Sizin kullandığınız tavsiye ettiğiniz laptop?

_AH_

AyŞe<3HaSaN
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
785
40
118
Kızlar bi hafta önce laptopum çalındı o toshıba satalıtte l755 di.Bu gidişle bulunması zor yenisini alacam bilgisayar proğramcılığında okuyorum o yüzden özelliklerininde iyi bişey olmasını istiyorum önceki bilgisayarımdan memnundum sadece sesi az çıkıyordu ve i3tü.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz laptoplar neler yazarsanız sevinirim:34:

Son düzenleme:
Kızlar bi hafta önce laptopum çalındı o toshıba satalıtte l755 di.Bu gidişle bulunması zor yenisini alacam bilgisayar proğramcılığında okuyorum o yüzden özelliklerininde iyi bişey olmasını istiyorum önceki bilgisayarımdan memnundum sadece sesi az çıkıyordu ve i3tü.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz laptoplar neler yazarsanız sevinirim:34:[/ bence en iyisi dell bende yeni aldım ve çok memnum bir arıza olduğu zaman servisi eve geliyor bu çok iyi sen hiç ugraşmıyorsun tatlım

Kızlar bi hafta önce laptopum çalındı o toshıba satalıtte l755 di.Bu gidişle bulunması zor yenisini alacam bilgisayar proğramcılığında okuyorum o yüzden özelliklerininde iyi bişey olmasını istiyorum önceki bilgisayarımdan memnundum sadece sesi az çıkıyordu ve i3tü.Sizin kullandığınız bana önerebileceğiniz laptoplar neler yazarsanız sevinirim:34:[/ bence en iyisi dell bende yeni aldım ve çok memnum bir arıza olduğu zaman servisi eve geliyor bu çok iyi sen hiç ugraşmıyorsun tatlım

Peki canım tam olarak serisi tam adı ne ?

Son düzenleme:
Kızlar yok mu başka önerisi olan??

eşim bilgisayarcı,sistem uzmanı....packardbell den şaşmaz...bi bildiği var heralde:)))

toshibanın çok iyi olduğunu söyler ama gereksiz pahalı bulur...sonuçta özellikleri önemli olan....

Dell ve Toshiba çok iyi HP çok kötü demişti bir bilgisayarcı... Ama ASUS A BULAŞMAYIN DA ne alırsanız alın....

Casper kullanıyorum ben ve memnunum..

hımm:26:

eşim bilgisayarcı,sistem uzmanı....packardbell den şaşmaz...bi bildiği var heralde:)))

toshibanın çok iyi olduğunu söyler ama gereksiz pahalı bulur...sonuçta özellikleri önemli olan....

Evet toshıba güzel çalınan bilgisayarım toshıbaydı ama packardbell i ilk defa duyuyorum araştırıcam:26:

Dell ve Toshiba çok iyi HP çok kötü demişti bir bilgisayarcı... Ama ASUS A BULAŞMAYIN DA ne alırsanız alın....

Aynı anda kardeşimin bilgisayarıda çalındı benimkiyle birlikte evden onunkide asustu daha yeni almıştık ama güzel gibiydi siz ne sorun yaşadınız ki asustan:26:

Kızlar bide bu yazdığınız bilgisayarların tam olarak serisini adını yazarmısınız?

Son düzenleme:
Back
X