- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi filizada6798
-
25 yaşımda bana aşık olacak olsa neyse de beni 15 yaşımda sevecek aşık olacak buyumeni bekledim diyecek korkarım ben o adamdan be.benim gözümde iyi bir izlenimi olmaz.öyle bişey yasadıysam da intikam almam.umursamamak görmezden gelmek en iyisi
dünde aynı konuyu açtınız pedofili bir adama aşıksın öylemi sen daha 15 yaşındayken sana aşık olmuş 30 yaşüstü birisi bu gün daha beter sıvamışsın allah akıl ve ahlak versin size başka denecek birşey yok
O donem 33 yasinda bir adamin 15 yasinda bir kiz cocuguna asik olmasi sapiklik zaten. Adamin karakteri daha burada belirti veriyorda maalesef siz anlayamamissiniz... Adam bildiginiz pedofili hastasi..
Adam büyümeni beklemeye başladığı ilk anda 33 yaşında sen 15. Adam pedofili yada seni kandırmış 10 yıldır istiyorum hikayesini.
Yakın tanıdığınız bu adam maalesef genç bir kızla ilişki sürüp işine gelmeyince kaçıp gitmiş. Ondan bir cacık olmaz. Sana aşık falanda değildir.
Ardına bakma. Ne intikamı? Hayatının kalanından bir saniye bile kaçırma böyle adamlar için.
Birkaç küçük tartışma dediğin,başka bir erkeğin sana hediye göndermesi değilmiydi.Sitem dediğin ağır ithamlar değilmiydi.Yeni sevgilin yokmuydu senin.
Ne işin var 18 yaş büyük adamla.Hemde sen 15 yaşındayken aşık olmuşmuş.Hiç mi mantıklı düşünemiyorsun allasen.
O seni beklemiş ya,sen de bekle bir 30 sene.Yalvarmak için olmasa da yaşlılıktan ayaklarına kapanır.Şunun şurasında ne kaldı.Gençliğini yediğin insana bak yahu.
25-10 : 15
43-10: 33
nereye kusuyoduk?
ilişki 3 yıl önce başlamış filiz 22 yaşındayken.
10 yıl beklediğine göre, kız 12 yaşındaydı.
gece gündüz birlikteydik ama birlikte uyuyup uyanıyorduk çok aşıktık
Kiz 25 yasinda su anda 10 yildir asikmis adam. 15 yasindaki kiza asik olmus.ilişki 3 yıl önce başlamış filiz 22 yaşındayken.
ilişki 3 yıllık.Kiz 25 yasinda su anda 10 yildir asikmis adam. 15 yasindaki kiza asik olmus.
Ona dikkat etmemiştim.bu daha korkunçilişki 3 yıl önce başlamış filiz 22 yaşındayken.
gercekmi acaba insan olabileceğini bile düşünemiyorilişki 3 yıl önce başlamış filiz 22 yaşındayken.
asıl dehşet 6 aydır ayrı olmaları.gercekmi acaba insan olabileceğini bile düşünemiyor
Adamı şikayet edeceğine sarılıp yatmış.Ne feci.ilişki 3 yıl önce başlamış filiz 22 yaşındayken.
Tabiki normal bişey değil ama herkezin pedofili demesi komik geldi sadece
bize komik gelemedi malasef burada çoook komik şeyler gördük ama bu başka he pedofili malasef ki sapıklar ve bunu normal şaşrmadan karşılayan hata sizin gbi komik bulan zihniyetler oldukça tvde daha çok çıkacak ve bu hastalık yada insani olmayan şeyin adını herkes malasefki öğrenecekTabiki normal bişey değil ama herkezin pedofili demesi komik geldi sadece
Size öneride bulunmak haddime değil ama ben kart horoz derdim heraldeNe diyelim peki siz ne önerirsiniz ?
Size öneride bulunmak haddime değil ama ben kart horoz derdim heralde
Tam bir uzman olmuş toplumumuz daha düne kadar söylemeyi bile bilmiyenler şimdi pedofili teşhisi koyar olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?