Bide bana diyor emek verdim. O kadar tutarsiz konusuyorki makinali tüfek gibi cevap vermelisiniz bu daha cok beni yoruyor...ben haftalarca dikişliydim senin bir gram destegini görmedim ki birinin emegi bende varsa oda annemindir dedim..baktim konu uzuyor bide dövmekle tehdit ediyor bi türlü susmuyor ciktim bendeKonuşmayın deĝer vermeyin...küsün...doĝumdada kendi evinize geçin anneniz evinizde ilgilensin sizinle...yokmuş gibi davranın...
Bu modelin abla olani mevcut bende.7 yillik tecrubeme gore sadece kiskaclik kotu niyet ve seni uzme cabasi.onu umursama ve mutlu ol yoksa benim gibi cok aglarsin 7 yildir evliyim esim boyle zalimlik yapmadi bana o nedenle cok iyi anliyorum seniHep başkalarında duyardım kardeş kardeşle konuşmuyor diye üzülürdüm..bizimkisi ele avuca sıgmayacak birşeyden dolayı böyle. Annem arada sakinleştirmeye çabaladı döndü bana kızdı bende "onun söylediklerini duymadında bana susmu diyorsun"dedim. Sonra onada acıdım...bekarlığı cok kafaya takıyor ailemi suçluyor adeta acaba bundanmı agresif diyorum of of
Tartışmanın bu boyuta nasıl geldiğini de anlatabilir misin? Bu sözleri durduk yere mi söyledi?
Seni baya baya kıskanıyor...çekemiyor...bu yüzden hiç iletişime geçmeyin...kendisi size gelsin...bende böyle bişey yaşadım.... iletişimimi kökten kestim... Şimdi o dolanıyo... İnanın üzülmeye değmez..Bide bana diyor emek verdim. O kadar tutarsiz konusuyorki makinali tüfek gibi cevap vermelisiniz bu daha cok beni yoruyor...ben haftalarca dikişliydim senin bir gram destegini görmedim ki birinin emegi bende varsa oda annemindir dedim..baktim konu uzuyor bide dövmekle tehdit ediyor bi türlü susmuyor ciktim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?