Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda durur
her erkek her kadini begenecek diye bir sey yok, bazi erkekler cok yapay kadinlari begenmez, dogal guzellik ister, konusacagi, paylasim yapacagi insan olsun ister.Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Kızlar biz nasıl kocalarımızı sevgililerimizi nasıl elimizde tutucaz ???
Koca ve sevgililerimizi elimizde tutmak için çaba harcamamıza gerek yok. Yanımda olmaz isteyen olur, istemeyenin fizana kadar yolu var. Ben buyum, beğenen böyle beğensin. Daha fazlasını istiyorsa yallah fizana.Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Elektrikli tasma alın ama boynuna degilÇok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Senin mantığınla ; bakımlı,vücudunu diri tutup yüzünü guzellestirmek için çaba harcayan kadınlar olarak.Ki bu endişen anlamsız geldi bana..Sen elin kadınından ziyade kocana/sevgiline güvenmiyorsun bence.Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
"Eğlence sektöründeki" çok güzel genç kızlar kocanızla değil parasıyla ilgilenir muhtemelen.Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var
Daş gibi herufler de var, sen de durma annemEvet keşke sıyrılmak çok zor bu düşüncelerden inanın bende öyle yapmaya çalışıyorum kendine odaklan diyorum sonra bi bakıyorum etrafa insanı cezbeden ne çok şey var e diyorum ben geride mi kaldım yanında ki ne kadar yanımda durur
Etrafta sadece kadınlar yok ki .. çok yakışıklı, feci kaslı , aşırı seksi , six packsli çok fazla erkek de var ..Çok güzel çok bakımlı kadınlar var vücutları güzel yüzleri ve çok fazla eğlence sektörü var