Sizin kocalariniz da boyle mi?

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Asiri hassas, çıt kırıldim, en ufak bir can acisinda sanki dunyanin en buyuk acisini o cekiyor... ve saatlerce tavir yapiyor.

Sizinkiler de benimki gibi mi. O benim canimi acitarak sever Allah askina acitma artik derim ama ben ona dokunsam kirildi der.

Birgun yolda bana sinirlendi direksiyona vurdu. Sonra tutturdu elim kirildi diye. Acile gittik apar topar. Film cekildi hicbirsey yok. Uzerinden iki ay gecti. Kirik elim cok aciyor diyor halen.

Gozden ameliyat oldu. Sakalasiyorduk. Acitma canimi dedim yine. Acitacak diye korktugum icin kacmaya calistim. O ara nerem degdi ona bilmiyorum. Elini gozumun icine soktun diye tutturdu. Eminim boyle birsey olmadigina. Sikayet edip durdu. Doktora gidip gostetelim kontrol de olmus olursun dedim. Surat yapa yapa gittik. Hicbirsey yok dedi doktor. Ondan sonra sustu. Simdi surat yapmaya devam ediyor. Sebebini sordum. Iki gozu ayni sekilde gormuyormus. Ameliyattan beri boyle bu durum. Doktor farklilik olabilir biraz zaman ver dedi ama kiyas yapip yapip surat asiyor. Konusup sikintisina ortak olmaya calistim. Elindeki telefonu bi birak da azicik konusalim dedim. Bagirdi. Bunaltiyormusum kendimden uzaklastiriyormusum. Bi rahat birak dedi. Konusmuyorum simdi. Gecti iceri telefonunun icine dustu yine.

Bunlar birkac ornek. Nerde mutsuzluk var onu bulur asar suratini. Yemin ederim yoruldum ben.

Eşim değilde görümcem böyledir. Hastalık hastası gibi. En ufak bir şey inanılmaz korkutur onu, peşine düşer. Bu psikolojik bi durum tabiki, sizin durumunuzda sizi çok yıprattığı için tedavi olmalı bence eşiniz, bu durumu aşmalı.

Trip ve tavır konusunda da midem bulanır sinirden. O derece nefret ederim. Yapar mı yapar. Ara ara cinnet geçirip bir süre trip atmamasını sağlarım. Başka çares yok.

Fiziksel şakalarda benim eşimi anlattın resmen
Kendi yapar eder ben en ufak dokunsam kolu bacağı kırıldı sanarsın öyle tepki verir

Bende artık uzak duruyorum şaka falan yok
O bana yaptığında aynı onun gibi tepkiler veriyorum hemen bozuluyo. Anlasın nasılmış

Bence sende böyle yap

Bence ilgilenmeyi zamanla anlar benim eşim de çok el kol sakası yapar ben yapınca kızar bende sen de yapıyorsun yapma o zaman diyorum simdi azaldı :)

El șakaları ve ani hareketler en sinir olduğum șeydir
Istemsiz geriliyorum
Canımın acısına değil yapılan harekete tepki gosteririm
Ama esim tez canli degildir
El sakalari vs yapmaz

Valla benimki böyle.
Benim doğum için epiduralim yapılırken kendisi bayıldı!
Neymiş iğneden korkuyormuş.
Sanki kendine yapıldı.
Biz işi gücü sancıyı bıraktık onla ilgilendik.
Her durumda kendine ilgiyi bulacak bir yer çıkarır illa ki.
Bir başı ağrısa dünya yıkılır.
Dua ederim o hasta olmasın ben olayım diye nasıl bir kapris, naz, niyaz anlatamam!

Kocanız yengeç burcu mu.benim kardeşim kesin sizin kocanız gibi bir es olur daha simdiden kapristen bunaltıyor bizi

Çocukken bile böyle değildim

Çok gülsüm yorumunuza yaaa

El sakalari bende sevmem ama o yapacak ben armut topliycam ole mi? Kusura bakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…