Sizin Karariniz ne olurdu?

valla grup olayı bile bunun yanında masum kalıyor.kaynana kuzen nedir yahuu?sapık ötesi sapık o adamla açlıktan ölsem 1 gün yaşamazdım
Konu sahibi bunları ailesine annesine (cinsellik esnasında hayal ettiğini) söylemesine ragmen ailesi yine ağzını açmayan türden bosanmasını istemeyen türden. Bu sapkınlıklar bi kenara ailenin anormalliği daha bi sorun. Konu sahibinin hem ailesinden hemde koca (kuzeni oluyomus) kilometrelerce uzaklasıp izini yok etmesi gerekiyor. Konuları akıl alır gibi değil. Şüpheleniyorum fake olmasından

Neler yaşamışsiniz siz ya.
Keşke yalan olsa hepsi.
Siz var ya ne ailenizi ne o eski eşinizi gör.eyin.kacin kurtulun.
Ve kimden şiddet girdiyseniz şikayetçi olun.hepsi ceza alsın,uzaklaştırma alsınlar.
Siz kendinizi düşünün.kardesiniz kimle evliyse evli size kimse bakmamış ne yaparlarsa yapsınlar bosverin.
O eş olacak pislikten zaten adam çıkmaz aman sakın dönme geri.

palu ailesi gibi bişey sanki kendi aileniz de eşiniz de korkunç önceliğiniz kendinizi sağlama almak olsun. yurtdısındaydınız sanırım, devlet destek oluyordur diye düşünüyorum, kendi ailenizden de eşinizden de uzakta bir yerde yaşayın. hiçbiri sağlıklı değiller. öncelik kendiniz olmalı. diyelim şikayetçi oldunuz ve boşanıyorsunuz; kiminle yaşayacaksınız? tek başınıza yaşayacak maddi gucunuz var mı veya devlet desteği yetiyor mu? çalışıyor musunuz?

Şikayet edin.Size değer vermiyor siz neden onu dusunuyorsunuz

Benimde kız kardeşim kaynımla evli. Eşim bana şiddet uyguladıysa zaten ne bok oldugunu kendi ailesi biliyodur. Bu durumda neyin hesabını soracaklar?
Anında sikayet ederdim öyle bi adama adam denirse tabi ne vicdanını cekicem.
Şikayet edip ailemn evine giderdim.

eğer fake değilse bu adam kendi çocuklarına da cinsellik gözüyle bakar.adam dümdüz sapık çünkü.bir de adamı şikayet etsem mi diye soruyor?bu adamla yaşayan da normal değildir.çocukları varsa ellerinden alınmalı

Ensest egilimleri fanteziler ve arzular grubunda yer almaz. Bunlar düpedüz hastalık ve sapkınlık çok tehlikeli beyni kirlenmis antisosyal bir yaratık kategorisindeler. Su an cocukları yokmus, cocuk olursa bırak o gözle bakmayı her seyi yapabilecek türden.
Aklıma menendez iki erkek kardesler geldi. Babaları 12 yıl boyunca aynı evin icinde bu erkek cocuguna tüm seks, cinsel, fantezileri uyguluyor. Ve iki kardes dayanamayıp babalarını vuruyorlar. Mahkemede konusmalarını dinledim. Bu iki kardes babaları ne zaman abansa her seks esnasında babalarının uyguladıkları fantezilere ad koymuslar onları anlatıyorlardı. Anneleride bu durumu bilmelerine rağmen asla ağzını açmıyormus. Aile cok bilindik zengin babalarını gören önünü ilikleyen türden.

Konu sahibi oturmus hala ne yapacağını düsünüyor. O kadar yazdık cizdik.

sanki erkek kıtlığı var da hala bu adamın peşinde o zaman.çocuk da yokmuş kolayca boşanırsın .konu sahibinde de sorun var bu adamla devam etme niyetindeyse

sanki erkek kıtlığı var da hala bu adamın peşinde o zaman.çocuk da yokmuş kolayca boşanırsın .konu sahibinde de sorun var bu adamla devam etme niyetindeyse
Konularından cıkardığım su, ailesinden korkuyor aileyi bırakma reddetmeyle alakalı konuları mevcut. Aile bagnaz, yobaz ve sıg. Koca bir korku var. Sinsi sinsi kimse duymadan herseyi ayarlama yok olma pesinde. Sikayet edersem görürler mi duyarlar mu haberi olurlar mı diye korkuyor.

adam ensest. hem de kuzen evliliği. nerden baksan sapık herif kafayı yemiş
aynen.bu adam hep böyledir ki.evlenince sapık olmadı ya.belki de tüm ailede var bu tür adamlar ilişkiler bilemeyiz.konu sahibi asıl sapıklığa takılmalı ama o bambaşka şeyler peşinde.konu sahibinin ailesi ayrılmasını istemiyor.adam karıma niyetlenmiş demiyor damadına.aile zaten toksik

Kendinizi düşünün ve ona göre hareket edin

aaa yurtdışında mı bunları yaşıyormuş?ben de küçük bir doğu güneydoğu ilçesinde yol yordam bilmeyen bir kadının dramı sanmıştımm.yurtdışıysa ve bunları yaşıyorsa hiçççç üzülmedimmmm.tonla çare var orada.

o aileden yine iyi çıkmış valla kardeşinin idrarını içirdiği kısımda kaldım ben. sağlıklı düşünemediğinin farkında en azından

ailesinden kaynaklı bence şiddet göstermişler bastırmışlar hep muhtemelen

ailesinden kaynaklı bence şiddet göstermişler bastırmışlar hep muhtemelen
avrupada doğduysa buna asla inanmam.ilk giden türklerin çocukları baskılar görmüşler ama şu an 20 lerinde olan konu sahibi olamaz.seçenekleri tonla.devlete başvursa onları sınır dışı bile ederler.çözüm bulmak istememişş bence .anca sızlanmış ya da sakladığı söylemediği bir şeyler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…