Sizin kardeşiniz böyle davransa?

Tek dilegim bu manevi işkencelerin belkide günahlarımın bi damlasina kefaret olmasi ne diyeyim:)

valla süper bakış açısı, takdir ve tebrik ediyorum
Allah kardeşini sana bağışlasın da, şu saçma sapan şeylerden ayrı geçen zamanınızı telafi edin inşallah

evet bütün bekarlar duvarlara tırmanmadığımız sıralarda ablamıza çemkiririz

ya kızın karakteri tezekten hallice, elli kere evlense gene değişmez bu
acilen tedavi olması lazım
Benim bi halam var 26 yasinda evlendi son zamanlarda küs olmadigi, tartismadigi kimse kalmamisti valla. Acaip gerginlik vardi kizda...ondan aklima geldi. Evlendikten sonra kuzu gibi oldu cunku

Benim bi halam var 26 yasinda evlendi son zamanlarda küs olmadigi, tartismadigi kimse kalmamisti valla. Acaip gerginlik vardi kizda...ondan aklima geldi. Evlendikten sonra kuzu gibi oldu cunku

Bide kardesim bazilari icin afedersiniz " bu kadin ***istiyor" derdi yabanci dilde, turkcede baya agir oluyor bende hep tle soyleme ne biliyosun cok ayip derdim. Acaba ondan mi namus bekciligi yapma diyor anlamadim gitti

Bide kardesim bazilari icin afedersiniz " bu kadin ***istiyor" derdi yabanci dilde, turkcede baya agir oluyor bende hep tle soyleme ne biliyosun cok ayip derdim. Acaba ondan mi namus bekciligi yapma diyor anlamadim gitti
Ya valla olabilir cnm, şaka bi yana emin olun bagzi kadinlarda sinir yapior. Ben buna çok sahit oldum. Ilk aklima gelen bu olfu yani.
Ha bide sizi goruyor hemen hemen ayni yaslardasiniz, evlisiniz, cocuklariniz var mutlu huzurlu yuva. Ee kendisi hala bekar belki bu da koyuyodur yani. Kiskanio da olabilir.
Kucukken de boyle miydi mesela ikiniz de daha bekarken felan?

Yabanci dil derken siz yurt disinda mi yasiyorsunuz?

kimse kusura bakmasın kardeşin İnsan değilmiş ,insan karnı burnunda ablasına o şekil konuşamaz ,evlenenemediği için diyorsun ,kocasızlık başına mı vurmuş ,daha bişeyler derdim de neyse ,annene de çok yazık o..pu bilmem ne derken iki ağzına vursun bakalım nasıl kendine geliyor ,böyle durumlarda ailelere çok kızıyorum ,nasıl olsa bi susan var ,aptallığından susuyor sanki,ona yükleniyorlar ,her konuda adaletli olacaksın sonra oturup benim evlatlarım niye böyle diye düşünürler.....

Eskiden de kavga cikaracak cok sebebleri olurdu. Evin bir bireyi olarak hic biseyiyle ilgilenmez olmustum ne yapsam karisiyor olurdum. Halbuki iyice gözlemlemistim, arkadaslari nasil ne kadar ona yakinlasiyorsa bende ileriye gitmiyordum ama istemiyordu. Bana gelince istedigine yorum yapar dalga gecerdi, işine gelmeyince hemen kavga cikarir isi gücü ustümuze yigar odaya cekilirdi. Evlendim hala bitmedi

Böyleleri ile ne samimi olacaksin ne de küs belirli mesafe çerçevsinde selamlaşıp konuşacaksin o kadar başka çaren yok kardeşin çünkü.
Teyzem de omru boyunca annemi kiskandi (geç evlenmiş) ve bazi seyleri burnundan getirdi.tabir yerindeyse gözüylede yedi annemi.anneme her zaman mesafeli ol dedim ama mumkun olmadi zaman zaman küs kaldilar (uzun süreli) annem şu an içinde ona karşi tam anlami ile kardes sevgisi beslemedigini soyluyor.hakli da ama baglarini da koparamiyor cunku anneannem çok huzursuz oluyor.
Çözümü mesafe
Kendini asla ezdirme

Inanın bende mesafeli olmaya cabaliyorum. Ama o yine bi bahane buluyor. Bir cok defa kavga esnasinda " haddini bil, sana ne, senin sorunun mu, bana ne, senin dusuncen" gibi kelimelerle uzak tutmaya calistim. Arada duraklayip yuzunden hatasini anladigini gorebiliyordum ama cocuk gibi devam ediyordu. Annem ne zaman birsey derse " sen zaten hep onun tarafini tutuyon" oluyordu.

