Sizin Karariniz ne olurdu?

nazaarboncukk

💙💙💙
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
595
1.128
43
29
Iyi Akşamlar Hanimlar,

Siz "Eşiniz'den", Anneniz ve Babanizdan Şiddete uğradiysaniz, Polise gidip Sikayet edermiydiniz?
Sadece "eş" te olabilir.. fakat

Bunlari göz önünde bulunduralim..
▪ Sikayet etmeden kendi Hayatima Adim atabilmek biraz zaman aliçak
▪ Sikayet edersem Ceza alinaçak
▪ Boşanma dilekçesini verdim, sikayetsiz uzun süreçek
▪Sikayet edersem ailem Benden Haberdar oluçak
▪ Sikayet edersem Polisin Güven altinda oluçam
▪ "eşim" kuzenim oliyor
▪ kiz kardeşim Kaynimla evli, sadece esime dava acarsam, eş ailesi aileme Hesap sorabilir

Kendim hiç Sağlikli Düşünüp bir Karar veremiyorum. Bide Viçdan var. Aklim cok karişik.
Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Son Durum Yorumda ( 7. Sayfa itibaren )

Son Durum:

Selam Hanimlar,

Son Gelişmeler..

▪Şikayet etim, haftalar önçe
▪Boşanma Davasi açtim
▪Yarin bir Iş Görüşmem var

▪Tüm Kayitlari yaptik (Sigorta, Şehir kayit, Uzaklaştirma, vs)

------------------------------------------------------------------

Son durum 10 Sayfa.

Son düzenleme:
İnsanları düşünme yerine bence biran önce kendinizi düşünmeye başlayın. Ben mutsuzsam eğer kız kardeşimin kiminle evli olduğu beni ırgalamaz. Kız kardeşimin evliliği bana mutluluk mu getirecek hayatıma yeni bir düzen mi yaratacak?

Sorundan bağımsız olacak ama miras bölünmesin diye mi iki kardeş kuzenle evlendirildiniz

Böyle birine ne vicdan yapıcam yaw.
Zaten başınıza en beteri gelmiş. Saniye düşünmeyin, hemen şikayetçi olun.
Şiddetin maalesef sonu olmadığı gibi hep daha kötüsü oluyor.
Geçen sefer konunuza yine yazmıştım. Bu adamla geçirilen her saliseye yazık. Hala kardeşim bilmem neyle evli diyorsunuz. Kendinize ne değer veriyor , ne düşünüyorsunuz. Gerçekten çok yazık…

Anne ve babamdan da hiç şiddet görmedim sürekli olan bir şey değilse anne babamı şikayet etmem ama eşimi şikayet ederim. Kendisi bu güne kadar bana sözlü ya da fiziksel bir şiddette bulunmadı ama eğer bulunursa kimseye boyun eğecek değilim başına gelecekleri az çok fragmanını yasatirim. Ki öyle beni çaresiz görmesin. Eğer bu sürekliyse sürüm sürüm surundururum

kız kardesınız kaynınızla evlı ya...
kardesınız kım bılır ne sıkıntılar yasıyordur ,belkıde sızınle aynı sorunları yasıyordur da sıze soyleyememıstır.
sıkayet edersenız belkı sızın sayenızde kardesınıze de guc gelır...

ben oncekı konuda cok kızmıstım sıze ...6 sene nasıl durdunuz, asla durmamanız susmamanız gereken seyler yasayıp neyı bekledınız dıye...
ama sımdı kendı hayatınıza adım atısınızı ,kendınızı kurtarısınızı ,kendınızı dusunmeye baslayısınızı gordum... gercekten tebrık ederım ıste sızde gormek ıstedıgımız seyler bu. oncelık her zaman sızsınız bu hayatda once sızın huzurunuz mutlulugunuz guvenlıgınız .

sıkayet edersem aılem benı ogrenır dedınız ya bosanma davası actınız zaten ogrenecek ? ben sızın yerınızde olsam bosanma davası ıle bırlıkte sıkayetımı de olustururum, kısı ceza aldıktan sonra bunu gozumle gordukten sonra yok olmusum gıbı hayat surerdim... o sızı bu bataklıga surukleyen aıle varlıgınızı bılmese daha mutlu olursunuz ,arkanızda kımseyı bırakmadan tek basınıza kendı hayat yolculugunuza cıkmanız sıze guc verecek, kangren parmakları kesıp atın artık kı o hastalık sızı ele gecırmesın zayıflatmasın

Kimin kiminle ne akrabaligi oldugu,kimin kime hesap soracaği zerre umurumda olmaz!zira siddet siddettir ve suc ve ceza net olmalidir.
Gerekeni yapin sikayet edin bosanın.

Malesef akraba evliliklerinde o zaten gidemez şekilde düşünüldüğü için kimi zaman psikolojik kimi zaman fiziksel kimi zamanda ekonomik şiddette maruz birakilabiliniyor.Severek evlenmediginizi varsayarsak aileniz duysun varsın olsun boşanacakmissiniz zaten şikayet etmezseniz ailenizde üzerinize gelebilir kız kardeşinizin evlilik hayatı nasıl peki bilginiz var mıdır?

Dünya üzerinde başka aile başka insan mı yoktu anlamadım. Siz de kardeşinizde kuzeninizle evlenmiş üstüne elti olmuşsunuz. Kardeşinizin evliliği kendini bağlar sizi değil. Ortada suç var elbette şikayetçi olmalısınız

Cinselikte beraber oldugumuzda Hep başkasini Hayal edip, benim Duymami istiyordu.
Ve Bu hayal etiği insanlar akrabalarimiz oliyor..kuzen, yenge, annem..

Kıyametin batması yakın H Heytttt be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…