- 6 Eylül 2021
- 595
- 1.128
- 43
- 29
- Konu Sahibi nazaarboncukk
-
Sorundan bağımsız olacak ama miras bölünmesin diye mi iki kardeş kuzenle evlendirildinizIyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat
Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?
Anne ve babamdan da hiç şiddet görmedim sürekli olan bir şey değilse anne babamı şikayet etmem ama eşimi şikayet ederim. Kendisi bu güne kadar bana sözlü ya da fiziksel bir şiddette bulunmadı ama eğer bulunursa kimseye boyun eğecek değilim başına gelecekleri az çok fragmanını yasatirim. Ki öyle beni çaresiz görmesin. Eğer bu sürekliyse sürüm sürüm surundururumIyi Akşamlar Hanimlar,
Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir
Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Ne nasıl ya:/sizin eşiniz sevişirken annenizi falan hayal eden alçak mıydı?
şikayetçi olun lütfen artık
Kimin kiminle ne akrabaligi oldugu,kimin kime hesap soracaği zerre umurumda olmaz!zira siddet siddettir ve suc ve ceza net olmalidir.Iyi Akşamlar Hanimlar,
▪ "eşim" kuzenim oliyor
Ne nasıl ya:/
Okudum maalesefaynen daha önce açtığı konuda yazıyor okuyun ağzınız açık kalsın
yok artık.bu sitede daha tuhaf duyacaklarım kalmadı demiştim ki varmışşKendi idrarınızı iciren bi kardes…
Sevisirken annenizi hayal eden bir eş şek oglu eş şek.
Allahım aklıma mukayyet ol.
Kurtulun bir an önce.
10 dk sonra tekrar odaya girdi ve bir bardakta kendi (affedersiniz) çişi vardi. Bu arada benim Nefes verme sikintim var, sadece agzimdan nefes alabiliyorum. Burnumu kapatip agzimi Ben Kapatiyordum ama nefes Alamiyor oldum bir zaman sonra.. agzimi acarken kendi çişini Bana içtirdi. Tabiki Olayin içinde bagirma ayaklarimla ittme vs olmustu..
Cinselikte beraber oldugumuzda Hep başkasini Hayal edip, benim Duymami istiyordu.
Ve Bu hayal etiği insanlar akrabalarimiz oliyor..kuzen, yenge, annem..
sizin eşiniz sevişirken annenizi falan hayal eden alçak mıydı?
şikayetçi olun lütfen artık
valla grup olayı bile bunun yanında masum kalıyor.kaynana kuzen nedir yahuu?sapık ötesi sapık o adamla açlıktan ölsem 1 gün yaşamazdımKıyametin batması yakın H Heytttt be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?