işi asla o noktaya getirme .sanane banane kıvamina gelmeyin .nasilsin iyi misin dışinda fazla bisey konuşma bir süre böyle devam et mesafeli ve soguk ol bakalim ne yapacak

Kardesinizin psikolojik bir sorunu var o zaman gercekten tedaviye ihtiyaci var bence. Yani hamile bi kadina normal bi insan boyle davranamaz.

işi asla o noktaya getirme .sanane banane kıvamina gelmeyin .nasilsin iyi misin dışinda fazla bisey konuşma bir süre böyle devam et mesafeli ve soguk ol bakalim ne yapacak

Hepinizin yorumlari icin tsk ederim. Anneme bunlari anlatsaydim belki dayanamaz kabul edemezdi, en sonunda benmi sorunluyum diye dusunmeye baslamistim....eşim ile gorusurken cok engel oluyordu ailem kardesimde oyle ispiyoncuydu..boyle kavga esnasinda ona cok dedim" filmlerdeki ask hikayelerine ozeniyodun bana gelince o***pu diyodun,ben ne kadar zorluk cektim sen bide engel olmak istiyordun, zaten hersey zor iken sen beni bunaltiyodun babama anlaticam diye tehdit ediyordun. Aynisini sana yapsam delirirdin. Bu gidisle zor koca bulursun bence benden helallil almalisin". Annemde duyar kizardi sen kardesinin mutlu olmasini istemiyormusun diye. Hayir diyordum o bana ne kadar cektirdiyse oda cekecek. Arkadaslarimin bacilari arkalarinda durur herseylerini gizlerdi ki benim hayatim o kadar rahatta degildi neyse cok uzattim kusura bakmayin

Canim yaa sen cok uzuluyosun bu duruma ee bide hamileligin verdigi duygusallik da yipratmis seni. Iki bacinin aslinda cok yaki' olmasi gerkirken siz tamamen zitsiniz birbirinize. Ama sizin kalbiniz cok guzel ve inanin kiz kardesiniz ne kaybettigini bilmiyor. Ama bagzen zorla guzellik olmuyo maglesef. Karsimizdaki butun kapilari kapatinca bizim bunu kabullenmemiz gerekio. Baska çare birakmiyorlar cunku. Er ya da gec kiymetinizi anlayacaktir. Basi derde girince ve siz ona el uzatinca anlayacak kiymetinizi. Sizi daha fazla uzmesine izin vermeyin. Ne kadar uzak durursaniz o kadar rahat olursunuz emin olun.

Kişi kendinden bilirmiş işi, o*spu dediği kişi ablası birde utanmaz...

Evde kalmışlık sendromuna girmiş bence...

Yüzüne suratına bakılacak gibi değil, muhatap olmaman senin açından iyi olur yok yere strese girme hamile halinle...

Uvey kardes sanki
Benim dunyadaki tek dostum arkadasim sirdasim canim bacim o olmasa hayat yasanmazdi dedigim kisi
Sesini 2 gun duymasam sanki yillardir konusmuyorum dedgim bacim iyiki varsin diyesim geldi simdi Allah akil fikir versin ona kuskaniyir olmzli seni

Benim kardeşim bana o*spu dese onu tutup duvara yapıştırmamak için kendimi zor tutardım açıkçası. Edepsiz..Aranıza mutlaka ama mutlaka mesafe koyun, evet kardeşiniz fakat haddini fazlasıyla aşmış..

Mira, yurt disinda yasayan arada yas farki olanlarda cok korkunc olaylar olabiliyor.
Dikkat et , kadinin ruh halinde ne varsa intikam icin ailene zarar vermesi isten degil.
Herseyin en kotusunu dusun, kocana tuzak kurup yuvani dagitabilir, seni oldurmeye bile kalkabilir.
Olmaz deme, bu gozler neler gordu.

Benim kardeşim bana o*spu dese onu tutup duvara yapıştırmamak için kendimi zor tutardım açıkçası. Edepsiz..Aranıza mutlaka ama mutlaka mesafe koyun, evet kardeşiniz fakat haddini fazlasıyla aşmış..
Kapida ayakabilar duruyodu sifatina firlatacaktim ama o kadar sakindim ki daha cok dellendi hem dogur seni doveyim diyor, ben cikip gidince de o lafi soyluyor. Bende sadece guldum ne o*lugumu gordunki anlatsana biraz dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…