Iki ters bir düz yapardım bir daha ağzını açamazdı. Rica ederim ezdirmeyin kendinizi. Kardeşiniz bile olsa ezdirmeyin. O acimazca laf soyluyosa sizde biraz laflarinizla yakın canını ki anlasın nasıl oluyormuş. Laf yapsın ağzınız.
Densiz,hadsiz,kisiliksiz,cibilleyetsiz. Kardeşim bana abla demiyor adımla sesleniyor diye sinirleniyorum,hele ki böyle davranacak salon kadını cizgimden,mahalle karısı çizgisine hzilo bir giriş yaparım.
Ah ah okul ve iş hayatımda da böyleydi. Ortak evde yasiyoruz bir söyledigimden olay cikarirdi annemde kizardi karisma diye. Bazen uc gun konusmazdik tabii o ara annemide haşlar elini temizlige vurmaz gider uyurdu is bize kalirdi. Sonra bakardim kendisi gelmis birsey yok gibi konusuyor. Bi seferinde bana söylediklerini hatirlatip migden benimle konusmayi nasi kaldiriyor hani ben kotuydum diyince bozuldu...Allah askina karisma var karisma var tamam susuyordum hic yorum yapmiyordum halanda öyle yine yok.Seni baya baya kıskanıyor...çekemiyor...bu yüzden hiç iletişime geçmeyin...kendisi size gelsin...bende böyle bişey yaşadım.... iletişimimi kökten kestim... Şimdi o dolanıyo... İnanın üzülmeye değmez..
Siz bir şey yapmadan kimse böyle bir kavga çıkarmaz. Namus bekçiliği yapma dediğine göre bir şeyler demişsiniz.
Size katiliyorum, bende diyorum mesafeli olabilir insan. O an zaten bende kendi halimde oturuyordum ama o mutlaka can yakacak kavga edecek birsey buluyor. Ben o kadar ondan yana muzdaribim ki ne eşimin yaninda rezil etmedigi kaldi ne arkadas ortaminda ne misafir önünde. Kimse karismasin ben ama karisirim edasi. Aslinda onun yaptigini ben yapmam lazim ama işteOrtada olmayan birsey icin kimse bu kadar saldirgan olmaz diye dusunuyorum ama ayni evdeyken ama cocukluktan yada sizden sebepli yasadigi birseyden bilenmis olabilir
Biri sizin icin ablan senin icin bunu demis sunu demis olayi olmus olabilir
Belliki ayni ortamda bulunmak istemiyor iliskisini kopartma taraftari saygi duymak lazim herkes birbirini sevecek diye bir kaide yok kardes dahi olsa
Benim arkadasim ablasiyla koptu kapartti iliskisini gelecegin zaman msj at ben gideyim sen gel ne yapiyorsan yap benimle karsilasma gordugun yerdede slm dahi verme dedi (hep ablaya karsi gerdindide soramamistim bir gun sordum)
Sebep ne biliyormusunuz abla 17 yillik evli arkadasim cocukken evlenmis ama her gun annedeymis her sorunda annede kv bunu dedi anne kocam sinirlendi sunu dedi anne para yetmedi anne bisey alicam anne gel birlikte gidelim misafir gelecek yardima gel
E tabi geliyor anlatiyor anne sinirleniyor dolduruyor Kadini sisiriyor evde gerginlik arada babanin kulagina gidiyor anne baba tartismasi evde gerginlik hamile Kalmis anneyi aylarca esir almis bu kucucukken ev isi yaparmis sonra calisacam diyip cocuklari atmis evde ders dahi calisamazmis kalmali biraktiginda cocuk aglarmis 3 saat uykuyla okula gidermis bir kurus harcliginida gormemis
Gorusmuyor anne ilede inanilnaz soguk
Konusmus hatasini kabul etmis ama ne fayda ne hastalik ne saglik araya baristirma amacli giren herkeside hakladi kapatti kapilari
Yani diyecegim o ki cani yanmayan niye can yaksin birsey vardir ama gecmisten ama simdiden
Bakin bu cok ilginc ama ben onun elinden cok cektim. Gel demeseler gitmem bile ama annemle aramiz cok iyi sohbet ederiz o ise tam tersi afedersiniz agzina ediyor bi ara dikkatimi cekti annemi mi paylasamiyor diye. Annemi ailemi huzursuz edecekler asla anlatmam tam tersi kendisi gelir ortaya bi bomba atar annem cok cok uzulur o yüzden cok eminim ama bu hep böyleydi. Annem misal disarida kagit kurek alisveris isi olurdu yabanci dilide kuvvetli degil, kardesim basindan savardi bana kalirdi yapardim bende ama hic ona kin kusmadimBenim arkadasim ablasiyla koptu kapartti iliskisini gelecegin zaman msj at ben gideyim sen gel ne yapiyorsan yap benimle karsilasma gordugun yerdede slm dahi verme dedi (hep ablaya karsi gerdindide soramamistim bir gun sordum)
