sizin icin belki kucuk ama benim icin artik buyuk bi sorun

iğneyi gördüğüm an avuç içlerim terlemeye ayaklarım buz gibi olmaya başlıyor. . acımıyor aslında biliyorum ama yinede korkuyorum

İğneden küçükken ben de korkardım nedeni de zayıf bir bünyem vardı o zamanlar dr hep vitamin kan iğneleri verirdi mahallenin iğnecisi eve gelip vururdu artık bıkmıştım kaçardım görünce. Büyüyünce öyle çok fobim kalmadı ama yine de iğne deyince bir irkilirim yani ama kaçacak kadar titreyecek kadar değil de gerilirim işte. Ancak yaşadığım şeylerle bunu aştım çünkü bebek tedavisi gördüm ve bebek için o iğneden kaçan ben kendi ellerimle göbekten yaptım iğnelerimi hazırlayıp yumurta geliştiriciler aşılamada ayrı. Tüpte hem göbekten hem kalçadan yumurta geliştirici iğneler kullandım. Transfer oldu kan sulandırıcı ayrı, tutunması için ayrı iğneler vuruldum artık göbeğime iğne zor giriyordu semsert olmuştu morarmayan yer yoktu bir ay her gün vurulunca tabi geliştirmek için kullan transferden sonra sonucu alana kadar kullan hem ustası oldum hem de alıştım kan aldırmak zaten rutinim olmuştu. Öyle öyle aştım ama damar yolu açılırsa işte o zaman tırsıyorum yani ama birkaç saniyelik bir şey kasmayın ve tam tersine bakmamazlık etmeyin bakın çünkü ne zaman vuracağını görmediğiniz için vurulunca irkiliyorsunuz bakarsınız vurduğunu gördüğünüz için hazırlarsınız kendiniz derin bir nefes tamam. Allah hastalık vermesin benim gibi vurulmak zorunda kalmayın.

Amin bizimde cocugumz olmuyor en cokta bu surecler basima gelirse diye cok kirkuyorm damar yolu acmalarinda alistim 2hafta hastanede yatmstm yeni evliyken
ama igne olamiyom tup bebek falab olunca ne yapcm die dusunmeye basladim

Kan aldirmakl hic sorunum yok hatta bagislmisligim bile vardir ama kalcadan koldn bi nebze daynbilirim die thmin ediyorum ama tahmin sadece

Nasıl yaptıramadın en basitinden evililik için kan vermek gerekiyor. Ben onu verirken adamlara rüşvet bile teklif ettim. Uygun bir ücret karşılığı kan vermiş gibi göstersek diye. Espri yaptım sandılar ama aslında ciddiydim yani.
Sonra hamilelikte paso kan veriyorsun bildiğim. Kedi tırmaladı geçen tetenoz aşısı yaptırmak zorunda kaldım ama bet beniz gitti. Evde 2 gün ben kan vermicem işte banane diye terör estiririm ben. Ama seve seve o iğne yapılacak. En basitinden hiç mi diş tedavisi olmadın. Yani iğne yaptırmadım bana imkansız bir cümle gibi geliyor.

Bende korkuyorum iğneden elimde değil.
Küçükken hastaneden kaçmıştım tam iğne vurulacakken.Temizlikçiler annem herkes peşimden koştu.Yakaladılar tabi vurdular totoma iğneyi.

Oldum dis tedavisi ama taaa 18 yasimda rusvetle babamsac boytmamiza izin vermrzdi zavalali babam gidiyim diyr tamam dedi ozel doktora gittik dolgu icin
doktoru biktirdim nerdeyse birakcakti tedaviyi babamlar israrci oldu devam etti
bi igne yapmasi icin 45dk bekledi sadecd
o da yarisinu yapabldi babam tutmustu enistem flan zorla yani ama acir hala sprey bile siktrmstim ignedn oncr hissetmiim die ama aglamistim cok fena
of of simdide gitsem bi dis cektrmem cekilcek disim var hatta yarm disim var kirildi curudu ama cok sukur agirmiyo
korkudan gidemiomsprey sktrp yarisini basta yarisini tedavi ortasinda yaptiriyim

