize olan aşkını on yıl sonra anlatıyor sırf büyümenizi bekliyor sonra karşınıza çıkıp seni seviyorum diyor. Sizde o adama inanıyorsunuz bağlanıyorsunuz her şeyiniz o oluyor birbirinize deli gibi aşık oluyosunuz. 3 yıl boyunca her anınız birlikte geçiyor her saniyeniz çok mutlu oluyor. Sonra bi kaç küçük tartışmada sizin için ölüp biten adam çekip gidiyor başka şehire size onca hayal kurduran sizi kendine bağlayan adam yok oluyor aradan 6 ay geçiyor aniden karşınıza çıkıyor size binbir türlü sitem ediyor siz olsaydınız nasıl bir intikam alırdınız ? Ben onunla yalnız bi yerde kalıp ağzıma geleni saymak bağırmak çağırmak yada çok farklı bir intikam almak istiyorum ayaklarıma kapansın istiyorum lütfen boşver demeden akıl verin bir plan söyleyin.

uzak dururdum sadece . intikam olayini dusunmezdim hic

dünde aynı konuyu açtınız pedofili bir adama aşıksın öylemi sen daha 15 yaşındayken sana aşık olmuş 30 yaşüstü birisi bu gün daha beter sıvamışsın allah akıl ve ahlak versin size başka denecek birşey yok

Bir saniye siz 15 yaşındayken mi aşık (!) olmuş ? Ne intikamı ya,kurtulduğunuza sevinin,uzak durun bu adamdan !

Sen bu konuyu dün de açmıştın, ama sonra sevgili olduğun kişinin hediye gönderdiğini falan atlamışsın????

3 Yıl boyunca benımle takıldıgını düşünürdüm
aranızdaki yaş farkı cok fazla
adam kurttur
siz se oldukça toy
verin yolu gitsin
43 yasında baban yasında adamla en ayapcaksın delirdin mi?
adam senın tazeliğinden , saflığından yararlanıyordur bariz belli

Hanımefendi dün açtınız ya aynı konuyu neden tekrar açıyorsunuz ki oradan tepki aldınız resmen takıntı haline getirmişsiniz bitmiş gitmiş ne planı ne geri döndürmesi 43 yaşında adam bir de.

Hem sevgiliniz vardı sizi görmüştü bitirmişti. dün geri gelmiyor aramıyor sormuyor diyordunuz ne ara gelip af diledi sizden? adamın sizi arayıp sorduğu falan yok hem 1o yıl önce 15 yaşında mı aşık olmuş dün bunu dememiştiniz aklınıza başııza toplayın bece ne bu takıntı Allah aşkına aynı konuları açmayın tekrar tekrar bence psikoloğa gidin.

Son düzenleme:
Bu konunun bi değişik şeklini yazmamıştınız mı dün zaten, biri hediye göndermiş yanlış anlamış şu bu, sizin sevgilinizde var şuan hali hazırda zaten daha ne intikamından bahsediyorsunuz.Ayrıca adam 35 ve üstüyken 15 yaşındaki çocuğa aşık olup büyümesini beklemek nedir resmen pedofiliymiş.Arkanıza bakmadan kaçıp tüm iletişim yollarını kapatacağınıza hala umut bekliyorsunuz bu sapıktan.

Ben 15 yasindayken bana asik olan adam pedofilidir. İntikam plani anca soyup ciplak sekilde sokaga salmak olur nabacam baska? Allah akil fikir versin size de boyle bir sapikla ask yasadim diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…