Sizin kocaniz nasil davraniyo

selocux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2012
150
33
48
Ya kizlar ben bu adamla anlasmayi nasil basaracam. Sizin kocalariniz nasil. Misal ben isinde yukseldigi icin ona cicek gonderdim aradi cok mutlu old.soyledi falan evdede oyleydi. Daha sonra bi iki degisecek esya vardi onun icin magazaya gittik. Orda sikildi bagirdi yorgunum hadi dedi bir saat olmamisti. Bende tamam gidelim o zaman diye bagirdim ona ama esyalari degistimsora biraz atistik. Eve geldik konusmuyoruz! Kolundan tutmaya calistim niye boyle yapiyon diye ama nafile! Iki gundur odada uyuyo. Benden yuz bekledi sanki ama bende konusmayinca oda sustu.

En azindan ona surpriz yaptigim gun daha sakin olmasini beklerdim. Hadi ondan gectim eve geldi hala uzatiyo bide hakli gibi. Ondanda gectim yataga gelmiyo bu o kadar buyuk bi sorunmu ki

Bence sizle alakası Yok yapisi böyle çünkü ortada elle tutulur bi sebep Yok ya da içinde kendi bi sıkıntısı var

Vefa duygusu eksik adamın.
Bir fincan kahvenin bile kırk yıl hatırı var senin ince düşüncen 24 saat etmemiş işte..
Pis benciller ne olacak

Erkekler alışverişi çok gezmeyi sevmez bizde de ben surat yaparım hep canımız çıkana kadar gezdiriyo hamilelikten çabuk yoruluyorum ayrıca

Alışveriş kasmistir onu
Bu yatağa gelmemek için bir sebep değil biraz bahane de gibi duruyor

Benimki ben makyaj yaparken beni izler dibime girip, şuraya şunu sürsene der getirip elime göz kalemi verir. Alışverişe çıkınca bekler, onun için bile çıksak bi gözü hep bana bişeyler bakar. Ben sesimi yükseltsem o bana yükseltmez çoğu zaman allahı var. Özel gün, özel gün olmadan farketmez sık sık hediye, mektup.

Bunları övünmek için söylemedim, sadede gelicem. Ben bunları taktikle, tepesine çıkarak ya da cazgırlıkla yaptırmadım. İlk baştan beri hep taktkten çekindim. İçimden geldiği gibi davrandım. Kırıldım mı içime atmadım karşıma aldım ben bundan çok rahatsız oldum, lütfen bunu yapma dedim. O rahatsız oldu mu ben dikkat ettim bi daha yapmadım. Hayatımda birinci sıraya koydum. inatlaşmadım, trip atmadım. Yumuşak huyluydu zaten geçiniyoruz.

Bunu şundan dolayı söylüyorum, bazı kadınlar cezalandırma, cazgırlık yapma kafasında. Mesela eşya değiştirilecek. Bunun ev için gerekli, halledilmesi gereken bi iş olduğunu, onun yardımını istediğinizi söyleyin. Konuşarak anlamayan işe yaramayan bi erkek zaten değişmez hiçbi şekilde.

Bnmkide alisverisi sevmez
Aylik market alisverisinede avm ye giderkende anlasarak gidiyorum inanki
bni sik bogaz etme hadi gidelim acele et diye tutturma diyerek gidiyoruz cogu zaman
Ama ne kadar soylesemde sikilinca gene yapiyo
Ama boyle ufak seyler icin kusmez zaten kusmeyi hic sevmez
Biraz abartmis seninki yatak ayirma falan

Bazı şeyleri benim söylememle, açıklamamla yapıyor olmasından mutlu olmam ama ben mesela.
Her türlü şeytanlığa basan kafaları kadın ruhuna dair de bassın biraz diye beklerim.

Sizin bunu beklemeyip, yönelendirmelerinizle yola gelmesinden mutlu olmanız hoş tabi.

Yönlendirmelerimle yola gelmedi ki, zaten yolundaydı. Ama her insan gibi bazı şeyler oluyordu basit. Ben bunları konuşarak hallettim, içine atıp sonradan patlamadım anlamında söyledim.

Sanki sevmiyo gibi seni.cunku seven insan onemser

Alisveris sevmiyor demek ki
Siz de yalniz gidin bundan boyle

Cicek gondermekle bu konu ne alaka ya hu.

Ben ona cicek gonderdim o da benimle alisverise gelecek ses cikarmayacak dusuncesi bence cok yanlis.

Bence kari koca birbirine bir supriz yapacaksa bu karsilik beklemeden olmali.

Esim bana cicek yollayip sonra ben cicek yolladim sana sende benim atoyorum mac izlememe birsey demiyeceksin dese bozulurdum. Bir daha da cicek micek istemezdim.

Yanlis anlamissiniz sadece bari o gunun hatirina biraz daha ozen istedim o kadar. Karsilik beklemedim ki

Yanlis anlamissiniz sadece bari o gunun hatirina biraz daha ozen istedim o kadar. Karsilik beklemedim ki

Eger ben erkekleri taniyorsam hicbir erkek ay ben alisverisi sevmiyorum ama bana cicek yollamasi hatrina susayim demez.

Erkekler biz kadinlar gibi degildir. Emin olun o cicek yollanmasaydi niye yollamadi diye de uzulmezdi.

Icinden gelmesi lazim basi seyler erkeklerin. Cicek yollayarak davranislarinin degismesini beklemeniz sizi hayal kirikligina ugratir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…