Sizin kardeşiniz böyle davransa?

O kiskançlik hiç geçmiyecek işte ona gore davran tedbirini al .annenle kardesin yokken konus daha seyrek gelecegini onunla eskisi gibi muhattap olmayacagini söyle annen ikinizin yaninda adil davranamasa da sen yokken onu ikaz edecektir.
Bi de ne olursa olsun soguk ve mesafeli ol bi kac ay

ben bu laflarından sonra asla görüşmezdim. kardeşse kardeş gibi davransın.. ne yani kardeş diye her ettiği küfürü, her hakareti yutacak mısın ?

Evlense keşke diyeceğim de evliliğide uzun sürmez böyle giderse
Kendiyle kavgalı çünkü
Uzak durun en iyisi bi süre

Güncel

Iyi geceler hanımlar
Olan biteni paylaşmak istedim mübarek bdv almiş başini gidiyor:)

8 temmuzda bu konuyu açmıştım ilk zamanlar annemgilin evine ayak basmadim 2-3 hafta sürdü sonra oğlum henüz 2 yaşinda olmadigindan ve annem babama düşkün oldugundan onun hatrına yine arada gittim ama kesinlikle kızkardesimle iletisime gecmedim.

Bu süre zarfinda bana küfür eden ve onu sakinlestirmeye calisan anneme dönüp " birak ya kopacaksa kopsun baglarimiz vs" diyen insan son zamanlarda nerden esiyorsa benimle konuşmaya cabaliyor. Önceleri adimi anmazdi simdi adimi anar oldu misal "x cocugun sisesi kaldi burda / x cocuk susamis su ver" ben ama tabii yüzüne bakmiyorum takmiyorum konusmuyorum onun beni yönlendirmesinede gerek yok.

Gecenlerde ortak arkadasda denk geldik bunlar yas sakasi yapti, kardesim bana dönerek kendisiyle ilgili birsey sordu. Bende tam su iciyodum kaldim, arkadasda sen bilmiyosan ablan nerden bilsin diyince millet icinde cevap vermekten kurtuldum.

Bu akşam bi kutlamada denk geldik. Yanliz kaldigi cok belli ama cani isteyince beni asagilamasi cani isteyince konusacagi biri olmak istemiyorum.

Bu durumu nasil degerlendiriyorsunuz? Benden ozur dilemedi dilemeden asla konusmam ki bisey paylasacak durumda da degiliz hicbirseyine yorum yapmak istemiyorum. Daha ne kadar mesafeli olabilirim?sizce napmaya calisiyor?

Arkadasiminda dün dikkatini çekti. "Mimiklerinden oğlanı babasiyla evde biraktigindan hosnut olmadigini belli etti"dedi. " ikinci bebekte geliyor sonuçta kardeşsiniz yardimina koşup gelir " diye teselli etti.
Bende ilk cocukta hic yardimini ne hamileligimde ne lohusaligimda görmedigimi ve uzerine hep elestiri işittigimi soyledim. Evlerimiz cok yakin yedi yabanci yardim teklif ederdi veya yarim saat cocukla ilgilenmek isterdi ki ben misal duş alayim ama kardesimden boyle birsey gormedim.
Komik olan kavgamiz esnasinda bana
"Senin icin yeni dogum yaptiginda neler yaptim ne kadar nankörsun"dediginde gereken cevabi verdim.
Insanlari anlamak cok zor beyinlerinden ne geciyor anlamiyorum,olmamis seyler olmus goruyorlar...

Barismaya meyillisin galiba? Uzak durmani hatta çocuklarinida uzak tutmani tavsiye ederim.birgun cocugunun yaninda sana öyle bir küfür eder ki konustuguna bin pisman olursun.

Barismaya meyillisin galiba? Uzak durmani hatta çocuklarinida uzak tutmani tavsiye ederim.birgun cocugunun yaninda sana öyle bir küfür eder ki konustuguna bin pisman olursun.

Yo bilakis çünkü konusacak birşeyimiz kalmadi. Sadece güvendigim bir arkadasimla paylastim oda kendince beni teselli etti. Benimle konusmaya cabaliyor herhalde yaptiklarini unutuyor bu durumda yaptiklarini hatirlatip benimle konusma mi demeliyim yoksa sessiz mi kalmaliyim onu bilemedim.