Sebep ne biliyormusunuz abla 17 yillik evli arkadasim cocukken evlenmis ama her gun annedeymis her sorunda annede kv bunu dedi anne kocam sinirlendi sunu dedi anne para yetmedi anne bisey alicam anne gel birlikte gidelim misafir gelecek yardima gel
E tabi geliyor anlatiyor anne sinirleniyor dolduruyor Kadini sisiriyor evde gerginlik arada babanin kulagina gidiyor anne baba tartismasi evde gerginlik hamile Kalmis anneyi aylarca esir almis bu kucucukken ev isi yaparmis sonra calisacam diyip cocuklari atmis evde ders dahi calisamazmis kalmali biraktiginda cocuk aglarmis 3 saat uykuyla okula gidermis bir kurus harcliginida gormemis
Gorusmuyor anne ilede inanilnaz soguk
Konusmus hatasini kabul etmis ama ne fayda ne hastalik ne saglik araya baristirma amacli giren herkeside hakladi kapatti kapilari
Yani diyecegim o ki cani yanmayan niye can yaksin birsey vardir ama gecmisten ama simdiden
Baki
Bakin bu cok ilginc ama ben onun elinden cok cektim. Gel demeseler gitmem bile ama annemle aramiz cok iyi sohbet ederiz o ise tam tersi afedersiniz agzina ediyor bi ara dikkatimi cekti annemi mi paylasamiyor diye. Annemi ailemi huzursuz edecekler asla anlatmam tam tersi kendisi gelir ortaya bi bomba atar annem cok cok uzulur o yüzden cok eminim ama bu hep böyleydi. Annem misal disarida kagit kurek alisveris isi olurdu yabanci dilide kuvvetli degil, kardesim basindan savardi bana kalirdi yapardim bende ama hic ona kin kusmadim
Daha gecen iftar yemeginde laf soktu arkadasim bana sen iyi dayaniyosun benim kardesim yapsa oldururdum dedi herseyine karisiyor yorum yapiyor ne kadar sabirlisin dedi. Ozellikle esimle konustugumuz zaman o kadar kuyumu kazdi beni ispiyonladiki eger biri gecmisten bu yana kin güdecekse bence o ben olmaliyim
Buna birşey yapamazsınız... Gitmeyin onun huyu değişmez. Ne zaman görse sizi laf söyler... Hiç görüşmeyin... Dövsenizde, sevseniz de aynı tas, aynı hamam onunki... Yormayın kendinizi boşa uğraşırsınız... Bebeğinizide strese sokmayın... Siz bilirsiniz....
Farkindamisiniz konuya girdiginizden beri kardesiniz icin tek bir iyi yon ve iyi taraf belitmediniz inanilmaz kotu bir portre ciziyorsunuz
Oysa o sizin ayni anne rahmini paylastiginiz caniniz yandiginda belli etsin yada etmesin herkesten cok dusunecek kardesiniz komsu is arkadasi gorumce elti degil
Ne kadar kotu olursa olsun sac basta girsen dustugunde kardesin tutar elinden
Iste bu yuzden mevzunun sizin anlattiginiz gibi oldugunu cok dusunmuyorum ben belliki karsilikli bir elektiriklesme var yada eksikler onceki msjimdada saygi duymak lazim derken onun sizi o evde gormek istememesine sizin saygi duyup mesafeli olmayi deneyebileceginizi onermistim
Neyse iyi aksamlar benim gorusume gore abla kardes es ana baba arkadas cok farketmez biri saldirganlasmissa cani yanmistir
Inanin annem susturamiyor sakinlestirmeye cabaliyor ama laf dinlemiyor oda kendince alttan aliyor. Benim duruşumu insanlara bakis acimi biliyor hatta tam tersi kendisi her zaman özellikle bayanlar hakkinda uygunsuz konusur. En nefret ettigim seydir birinin ozeline karismak hele konu namus olunca. Demek kendince gozunde benimle ilgili oyle bir portre cizmis sanki ben dort dortlugumde birak bu ayaklari der gibi algiladim bende ...Eger sen bisey demediysen biri senin hakkinda onu doldurdu galiba namus bekciligini ordan cikardi bence ve annen eger isteseydi siz dusman degil can ciger olurdunuz annen adaletli degil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?