Sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz laptop?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar bi hafta önce laptopum çalındı o toshıba satalıtte l755 di.Bu gidişle bulunması zor yenisini alacam bilgisayar proğramcılığında okuyorum o yüzden özelliklerininde iyi bişey olmasını istiyorum önceki bilgisayarımdan memnundum sadece sesi az çıkıyordu ve i3tü.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz laptoplar neler yazarsanız sevinirim

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Kızlar yok mu başka önerisi olan??

eşim bilgisayarcı,sistem uzmanı....packardbell den şaşmaz...bi bildiği var heralde:)))

toshibanın çok iyi olduğunu söyler ama gereksiz pahalı bulur...sonuçta özellikleri önemli olan....

Dell ve Toshiba çok iyi HP çok kötü demişti bir bilgisayarcı... Ama ASUS A BULAŞMAYIN DA ne alırsanız alın....

Casper kullanıyorum ben ve memnunum..

hımm:26:

eşim bilgisayarcı,sistem uzmanı....packardbell den şaşmaz...bi bildiği var heralde:)))

toshibanın çok iyi olduğunu söyler ama gereksiz pahalı bulur...sonuçta özellikleri önemli olan....

Evet toshıba güzel çalınan bilgisayarım toshıbaydı ama packardbell i ilk defa duyuyorum araştırıcam:26:

Dell ve Toshiba çok iyi HP çok kötü demişti bir bilgisayarcı... Ama ASUS A BULAŞMAYIN DA ne alırsanız alın....

Aynı anda kardeşimin bilgisayarıda çalındı benimkiyle birlikte evden onunkide asustu daha yeni almıştık ama güzel gibiydi siz ne sorun yaşadınız ki asustan:26:

Kızlar bide bu yazdığınız bilgisayarların tam olarak serisini adını yazarmısınız?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…