Sizin Karariniz ne olurdu?

Bu tür şeylerden sınır dışı edildiğini bilmiyordum konu sahibi de öyle demiş, avrupa bir kere daha gözüme girdi ay ben inandım ya benim gördüğüm almancılar nası başardılarsa geri zihniyettelerdi hep. bizim lisemize gelmişti hatta bi kız çok şaşırmıştım düşünce yapısının öyle olmasına

Ben zaten Dava açarsam yurtdişinda kalma şansi yok, buna cok Seviniyorum.
Ama Ailemden Korkiyorum.
Yarin Poliste Rendevum var.
hah ben de onu yazdım yukarı da .yurtdışında kalamaz siz şikayetçi olursanız.buna engel olan aileye de ailem demezdim ben .sorun basit bir sorun değil.

Iyiki varsiniz, cok Haklisiniz. Kimsem yok ondan kimseye fikir alamiyorum.
Ailem zaten Beni silip atilar, neden hala Aileme kiyamiyorum? Diyelim Davayi onlara açmiyorum o Herife açiyorum, hala neden ailemi düşünüp " aaa Kayinbabam aileme Saldirir" ki zaten onlar türkiyede.

hah ben de onu yazdım yukarı da .yurtdışında kalamaz siz şikayetçi olursanız.buna engel olan aileye de ailem demezdim ben .sorun basit bir sorun değil.

Inanirmisiniz diyelim Dava actim. Ailem o Herif Burda kalmasi icin elinden geleni yaparlar, sigortali iş gerekirse Evlendirirler.

Ailemi cok iyi taniyorum.

sizin aileniz mi türkiyede kayınbabanız mı?orayı tam anlamadım.kayınbabaysa kovun gitsin oğlunu da.hiç bir şey yapamazlar saydırırlarsa saydırsınlar.dertleri paradır onların siz değil

BU mesajlara cok ihtiyaçim var, bakiyorumda kendime zerre kadar Değer vermiyormuşum.
Cok Tesekür ederim.

yurtdışında yaşıyor.kades e ihtiyacı yok.bir telefonla halleder işini.oralarda en kıymetli kadın ve çocuk en değersiz de erkektir
Anladım o detay yok konuda ya da ben farkedememişim. Siz ne yapardınız şiddet durumunda diye sorduğundan kendi başıma gelen olayda ne yaptığımı yazmak istedim.

Malesef zamaninda ailem Hep onun Elini tutiyordu, böylelikle herif benim arkamda kimsem olmadiğini biliyordu.

Diyelim tartişip aileme gittim, 1, 2 gün üzülme kizim, istediğini yaparsin diyorlardi ki bunlar sadece Laf. Biliyorlardi cünkü onlarsiz hic bir hareket etmiyeçegimi, okadar manipule edilmişim. 2 gün geçtikten sonra anneme babama Hangi Avukat tutalim deyince biraz daha dur bakariz oliyordu sonra bir baktin aksam bütün akrabalarimiz herifle birlikte geldiler, anneminde haberi vardi, bana söylemiyordu. Sonra hatirim varsa bariş oliyordu.

Yani kisacasi aile diye yok birsey ortada.
Kücük kardeşlerime Ben Annelik yaptim. Onlara üzüliyorum.

bu adam sizin sayenizde mi yurtdısında bir de? şikayetçi olun kesinlikle defolup gitsin. aileniz tüm detayları biliyor mu? bunlara rağmen böyle yapıyorlarsa pes.

Kiz kardeşim halinden cok memnun görüniyordu.
Ama Herife Dava açarak Ona bir Iyilik dokunursa, ne mutlu bana, fakat 2 cocugu ve henhüz 22 yaşinda olduğu icin okadarini Düşünmez. Neyi Düşünür biliyormusunuz? "Nazar artik namus Lekesi oldu, artik bütün ilgi bana veriçekler, bak nazar ne yapti sende onun gibi olma " diyecek. Bide ailem karşi cikiçak.

Inanirmisiniz bana kizmiş olabilirsiniz, Ama "kizmak " sayesinde Kendime geliyorum. Inanin cok dua ettim, yorum yapmanizi cok istiyordum.

Ben önceden adim attim Ama burdaki Kadinlarimizin Sayesinde nekadar Güçlü olduğumu birdaha anladim.

Zaten onlardan cok uzak bir Yerdeyim.
Cok Haklisiniz. Yarin Görüşmem var Poliste.
Kimse arkamda zaten yok, neyin Vicdani cekiyorum.

Kendi idrarınızı iciren bi kardes…
Sevisirken annenizi hayal eden bir eş şek oglu eş şek.
Allahım aklıma mukayyet ol.

Kurtulun bir an önce.
Idrar Kardeşim değil "Eşim" içtirdi.

Kendimi Akili sahnetmiştim meğerse Çeviz kadar Aklim yok.
Zaten siktir olup gitmişim daha neyi bekliyorum

Idrar Kardeşim değil "Eşim" içtirdi.

Kendimi Akili sahnetmiştim meğerse Çeviz kadar Aklim yok.
Zaten siktir olup gitmişim daha neyi bekliyorum
Bu yazıdan kardesiniz olarak anladım ben.

Yarin Rendevum var zaten, kendimi her Görüşmede olduğu gibi notlar ettim, dosya hazir tüm sorularimi yazdim, "eşime" Dava açarsam ailem üzerime gelebilir sorusunu yazdim, Ama yurtdişinda Kanun farkli. Yarin öğreniçem.
Öyle bir ihtimal olursa.. onlar Beni bulup Saldirirlarsa ( ki cok uzaklardayim) ozaman ailemi Sikayet ederim.

Bismillahhh sebişirken annenizi mi hayal ediyorrrrrrr
Yok cidden sen akıllanmazsın konu sahibi. Onu neden yazmadın da en saçma detayları yazdın??
Ulen azcık kendinize saygınız olsun yaw

Bir konuda yazdim.
Ailemde biliyordu.

Yok Ben Akilanmam, kendimi cok Güçlü ve Akili zahnetmiştim, nekadarda Salakmişim. Kendimden nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…