sizin icin belki kucuk ama benim icin artik buyuk bi sorun

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Kizlar 24 yasima geldim hala igneden korkarim igne hazirlanirken bile elim ayagim titrer kendimi bildim bileli acile gitmem sonunun igne olcagini bildigim icin gitmem ailem kucuken goturdulersde hatirlamiyorum
igneden korkan benjm gibi doktorlarla anlasma yapan varmidir ? Ve onemlisi bu korkuyu asanlar nasil astiniz psikiyatr yardimi almadan ben psikytr yardimi istemiyorum kendim asmak istiyorum bi gun igne olmak zorunda olursam ne yaparim bilmiyorm
kendimi nasil duzelticem hic cesaretim yok ne olur banada bi care evliyim ama hala korkuyom esimde korkar ama pasa pasa igne olur hic tepki vermez ben cocukla gibi aglamaktan korkuyorm ilerde
nasil astiniz bu sorunu yaa

Çok korkarım. Annem hâlâ iğne yapılırken "geçti kızım" diyorsa kan alınırken "o tarafa bakma" diyorsa e vardır bir gariplik.

Kan aldirmakl hic sorunum yok hatta bagislmisligim bile vardir ama kalcadan koldn bi nebze daynbilirim die thmin ediyorum ama tahmin sadece

Benim eşim bayılıyor sen ne diyorsun. Koskoca adam iğneyi gördümü küt yerde. Ayıltıp yapıyorlar yine. Yani o iğnenin yapılması gerekiyorsa yapılacak. Sen ağlasan da, bağırsan da yapılıyor merak etme. Kendini sıkarsan acır, bunu getir aklına.

Of of hic cesaretm yok bu konuda herkes oyle dio eli hafif gibi kavramlari ne anlama gelr anlatsalarda anlamam yassamadigim icin igne korkumu asmak en buyk cabam utaniyorm bu yasta

Bana penisilin vurulacakti. Cok hastalanmistim. 10 tane penisilin yazmisti doktor. Igneden korkmam ama penisilini öyle bir anlatmislardi ki, doktorun odasinda hastanin cikmasini bile beklemeden küt bayilmistim. Tir tir titriyordum korkudan. Aslinda korkularimiz hep insanlarin anlatislarindan kaynaklaniyor. Kalcadan korkmanizin sebebi de görmüyor olusunuz. Ben dd gormedigim zaman korkarim. Koluma yapilirken bakarim, bakmazsam korkarim. Valla bu korku nasil asilir bilmem ama mecbur o igne yapilacak. Başka da caresi yok...

Çok OTE="delimideli, post: 36884442, member: 503262"]Valla gerekirse oyle olcaj ama ilk once boyle deniyorm tecrubelileri dnlemek.istdim[/QUOTE]
Yaşi çok büyük hastalarda geliyor ki ben agiz icine iğne yapiyorum kendisi görmüyor bile ama korkan korkuyor..

Çok OTE="delimideli, post: 36884442, member: 503262"]Valla gerekirse oyle olcaj ama ilk once boyle deniyorm tecrubelileri dnlemek.istdim
Yaşi çok büyük hastalarda geliyor ki ben agiz icine iğne yapiyorum kendisi görmüyor bile ama korkan korkuyor..[/QUOTE]
Nerden gwldi bu korky bilmiim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…