• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin kocanızda ilgisizmi

polyana41

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2014
74
14
18
Kocaeli
iyi günler kk üyeleri aranıza yeni katıldım belkide dert değil burdakilerin yanında ama kocam işten geldikten sonra yarım saat oturuyor hemen pc başına geçiyor yada yanımdaysa tv izliyo sorduklarıma cvp vermiyor herkezinkocası böylemiii:(

Herkesin kocası böyle değilse bile başka eksileri vardır canım..
Koca bunun adı güzel bir şey olsa adı koca olmazdı demişler:27:

Ne kadrlik evlisin?
kac yasindasin?
soruna gelince hayir oyle degil ilk yarim saat 1 saat beni bana birak der tw ye bakar ama o sirada konisurm cwp werir daha sonra yemek zaten mutfakta yenir asla tv olmaz orda bi sohbet olur
cay yaparm tw de guzel bsy varsa izlerim yoksa kapat benle kns derim
pc zaten yok telefnlada evde oynamasina izin vermiyorm 101 tutkuni ama evde yasak vs vs :nazar:

siz çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız,
tüm ilginiz onun üzerindeyse biraz şımarmış ve ilgiyi sürekli sizden bekliyor olabilir.
işte çok yoruluyordur diyeceğim de...
yorulan adam pc başına geçmez gibime de geliyor.

ne kadarlık evlisiniz? :ssz:
sosyalleşin,dolaşın ..:36:
yaşlarınız kaç ?
:51:

evet ben sizin eşinizin çok örneğini gördüm yalnız değilsiniz..

Yok,hepsi tam olarak ilgisiz degil,
Ortak zevklerinize göre cikin biseyler yapin imkan cok eger
Maddi durum cok kisitli degilse.
Mesela spor yapin birlikte,Sinema,Bilardo oynamak,Mangal yapmak,var oglu var :)

Benimki de işten gelir,hemen yemek yeriz mutfakta.Günümüz nasıl geçti falan onları konuşuruz.Sonra çay faslında o tv seyreder ben mutfağı toplarım.İşim bitince de beraber seyredebileceğimiz bişeyler açar.Bi yandan da çocuklarla ilgileniriz.Ama öyle herşeyden soyutlanıp oturup sohbet etmeyiz.Birazda işinden dolayı benimle paylaşacak bişeyleri olmaz.Erkek kuaförü kendisi,zaten pazarları da çalışıyor.Yanımda olsun yeter modundayım :)

siz eşiniz pc başına geçince onunla ilgileniyor musunuz?
yoksa o sırada sizde tv mi izliyorsunuz?

Ne kadrlik evlisin?
kac yasindasin?
soruna gelince hayir oyle degil ilk yarim saat 1 saat beni bana birak der tw ye bakar ama o sirada konisurm cwp werir daha sonra yemek zaten mutfakta yenir asla tv olmaz orda bi sohbet olur
cay yaparm tw de guzel bsy varsa izlerim yoksa kapat benle kns derim
pc zaten yok telefnlada evde oynamasina izin vermiyorm 101 tutkuni ama evde yasak vs vs :nazar:

23 yaşındayım cnm 1 yıllık evliyim bütün gün başı şişiyomuş zaten evde dinlenmek sitiyomuş ama bende konuşmak istiyorum biraz kocamla ama

siz çalışıyor musunuz yoksa ev hanımı mısınız,
tüm ilginiz onun üzerindeyse biraz şımarmış ve ilgiyi sürekli sizden bekliyor olabilir.
işte çok yoruluyordur diyeceğim de...
yorulan adam pc başına geçmez gibime de geliyor.

bende evde çalışıyorum cnm çocuk bakıyorum evlendiğimiz günden beri aynı ama yaa artık bi konuş be adam diye kavga ediyoruz tek kavgamız buuu

Yok,hepsi tam olarak ilgisiz degil,
Ortak zevklerinize göre cikin biseyler yapin imkan cok eger
Maddi durum cok kisitli degilse.
Mesela spor yapin birlikte,Sinema,Bilardo oynamak,Mangal yapmak,var oglu var :)[/

yok çıkmaz ama arkadaşları dese anında orda bend eyince kılını kıpırdaıcak hali olmaz bende ona sinir oluyorum arkadaşların deyince hemen gidiyosun bend eyince yok yorgunum yarın gideriz vs manalar

ilgileniyorum tabiki ama o hala pc deki motor ve arabalarla ilgilenince benim hevesim kaçıyor bu sefer gidip yatıyorum bende

Ilgisini sana çekecek şeyler yap. Benim kocada sıkılınca telefonla nete takılır alırım telefonu elinden sonra sarılırım oda sarılır tv Yada film izleriz tabi çocuklar uyumuşsa 👅😂

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İşten gelip benimle günün analizini yapmayacak adamın beyninden suşi yapar yerim :)

Biz beraber yemeği hazırlar, günün dedikodusunu paylaşır, çayımızı icer sonra da kendi alanlarımıza cekiliriz bir süre.

Tabi bu demek değil ki ölü gibi kendi tabutumuzda duruyoruz, yine gırgır şamata herkes kendi aleminde.

Ben valla baktım cok oyuna dalıyor hamileyim ayağına bacağımı ov, sırtıma masaj yap, susadım, dondurma istedim diye sürekli beyin ütülüyorum :1:

Back
X