Dünya kadar iğne, serum, aşı yapılmıştır hala ödüm kopar, üstelik annem hemşire, Hasta olduğumda ağrıya, işkenceye dayanamayıp paşa paşa kendim gidip yatıyorum önüne, malum haplar o kadar hızlı etki etmiyor. İğne yapıldıktan sonrada "aa hiç acımadı ki boşuna stres yapmışım" diyorum. Ama bir sonrakinde yine aynı stres. İğne olayı benim için kısır döngü yani

Ayyy, olmaz ama ayıltmadan yaptırmayı, önersen. Hazır bayılmışken, hiç hissetmese...

Maşallah demek ki öyle ciddi hastalıklarınız olmamış. Ben artık bir dönem iğne manyağı olmuştum çocukken çok korkardım ama nelere alışmıyor ki insan.
İğne sanırım en son korkulacak şey hayatta. tabiii normal iğneden bahsediyorum. Spinal anestezi Allah bir daha yaşatmasın diyorum

Bende korkuyordum sizin gibi iğneden sonra 3 yıl üst üste faranjit oldum antibiyotik boğaz gargarası ile atlattım derken geçen yıl kronikleştiğini söyledi Dr ve bu sene üst üste 4 kez faranjit oldum 2 ay ara ile ve öyle çok iğne yedim ki artık korku falan kalmadı .. Demek istediğim korkunla çok farzla yüzleşirseniz korku falan kalmıyor Tabiki Allah seni hastalıktan kazadan beladan korusun

Gecenin üçü. Öğrencilik zamanlarimiz. Su anki eşimin atesi 39.5 olunca acile götürdüm. Bütün parami taksiye verdim. Iceri girdik agri kesici ateş düşürücü igne yapalım geçer dedi doktor. Benm paşam doktora bir baktı. İçim acidi. Ya hap falan alsam dedi. Doktor siz bilirsiniz dedi. Nöbetçi eczane şehrin öbür ucunda ve cebimizde sadece geri dönüş için taksi parası var. Yalvariorun ya canm bicik iğne die. O koca adam nasıl kaçıyor hastaneden bi görseniz. Sonuç ikna ettim mecbur igne yaptirdik ama bana sorun yani:-D:-D bu korku başkadır degismez.
Bende cok korkardim. Lisedeyken bir rahatsizligim yüzünden bi bucuk ay hastanede kaldım. O kadar cok iğne oldum serum yedimki simdi alismisim:-D:-D

Allah hastalık vermesin.. Bende korkarım .. hatta iğne ve kan görünce Bayılan biri erkek diğeri dışı iki arkadaşım var..
dişimi cektirmem gerekirken iğne fobisi yüzünden apse cenede çok büyüdü ve artık konusamaz hâle geldim paşa paşa gittim doktora ve kendi kendime teslim oldum o diilde söyle düşünün belki hafifletir bir gün anne olacaksınız ve o küçük melek için bir sürü acıya katlanacaksiniz. . o minik için sağlıklı olmanız gerek.. ve bu korku yüzünden hastalıkları ertelememek. . iğne bunun binde biri.. içinizi ferahlattin..

evet cnm ciddi bi hastalik gecirmedm evet
insl bndr alisirim artik

Herkes acisi saniyeler dio ama ne biliyim hastamede rezil olmak ve o gordugumdeki korkuyu atmak of if cojk zor ya

Igne girmeden once bende tedirgin oluyorum ama acimicagini biliyorum girince rahatliyorum bitiyor herseferinde
Gercekten acimiyormu ya kimisi aciyo faln eli agirsa hepten bittin diip duruyo of if bazen diom ki alistirmk icin doktora gidersem igne istiyim ama ya yaptiramazsam ilk ignemdr kendi kendimi sakt birakiraam cocuklardan farkm kalmaz biliyorm bunu ama hastanye gittigimdr enjeksiyom bolumnde girmedigim halde elim ayagim titrio seslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…