Yok say. O laftan anlamaz baslar saldiriya yine kufür etmeye senin moralin bozulur.
Yok saymak en doğrusu.
Eğer onunla konusursan suna bak ne gurursuz. yedi benden laflari konustum diye hemen üstüme atliyor der.
Evet sana buyuk bir özur borclu bunu kendi beyninin idrak etmesi lazim
Zorla, lafla kimse kimseden ozur dilemez.

Sizi kıskanmis bence bana öyle geldi.Egoist biri o an empati kuramamis hamilesiniz hassas bir donemdesiniz.Sanirim evlenmedigi için sizi çekemiyor görmeye bile tahammülü yok bence hiç gormemeye çalışın bir süre sonra hatasını anlamazsa hayatinizdan cikarin

Bunu yakın arkadasimda dedi. Evlense hayatı düzene girer akli yoğun olur daha iyi empati kurar vs.
Dün ki kutlamada mesela, anneme yaklasip sandye bosmu diye sordum. Annemin etrafi komple boştu ama tam yaninda kardesim oturuyormus. Bende ötedekine oturdum arkadasim arkamdan gelip ikimizin arasina yani kardesimin yerine oturdu amam nolcak yenge masa bos diyerekten. Annemde güldü bisey demedi öteye kaydi kardesim gelince sorun cikarmasin diye. Bir müddet sonra ben oturdugum yerden sıkıldım o ara kardesim geldi gitti masaya filan yerine oturmadi ayaktaydi, müzikte olunca arkadasimin ve annemin karsisina gectim. O da fark etti durumu bana "orda ben oturuyordum" dedi. Daha cümlesini bitirmeden kalktim yan sandalyeye gectim sonra otur otur diyor. Bòyle agresif manyak hareketleri var katlanamiyorum

Bence umursamayın. Ama mesafeyi koyun. Görüşmeyin.

Her evde var bunlardan bi tane galiba takma annemin evinede giderdim o mu engel olucakbuna

Kizlar bugun yanlız kısa anneme birşey almak içim uğradım.
Annem onun istediği birseyin az farkli rengini alinca baya agir konustu "iyice yanlisa gidiyorsun iyice kotuye gidiyorsun sanki camura batar gibi bunu kimsede almaz" dedi güldü. Ben sok oldum söylenecek laf degil karsisindaki anne yani olmadi de gec kendince saka yapiyor güya annemde yanlis almis olabilirim dedi.
Sadece kafa salladim...
Bayram muhabbeti geçti. Annemlere gelen dışarıdan veya aileden bebek yaşta diyeceğimiz bebek yok etrafta.
Evlenene kadar temizliğin çoğunu ben yapar ama bunun muhabbetini yapmazdım görüyorum ki iş başa düşünce hanfendinin zoruna gidiyor.

Benim yanımda gülerek ayy ev kalabalik olacak heryerden bebek sesi...x kesin ortaliklarda bagirir seklinde devam etti.
X dedigi bu sene 1.sinifa basladi:) çok zoruma gitti o an.
Sanki annemlere gidince ben oğlumu başıboş salıveriyorum.
Karnım burnumda acılar içinde eğilip birşeyler dağıttıysa kaldırıyorum bide.
Biraz durup anneme " ben bayram sabahı cocugu eve birakmayi dusunmuyorum kreşe gitsin sonra düzeni bozuluyor zaten öğlen olmadan alicaz bende biraz dinlenmiş olurum" dedim. O da duydu birşey demedi.
Kendini dolduruşa getirme bosver en son diyecegini ilk basta soyleyen ve kendini ifade edemeyen asalagin teki diye kendimi sakinlestirmeye cabaliyorum...

Bayram sabahi hic gitme babam aradigindada bunu söyle diyor seytan bilemiyorum sonra takma o kim ki gerizekali git ye iç eglen ailenle vakit gecir otur baş kösedediye teselli ediyorum kendimi.

Bayram günü eve geç gelecekmiş işleri varmış inanın kendimi cevap vermemek için çok zor tutuyorum o konustukca takmiyor görünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…