sizin içinde dert mi?

korkulugunler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
67
2
86
Ankara
makyajsız özellikle göz kalemim olmadan kendimi hasta gibi hissediyorumçevrem beni göz kalemim olmadan görmemiştir öyle gören bikaç talihsizde aaa hastamısın nolduuu diye soruyor var mı benim gibi psikopatik deliii:44:

Surmesizde rahat edebiliyor ve hatta disarida cikabiliyorum.
Amaa surme ile cok daha rahat hissediyorum kendimi,
aynalarla daha barisik oluyorum.

hiç ilgisi yok bakımlı olmak her zaman iyidir..
ben 26 yaşında evlendim ..genç kızken makyajsız asla dışarı çıkmazdım..sanki film yıldızıyım beni görseler ne olur görmeseler ne olur makyajsız..ama evlendim 9 yıldır artık öyle değilim ama ozamanlarımı özlüyorum..

beyaz tenli olduğum için yüzümde renk menk yok. az da olsa bi makyaj yapmadan ben de hasta gibi görünüyorum. bi renk vermeden ben de dışarı çıkmam. niye taktın ki bu kadar :44:

ya nişanlım bile beni makyajsız görmedi amaa :18: evlenince nolcekk haliimm sabahın köründe kalkıp sürmelenmekte pek işime gelmiyo

Ruh gibi beyazım. Ciddi anlamda...
O yüzden kalem değilde, rimel sürmeden çıkmam. Bir de dudağıma nivea koruyucu sürerim renk gelir. Ama onu sürmüyorum çoğu zaman.
Ama rimelden vazgeçemem. Kirpiklerimi seviyorummm :)

bende süsü çok seviyorum elimde değil uyandığım gibi yaparım saçlarımı havaya göre yağmurluysa kıvırcık değilse düzleştiriyorum hergün çeşit çeşit allaklar parlatıcılar çok severim
doğuma giderken kuaförden çıktım gittim saçlarımı yaptırdım kirpik taktırdım full makyaj gören bi daha bakıyordu acaba düğüne mi hastaneye mi geldim die :))))

canım bak ben 26 yaşıma geldim ,14 yaşımdan beri sürmesiz gezmem. ve o zamandan bu zamana siyah kalemim olmadan çıkmamışımdır. bu hastalık mı diyorsan evet bu bir hastalık..ıssız bir adaya düşersen yanına ne alırsın diye sorsalar, ki sordular.. ayna , siyah gözkalemim ve haberleşme cihazı demişimdir..

Son düzenleme:

ayyyy amanınnn 26 yaşıma geliince ki halimi gördüm

çok hoşmuş yaaa

bende özceleri makyaj yapmadan dısarı cıkmazdım evde bıle aynaya bakmak ıstemezdım cunku gozum sureklı o makyajlı ınsanı arıyor.zamanla fondaten kullanıyorsam kullanmamaya basladım gozlerıme far kullanmamaya basladım sımdıde az gozlerımın ustune surerım altına bırsey surmem azda rımel.bence sende yavas yavas bu alıskanlıgından vazgecebılırsın.gercekten kotu bır duygu ınsanlar sankı hep sana bakıyormus gıbı gelıyor.aman zamanla aşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…