- Konu Sahibi korkulugunler
-
ya nişanlım bile beni makyajsız görmedi amaa :18: evlenince nolcekk haliimm sabahın köründe kalkıp sürmelenmekte pek işime gelmiyo
makyajsız olmak beni rahatsız etmez ama hafif bir makyaj kendimi daha iyi hissettiriyor tabi ki
ainen markete bile makyajsz gidemiyorum
ayyy ne marketiiii bildiğin balkona bile çıkmıyorum
makyajsız özellikle göz kalemim olmadan kendimi hasta gibi hissediyorumçevrem beni göz kalemim olmadan görmemiştir öyle gören bikaç talihsizde aaa hastamısın nolduuu diye soruyor var mı benim gibi psikopatik deliii:44:
canım bak ben 26 yaşıma geldim ,14 yaşımdan beri sürmesiz gezmem. ve o zamandan bu zamana siyah kalemim olmadan çıkmamışımdır. bu hastalık mı diyorsan evet bu bir hastalık..ıssız bir adaya düşersen yanına ne alırsın diye sorsalar, ki sordular.. ayna , siyah gözkalemim ve haberleşme cihazı demişimdir..
bende süsü çok seviyorum elimde değil uyandığım gibi yaparım saçlarımı havaya göre yağmurluysa kıvırcık değilse düzleştiriyorum hergün çeşit çeşit allaklar parlatıcılar çok severim
doğuma giderken kuaförden çıktım gittim saçlarımı yaptırdım kirpik taktırdım full makyaj gören bi daha bakıyordu acaba düğüne mi hastaneye mi geldim die :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?